Laadoplossingen van Volkswagen

Alles rondom elektrisch rijden in één keer geregeld

Volkswagen elektrisch rijden

Regel in één keer je laadoplossingen bij je dealer

Als je elektrische auto geleverd is, wil je natuurlijk zorgeloos kunnen genieten van je nieuwe auto en zo snel mogelijk de weg op. Gelukkig zit dat bij Volkswagen wel goed. Tijdens het bestellen van je elektrische auto kun je namelijk direct alles regelen rondom het laden. In één klap heb je dan je laadpunt, laadpas én mobiliteit van onze mobiliteitspartner Shuttel geregeld. Voor zakelijk en privé. Wat wil je nog meer.

Wat heb je nodig?

Koop of lease je eigen laadpunt

Een eigen laadpunt voor de deur is wel zo handig. Dan ben je thuis of op het werk altijd verzekerd van een laadplek. Je kunt een laadpunt kopen, maar als zakelijk leaser heb je vaak ook de optie deze mee te nemen in je leasecontract. De kosten zitten dan gewoon bij je vaste maandbedrag. Een laadpaal inclusief complete installatie heb je al vanaf € 1.700 inclusief btw. Bij je laadpunt sluit je een abonnement voor hosting af. Je ziet eenvoudig je verbruik en al je zakelijke laadkosten worden direct verrekend. Met het optionele onderhoudsabonnement weet je zeker dat je laadpunt altijd optimaal werkt.

Volkswagen Elektrisch Rijden

Eenvoudig laden bij 70.000 laadpalen

Via je dealer regel je een laadpas van Shuttel. Met je laadpas start je het laden van je elektrische auto. Thuis, in heel Nederland en bij één van de 70.000 laadpalen in Europa. Voor de betaling van je laadkosten kun je kiezen uit twee opties: standaard laden of het laadabonnement. Bij standaard laden betaal je per kWh die je laadt en bij het abonnement betaal je een vast bedrag per maand op basis van verwachte aantal kilometers. Je dealer helpt je natuurlijk graag de beste keuze te maken.
 
Shuttel sleutelhanger

Stap in, stap op, stap over

Maak je gebruik van de Shuttel laadpas, dan heb je de mogelijkheid om er extra opties aan toe te voegen. Zoals toegang tot alle vormen van openbaar vervoer - van bus tot trein. De kaart werkt als een OV-chipkaart, maar biedt nog meer. Je pakt er bijvoorbeeld ook een taxi mee of regelt je parkeerkosten. Zakelijk of privé, met het gemak van één maandelijkse verzamelfactuur en ritregistratie.

Gratis rijtraining en korting

Volkswagen rijders met een Shuttel kaart profiteren van verschillende voordelen. Zo kun je een gratis rijtraining volgen om het maximale uit je elektrische Volkswagen te halen én ontvang je 10% korting in onze webshop.


CO2-neutraal door 100% groene stroom

Als je jouw elektrische Volkswagen met de laadpas van Shuttel oplaadt, dan rij je CO2-neutraal. Dankzij Europese windturbines is de stroom 100% groen en CO2-neutraal. Dat geldt voor alle locaties waar je de Shuttel laadpas gebruikt: thuis, op het werk, bij openbare laadpunten of bij snelladers.

 

Je dealer vertelt je graag meer

Elektrisch Rijden Magazine Volkswagen

Download ons elektrisch rijden magazine

Benieuwd de toekomst van elektrisch rijden? In ons magazine lees je wat je te wachten staat.
 

 

Ontdek het magazine

Heb je nog vragen?

Heb je vragen over je Shuttel laadpaal, het gebruik van de laadpas, of over een lopende aanvraag? Of is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op met Shuttel via laden@shuttel.nl of 033-3034685. Wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact op met je Volkswagen dealer.

Meer weten over elektrisch rijden?