Park Assist

Jouw eigen parkeerservice

Volkswagen park pilot
Inparkeren op 20 cm nauwkeurig Extra rondjes door de wijk 0

Fileparkeren. Het is niet ieders hobby. Zeker niet als je ’s avonds laat thuiskomt, en het enige parkeerplekje dat je kunt vinden aan de krappe kant is. Na de zesde inparkeerpoging sta je nog steeds half op de stoep. Met Park Assist maakt Volkswagen voorgoed een einde aan die parkeerstress.

Volkswagen Park Assist

Zo werkt Park Assist

Terwijl jij stapvoets langs de geparkeerde auto’s rijdt, scant Park Assist de vrije ruimtes. Bij een geschikt plekje, hoef je alleen maar je Volkswagen in zijn achteruit te zetten, je stuur los te laten en zachtjes gas te geven en te remmen. Park Assist doet de rest.“Park Assist voorkomt samen met de sensoren en achteruitrijcamera veel parkeerschade”

  • Rien van den Broek, lezer Plus Magazine
Volkswagen

Park Assist is verkrijgbaar op deze modellen

De ID.3

De ID.3 is een elektrische auto met alle voordelen van een Volkswagen. En ja, dus ook met voldoende slimme features die autorijden nog makkelijker en veiliger maken. Zoals IQ.Light, Lane Assist en Keyless Entry.

Bekijk de ID.3
Volkswagen ID.3

De ID.4

Met onze volledig elektrische SUV rijd je niet alleen duurzaam, maar ook comfortabel en veilig. Daar zorgen features als Head-up Display en Travel Assist wel voor.

Bekijk de ID.4
Volkswagen ID.4

De ID.5

Met onze volledig elektrische SUV coupé rijd je niet alleen duurzaam, maar ook comfortabel en veilig. Daar zorgen features als Head-up Display en Travel Assist wel voor.

Bekijk de ID.5
Man loopt naar ID.5

De Polo

De Polo is completer dan ooit, zonder de voordelen van een compacte Volkswagen te verliezen. En voor de liefhebbers van de nieuwste tech zijn er natuurlijk genoeg slimme feature om ‘m mee uit te breiden. Zoals de Digital Cockpit of Travel Assist.

Bekijk de Polo
New Polo R-Line

De T-Roc

Een sportieve SUV met al het goede van ons succesnummer de Golf. De T-Roc zit vol slimme features die rijden prettiger en veiliger maken. Zoals een Digital Cockpit maar bijvoorbeeld ook Front Assist.

Bekijk de T-Roc
Volkswagen T-Roc

De T-Roc Cabrio

De T-Roc Cabrio combineert als geen ander het robuuste van een SUV met het comfort van een open dak. En dan zit 'ie ook nog eens bomvol handige features, zoals Lane Assist en Front Assist. Dat is pas echt zorgeloos rijden.

Bekijk de T-Roc Cabrio
T-Roc Cabrio

De Golf

De achtste generatie Golf is meer Golf dan ooit. Dat merk je aan alles: van comfort tot slimme features. Neem de Digital Cockpit bijvoorbeeld, dat elke rit in je Golf nog veiliger en meer ontspannen maakt.

Bekijk de Golf
Golf

De Golf Variant

In alles een echte Golf, maar dan met meer ruimte. Naast een stevige portie extra bagageruimte zit hij vol innovaties die het dagelijks leven makkelijker maken.

Bekijk de Golf Variant
Volkswagen Golf Variant

De Tiguan Allspace

Meer dan genoeg beenruimte en een hele hoop trekkracht, dat is de Tiguan Allspace. En niet vergeten: je kunt 'm upgraden met allerlei stoere én handige extra’s. Zoals een panoramadak, derde zitrij en Keyless Entry.

Bekijk de Tiguan Allspace
Volkswagen Tiguan Allspace

De Arteon Shooting Brake

Een luxe uitstraling, grote bagageruimte en dan ook nog een allerlei innovatieve features als Keyless Entry, Front Assist en Discover Media. De Arteon Shooting Brake heeft het gewoon allemaal.

Bekijk de Arteon Shooting Brake
Volkswagen Arteon Shooting Brake
Volkswagen ID.3
Volkswagen ID.4
Man loopt naar ID.5
New Polo R-Line
Volkswagen T-Roc
T-Roc Cabrio
Golf
Volkswagen Golf Variant
Volkswagen Tiguan Allspace
Volkswagen Arteon Shooting Brake

Deze features zijn misschien ook wat voor jou

Volkswagen Adaptive Cruise Control

Adaptive Cruise Control

De cruise control die zelf afstand houdt.

Lees meer
Volkswagen lane assist

Lane Assist

Houdt je veilig tussen de lijnen.

Lees meer

Traffic Jam Assist

Filerijden besteed je gewoon uit.

Lees meer

Benieuwd naar alle features?

Ontdek alle Volkswagen innovaties.

Lees meer

Wil jij ook Park Assist op je nieuwe auto?

Zoek jouw dichtstbijzijnde dealer en plan direct een proefrit

Bekijk 'm in het echt

Kom langs bij een dealer in de buurt

Ervaar het zelf

Ontdek of het iets voor jou is