Laadoplossingen van Volkswagen

Alles in één

Eenvoudig elektrisch

Als je elektrische auto geleverd is, wil je natuurlijk zorgeloos kunnen genieten van je nieuwe auto en zo snel mogelijk de weg op. Gelukkig zit dat bij Volkswagen wel goed. Tijdens het bestellen van je elektrische auto kun je namelijk direct alles regelen rondom laden. In één klap heb je dan je laadpunt, laadpas én mobiliteit van Shuttel geregeld. Voor zakelijk- én thuisgebruik. Wat wil je nog meer.

Bekijk ons complete pakket

Thuis of op het werk laden

Een eigen laadpunt voor de deur is wel zo handig. Dan ben je thuis of op het werk altijd verzekerd van een laadplek. Je kunt een laadpunt kopen, maar als zakelijk leaser heb je vaak ook de optie hem op te nemen in je leasecontract. De kosten zitten dan gewoon bij je vaste maandbedrag in. Samen met Shuttel bekijken we wat voor jou het beste laadpunt is. Daarnaast verzorgen we de complete installatie, zodat jij er geen omkijken naar hebt. Al vanaf € 1.089 incl. btw heb je een eigen laadpunt met loadbalancing om thuis veilig en voordelig te kunnen opladen. Bij je laadpunt sluit je een abonnement voor hosting af. Je ziet eenvoudig je verbruik en al je zakelijke laadkosten worden direct verrekend. Met het optionele onderhoudsabonnement weet je zeker dat je laadpunt altijd optimaal werkt.

Volkswagen Elektrisch Rijden

Eenvoudig laden en gratis training

Via je dealer regel je een laadpas van Shuttel. Met je laadpas start je het laden van je elektrische auto. Thuis, in heel Nederland en bij één van de 70.000 laadpalen in Europa. Voor de betaling van je laadkosten kun je kiezen uit twee opties: standaard laden of het laadabonnement. Hieronder leggen we deze opties uit, maar je dealer denkt natuurlijk ook graag mee wat het beste bij jou past. Bij de laadpas ontvang je ook een laadsleutelhanger. Zo heb je je laadpas altijd bij de hand. Maar er is meer: met deze pas heb je recht op extra privileges. Zo kun je gratis gebruik maken van een rijtraining voor elektrisch rijden en krijg je korting in de Volkswagen webshop.

Shuttel sleutelhanger

Alles in één

Maak je gebruik van de Shuttel laadpas, dan heb je de mogelijkheid om extra mobiliteits functies aan de pas toe te voegen. De kaart geeft je dan ook toegang tot alle vormen van openbaar vervoer - van bus tot trein. De kaart werkt als een OV-chipkaart, maar biedt nog meer. Je pakt er bijvoorbeeld ook een taxi mee of regelt je parkeerkosten. Zakelijk of privé, met het gemak van één maandelijkse verzamelfactuur en ritregistratie. Wel zo overzichtelijk.

Kies de laadoplossing die bij je past

Bij het bestellen van je elektrische auto kies je bij de Volkswagen dealer de laadoplossing die het beste bij je past. De betaling van de laadkosten verloopt via je laadpas. Betaalt je werkgever de laadkosten? Dan krijg je de kosten van thuisladen teruggestort op je rekening. De thuislaad- en overige laadkosten verrekent Shuttel vervolgens met je werkgever of leasemaatschappij.

Je kunt kiezen uit twee opties: standaard laden of het laadabonnement.

Optie 1: Standaard laden

Hierbij reken je per maand de verbruikte stroom af. Het tarief is afhankelijk van de laadsnelheid en waar je laadt. Als je thuis laadt, betaal je een ander tarief dan wanneer je oplaadt bij een openbaar laadpunt. En snelladen is vanzelfsprekend duurder. 

Thuisladen kan momenteel al vanaf € 0,23 per kWh en zonder starttarief. Als je laadt bij een publiek laadpunt of snellader, betaal je altijd een starttarief van € 0,61 om je laadbeurt te beginnen. Bij een accucapaciteit van 58 kWh (ID.3 1ST) kost een volle accu thuis ongeveer € 13,34 en met een snellader € 39,47.

Optie 2: Laadabonnement

Kies je voor een laadabonnement, dan betaal je op basis van je jaarkilometrage een vast bedrag per maand. Voor dit bedrag kan je overal in Nederland laden: thuis, op het werk, openbaar en bij snellaadstations. Na een jaar wordt je werkelijke verbruik verrekend met de betaalde maandbedragen. Omdat je elke maand hetzelfde bedrag betaalt, weet je met dit abonnement altijd waar je aan toe bent.

Volkswagen Elektrisch Rijden

CO2-neutraal door 100% groene stroom

Als je jouw elektrische Volkswagen met de laadpas van Shuttel oplaadt, dan rij je CO2-neutraal. Dankzij Europese windturbines is de stroom 100% groen en CO2-neutraal. Dat geldt voor alle locaties waar je de Shuttel laadpas gebruikt: thuis, op het werk, bij openbare laadpunten of bij snelladers.

Hulp nodig bij je keuze?

Wil jij een laadpaal? Er zijn veel mogelijkheden en zaken om rekening mee te houden. Loop stap voor stap door onze online keuzetool en ontvang een advies op maat.

Je dealer vertelt je graag meer.

Heb je nog vragen?

Heb je vragen over je Shuttel laadpaal, het gebruik van de laadpas, of over een lopende aanvraag? Of is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op met Shuttel via laden@shuttel.nl of 033-3034685. Wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact op met je Volkswagen dealer.

Meer weten over elektrisch rijden?