Side Assist

Alle reden voor een Volkswagen

Volkswagen Blind Spot Sensor
Ongelukken veroorzaakt 0 Soepel van rijstrook gewisseld 100%

Je doet je best om tijdens het rijden alles in de gaten te houden, maar het komt wel eens voor dat je een medeweggebruiker over het hoofd ziet. Dat zorgt tijdens het wisselen van een rijstrook voor gevaarlijke situaties. Gelukkig helpt Side Assist je om alles in de smiezen te houden, zodat jouw rit een stuk veiliger wordt.

Volkswagen Features

Zo werkt Side Assist

Met Side Assist, op onze oudere modellen ook wel Blind Spot Sensor genoemd, heb je een extra paar ogen om de dode hoek mee in de gaten te houden. Het systeem helpt je om het inhalende verkeer te detecteren. Zit er iemand naast je op de andere rijbaan? Dan licht er een lampje op in je spiegel. Zo kan jij op tijd reageren en voorkom je onveilige situaties. En heb je Lane Assist? Dan geeft je Volkswagen ook een kleine stuurcorrectie als je per ongeluk van je rijbaan lijkt af te wijken.

Side Assist is verkrijgbaar op deze modellen

De Polo

De Polo is completer dan ooit, zonder de voordelen van een compacte Volkswagen te verliezen. En voor de liefhebbers van de nieuwste tech zijn er natuurlijk genoeg slimme feature om ‘m mee uit te breiden. Zoals de Digital Cockpit of Travel Assist.

Bekijk de Polo
New Polo R-Line

De T-Cross

Sla rechtsaf, als iedereen rechtdoor gaat. De T-Cross is niet alleen onze meest veelzijdige SUV, maar heeft ook een scala aan slimme features. Zoals Front Assist of Adaptive Cruise Control.

Bekijk de T-Cross
Volkswagen T-Cross

De T-Roc

Een sportieve SUV met al het goede van ons succesnummer de Golf. De T-Roc zit vol slimme features die rijden prettiger en veiliger maken. Zoals een Digital Cockpit maar bijvoorbeeld ook Front Assist.

Bekijk de T-Roc
Volkswagen T-Roc

De Golf

De achtste generatie Golf is meer Golf dan ooit. Dat merk je aan alles: van comfort tot slimme features. Neem de Digital Cockpit bijvoorbeeld, dat elke rit in je Golf nog veiliger en meer ontspannen maakt.

Bekijk de Golf
Golf

De ID.3

De ID.3 is een elektrische auto met alle voordelen van een Volkswagen. En ja, dus ook met voldoende slimme features die autorijden nog makkelijker en veiliger maken. Zoals IQ.Light, Lane Assist en Keyless Entry.

Bekijk de ID.3
Volkswagen ID.3

De Golf Variant

In alles een echte Golf, maar dan met meer ruimte. Naast een stevige portie extra bagageruimte zit hij vol innovaties die het dagelijks leven makkelijker maken.

Bekijk de Golf Variant
Volkswagen Golf Variant

De Tiguan

Voor de Tiguan is geen avontuur te groot. Dat kan ook niets anders, met zo'n enorme bagageruimte, een krachtige motor en handige features. Zoals Discover Pro en IQ.Light. De Tiguan is echt alles. Behalve saai.

Bekijk de Tiguan
Volkswagen Tiguan

De ID.4

Met onze volledig elektrische SUV rijd je niet alleen duurzaam, maar ook comfortabel en veilig. Daar zorgen features als head-updisplay en Travel Assist wel voor.

Bekijk de ID.4
Volkswagen ID.4

De ID.5

Als eerste volledig elektrische SUV coupé combineert de ID.5 de kracht van een SUV met het stijlvolle design van een coupé. En natuurlijk een hele hoop features, zoals het augmented-reality-head-updisplay en IQ.LIGHT.

Bekijk de ID.5
Man loopt naar ID.5

De Tiguan Allspace

Meer dan genoeg beenruimte en een hele hoop trekkracht, dat is de Tiguan Allspace. En niet vergeten: je kunt 'm upgraden met allerlei stoere én handige extra’s. Zoals een panoramadak, derde zitrij en Keyless Entry.

Bekijk de Tiguan Allspace
Volkswagen Tiguan Allspace

De Passat Variant

Zakelijk is de Passat Variant de ultieme auto. En privé krijgt je gezin nog nét wat extra ruimte. Features als Traffic Jam Assist en Discover Media maken 'm nóg slimmer en veiliger.

Bekijk de Passat Variant
Volkswagen Variant
New Polo R-Line
Volkswagen T-Cross
Volkswagen T-Roc
Golf
Volkswagen ID.3
Volkswagen Golf Variant
Volkswagen Tiguan
Volkswagen ID.4
Man loopt naar ID.5
Volkswagen Tiguan Allspace
Volkswagen Variant

Deze features zijn misschien ook wat voor jou

Volkswagen lane assist

Lane Assist

Houdt je veilig tussen de lijnen.

Lees meer

Rear view camera

Achteruit inparkeren wordt een eitje

Lees meer

Traffic Jam Assist

Filerijden besteed je gewoon uit.

Lees meer

Benieuwd naar alle features?

Ontdek alle Volkswagen innovaties.

Lees meer

Wil jij ook Side Assist op je nieuwe auto?

Zoek jouw dichtstbijzijnde dealer en plan direct een proefrit

Bekijk 'm in het echt

Kom langs bij een dealer in de buurt

Ervaar het zelf

Ontdek of het iets voor jou is