Laadoplossingen van Volkswagen

Alles rondom elektrisch rijden in één keer geregeld

Regel direct online Vind een dealer
Volkswagen elektrisch rijden

Regel in één keer je laadoplossingen

Als je elektrische auto geleverd is, wil je natuurlijk zorgeloos kunnen genieten van je nieuwe auto en zo snel mogelijk de weg op. Gelukkig zit dat bij Volkswagen wel goed. Tijdens het bestellen van je elektrische auto kun je namelijk direct alles regelen rondom het laden. In één klap heb je dan je laadpunt en laadpas. Voor zakelijk en privé, zo is er altijd een oplossing die bij jou past.

Wat heb je nodig?

Koop of lease je eigen laadpunt

Met een laadpaal thuis haal je maximaal energie uit je elektrische auto. Zo ben je thuis altijd verzekerd van een laadpunt. Je kunt een laadpunt kopen, maar als zakelijk leaser heb je vaak ook de optie deze mee te nemen in je leasecontract. De kosten zitten dan gewoon bij je vaste maandbedrag. Ben je geen zakelijke rijder, dan kan je eenvoudig online een laadpaal aanvragen.

Regel direct online
Oprit ID.4

Eenvoudig laden bij 400.000 laadpalen

Met je laadpas start en stop je het laden van je elektrische auto. Thuis of bij één van de meer dan 400.000 openbare laadpunten in heel Europa. Een laadpas is meestal gratis en je betaalt alleen voor de kWh die je laadt, plus een starttarief voor elke laadsessie. Je dealer kan je hier alles over vertellen.
Shuttel sleutelhanger

Waar laad jij je elektrische auto op?

 

Heb je een oprit bij je huis? Dan kan je een laadpaal op je eigen terrein laten installeren. Zo'n laadpaal heeft vaak al een eigen kabel, zodat je hem makkelijk aan je auto kunt koppelen. Bij Volkswagen werken we voor de installatie samen met mobiliteitspartner Shuttel. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met je dealer of regel het direct online

Vind een dealer  Regel direct online

Volkswagen Elektrisch Rijden

Niet iedereen heeft een eigen oprit thuis. Gelukkig is er vaak wel een openbaar laadpunt in de buurt. Met een laadpas kun je het laden bij een openbaar laadpunt eenvoudig starten en stoppen en van de gemaakte kosten ontvang jij, of je werkgever, maandelijks een factuur.

Meer over openbare laadpalen  Vind je dealer

Wil je altijd zorgeloos gebruik maken van alle laadpunten die je onderweg tegenkomt? En maak je regelmatig gebruik van een IONITY-snellaadpunt? Volkswagen We Charge maakt het mogelijk om je met je ID. eenvoudig en tegen transparante laadtarieven onderweg op te laden in heel Europa.

Meer over We Charge

Direct een laadpaal regelen

Met een laadpaal thuis kan je gemakkelijk en voordelig je Volkswagen thuis opladen. Bereken de kosten voor een laadpaal en installatie die past bij jouw situatie met de tool van Shuttel en vraag vrijblijvend een offerte aan.
Regel direct online
Het aanvragen van een laadpaal thuis is zo gedaan. Je Volkswagen dealer helpt je graag met het maken van de juiste keuze. Zo kun je de laadpaal kopen of laten opnemen in een zakelijk- of Private Leasecontract. Samen met de dealer wordt het volledige proces van aanvraag, inclusief offerte en installatie, afgehandeld.
Vind jouw dichtsbijzijnde dealer
groene stroom

CO2-neutraal door 100% groene stroom

Als je jouw elektrische Volkswagen met de laaddruppel van Shuttel oplaadt, dan rij je CO2-neutraal. Dankzij Europese windturbines is de stroom 100% groen en CO2-neutraal. Dat geldt voor alle locaties waar je de Shuttel laaddruppel gebruikt: thuis, op het werk, bij openbare laadpalen of bij snelladers.

 

Heb je nog vragen?

Heb je vragen over je Shuttel laadpaal, het gebruik van de laadpas, of over een lopende aanvraag? Of is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op met je Volkswagen dealer.

Je dealer vertelt je graag meer

Meer over elektrisch rijden?

Rij op winterbanden

Hoe haal je het maximale uit je elektrische auto bij koud weer?

Winterse omstandigheden zijn voor geen enkele auto optimaal, dus ook niet voor een elektrische. Met deze tips kom jij elektrisch de winter door!

Lees meer
Volkswagen 10 dingen die je wilt weten over elektrisch rijden

10 dingen die je je afvraagt bij elektrisch rijden

Wat gebeurt er eigenlijk als ik met een elektrische auto door de wasstraat rijd? Hier beantwoorden we tien ongebruikelijke vragen over elektrisch rijden.

Lees meer

10 tips om de actieradius te vergroten

Rij jij elektrisch en haal jij alles uit je accu? Met deze 10 tips kom je verder en heb je nooit meer last van laadstress.

Lees meer