Laadoplossingen van Volkswagen

Alles rondom elektrisch rijden in één keer geregeld

Laadoplossing van Shuttel Services Laadoplossing van Coolblue
Volkswagen elektrisch rijden

Regel in één keer je laadoplossingen bij je dealer

Als je elektrische auto geleverd is, wil je natuurlijk zorgeloos kunnen genieten van je nieuwe auto en zo snel mogelijk de weg op. Gelukkig zit dat bij Volkswagen wel goed. Tijdens het bestellen van je elektrische auto kun je namelijk direct alles regelen rondom het laden. In één klap heb je dan je laadpunt, laadpas én mobiliteit van onze mobiliteitspartner Shuttel Services geregeld. Of met een laadoplossing van Coolblue, speciaal voor de ID. Buzz. Voor zakelijk en privé. Wat wil je nog meer?

Wat heb je nodig?

Koop of lease je eigen laadpunt

Met een laadpaal thuis haal je maximaal energie uit je elektrische auto. Zo ben je thuis altijd verzekerd van een laadpunt. Je kunt een laadpunt kopen, maar als zakelijk leaser heb je vaak ook de optie deze mee te nemen in je leasecontract. De kosten zitten dan gewoon bij je vaste maandbedrag. Bij je laadpunt sluit je een abonnement voor hosting af. Je ziet eenvoudig je verbruik en al je zakelijke laadkosten worden direct verrekend. Met het optionele onderhoudsabonnement weet je zeker dat je laadpunt altijd optimaal werkt.

Eenvoudig laden bij 300.000 laadpalen

Met de laadpas van Shuttel Services start en stop je het laden van je elektrische auto. Thuis of bij één van de 300.000 laadpalen in Europa. De laadpas is gratis en je betaalt alleen voor de kWh die je laadt, plus een starttarief voor elke laadsessie. Je dealer kan je hier alles over vertellen.
 
Shuttel sleutelhanger

Onze oplaadpunten tot in de details

Heb jij in je garage of op je oprit plek voor een eigen thuislaadpunt? Of wil je een laadpunt regelen voor je eigen bedrijf? Via onze mobiliteitspartner Shuttel Services regel je het makkelijk en snel. Je kiest zelf welk oplaadpunt jij laat installeren. Wij zetten de details voor je op een rijtje.

Laadpaal op werk

Laadpunt thuis

  • Eve Single Pro-line 11 kW (3 x 16A)
  • 1 contactpunt of vaste kabel
  • Wand- of paalmodel
  • Inclusief loadbalancing, waardoor je netwerk niet overbelast wordt
  • Automatische verrekening van de stroom met leasemaatschappij, werkgever of eigen zaak
Laadpaal thuis

Laadpunt op de zaak

  • Eve Double Pro-line 22 kW (3 x 32A)
  • 2 contactpunten
  • Wandmodel
  • Inclusief loadbalancing, waardoor je netwerk niet overbelast wordt
  • Automatische verrekening van de stroom met leasemaatschappij, werkgever of eigen zaak

CO2-neutraal door 100% groene stroom

Als je jouw elektrische Volkswagen met de laadpas van Shuttel oplaadt, dan rij je CO2-neutraal. Dankzij Europese windturbines is de stroom 100% groen en CO2-neutraal. Dat geldt voor alle locaties waar je de Shuttel laadpas gebruikt: thuis, op het werk, bij openbare laadpalen of bij snelladers.

 

Heb je nog vragen?

Heb je vragen over je Shuttel laadpaal, het gebruik van de laadpas, of over een lopende aanvraag? Of is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op met Shuttel via laden@shuttelservices.nl of 033-3034685. Wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact op met je Volkswagen dealer.

Laden met Coolblue

Speciaal voor de ID. Buzz

Met een laadpaal thuis is je ID. Buzz in ongeveer 7 uur volledig opgeladen. Bij interesse verwijst je dealer je door naar onze partner Coolblue Laadpalen. Bij Coolblue Laadpalen krijg je persoonlijk advies en wordt de installatie uitgevoerd door ervaren Coolblue installateurs. Verreken waar nodig de laadkosten met je bedrijf of werkgever. Daarbij laad je met een Coolblue Laadpas op alle openbare laadpunten in Nederland en ruim 300.000 laadpunten in Europa. Zo kun je altijd door. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met jouw Volkswagen Dealer.

Je dealer vertelt je graag meer

Meer over elektrisch rijden?

Rij op winterbanden

Hoe haal je het maximale uit je elektrische auto bij koud weer?

Winterse omstandigheden zijn voor geen enkele auto optimaal, dus ook niet voor een elektrische. Met deze tips kom jij elektrisch de winter door!

Lees meer
Volkswagen 10 dingen die je wilt weten over elektrisch rijden

10 dingen die je je afvraagt bij elektrisch rijden

Wat gebeurt er eigenlijk als ik met een elektrische auto door de wasstraat rijd? Hier beantwoorden we tien ongebruikelijke vragen over elektrisch rijden.

Lees meer

10 tips om de actieradius te vergroten

Rij jij elektrisch en haal jij alles uit je accu? Met deze 10 tips kom je verder en heb je nooit meer last van laadstress.

Lees meer