Laadoplossingen van Volkswagen.

Alles in één.

Laden en mobiliteit slim gecombineerd.

Als je elektrische auto geleverd is, wil je natuurlijk zorgeloos kunnen genieten van je nieuwe auto en zo snel mogelijk de weg op. Gelukkig zit dat wel goed. Tijdens het bestellen van je elektrische auto kun je namelijk direct alles regelen rondom laden en mobiliteit. In één klap heb je dan je laadpunt, laadsleutelhanger én mobiliteitskaart van Shuttel geregeld. Voor zakelijk- én thuisgebruik. Wat wil je nog meer.

Bekijk ons complete pakket.

Thuis of op het werk tanken.

Een eigen laadpunt voor de deur is wel zo handig. Dan ben je thuis of op het werk altijd verzekerd van een laadplek. Je kunt een laadpunt kopen, maar als zakelijk leaser heb je ook de optie ‘m op te nemen in je leasecontract. De kosten zitten dan gewoon bij je vaste maandbedrag in.

Volkswagen Elektrisch Rijden

Je compacte laadpas.

De laadsleutelhanger van Shuttel is je laadpas. Omdat hij aan de autosleutel hangt, heb je ‘m altijd bij de hand. Met je laadsleutelhanger start je het laden van je elektrische auto. Thuis, in heel Nederland en bij één van de 70.000 laadpalen in Europa. Voor de betaling van je laadkosten kun je kiezen uit twee opties: standaard laden of het laadabonnement. Hieronder leggen we deze opties uit, maar je dealer denkt natuurlijk ook graag mee wat het beste bij jou past.

Shuttel sleutelhanger

Alles in één.

De mobiliteitskaart van Shuttel geeft je toegang tot alle vormen van openbaar vervoer - van bus tot trein. De kaart werkt als een OV-chipkaart, maar biedt nog meer. Je pakt er bijvoorbeeld ook een taxi mee of regelt je parkeerkosten. Zakelijk of privé, met het gemak van één maandelijkse verzamelfactuur en ritregistratie. Wel zo overzichtelijk.

Kies de laadoplossing die bij je past.

Bij het bestellen van je elektrische auto kies je bij de Volkswagen dealer de laadoplossing die het beste bij je past. De betaling van de laadkosten verloopt via je sleutelhanger. Betaalt je werkgever de laadkosten? Dan krijg je de kosten van thuisladen teruggestort op je rekening. De thuislaad- en overige laadkosten verrekent Shuttel vervolgens met je werkgever of leasemaatschappij.

Je kunt kiezen uit twee opties: standaard laden of het laadabonnement.

Optie 1:
Standaard laden.

Hierbij reken je per maand de verbruikte stroom af. Het tarief is afhankelijk van de laadsnelheid en waar je laadt. Als je thuis laadt, betaal je een ander tarief dan wanneer je oplaadt bij een openbaar laadpunt. En snelladen is vanzelfsprekend duurder. 

Thuisladen kan momenteel al vanaf € 0,23 per kWh en zonder starttarief. Als je laadt bij een publiek laadpunt of snellader, betaal je altijd een starttarief van € 0,61 om je laadbeurt te beginnen. Bij een accucapaciteit van 58 kWh (ID.3 1ST) kost een volle accu thuis ongeveer € 13,34 en met een snellader € 39,47.

Optie 2:
Laadabonnement.

Kies je voor een laadabonnement, dan betaal je op basis van je jaarkilometrage een vast bedrag per maand. Voor dit bedrag kan je overal in Nederland laden: thuis, op het werk, openbaar en bij snellaadstations. Na een jaar wordt je werkelijke verbruik verrekend met de betaalde maandbedragen. Omdat je elke maand hetzelfde bedrag betaalt, weet je met dit abonnement altijd waar je aan toe bent.

Volkswagen Elektrisch Rijden

CO2-neutraal door 100% groene stroom.

Als je jouw elektrische Volkswagen met de laadsleutelhanger oplaadt, dan rij je CO2-neutraal. Dankzij Europese windturbines is de stroom 100% groen en CO2-neutraal. Dat geldt voor alle locaties waar je de laadsleutelhanger gebruikt: thuis, op het werk, bij openbare laadpunten of bij snelladers.

Je dealer vertelt je graag meer.

Meer weten over elektrisch rijden?