Laadoplossingen van Volkswagen

Alles in één

Eenvoudig elektrisch

Als je elektrische auto geleverd is, wil je natuurlijk zorgeloos kunnen genieten van je nieuwe auto en zo snel mogelijk de weg op. Gelukkig zit dat bij Volkswagen wel goed. Tijdens het bestellen van je elektrische auto kun je namelijk direct alles regelen rondom laden. In één klap heb je dan je laadpunt, laadpas én mobiliteit van onze mobiliteitspartner Shuttel geregeld. Voor zakelijk en privé. Wat wil je nog meer.

Stel jouw pakket samen

Een eigen laadpunt

Een eigen laadpunt voor de deur is wel zo handig. Dan ben je thuis of op het werk altijd verzekerd van een laadplek. Je kunt een laadpunt kopen, maar als zakelijk leaser heb je vaak ook de optie hem op te nemen in je leasecontract. De kosten zitten dan gewoon bij je vaste maandbedrag in. Een laadpaal inclusief complete installatie heb je al vanaf € 1.700 inclusief btw. Bij je laadpunt sluit je een abonnement voor hosting af. Je ziet eenvoudig je verbruik en al je zakelijke laadkosten worden direct verrekend. Met het optionele onderhoudsabonnement weet je zeker dat je laadpunt altijd optimaal werkt.  

Volkswagen Elektrisch Rijden

Eenvoudig laden met een laadpas

Via je dealer regel je een laadpas van Shuttel. Met je laadpas start je het laden van je elektrische auto. Thuis, in heel Nederland en bij één van de 70.000 laadpalen in Europa. Voor de betaling van je laadkosten kun je kiezen uit twee opties: standaard laden of het laadabonnement. Bij standaard laden betaal je per kWh die je laadt en bij het abonnement betaal je een vast bedrag per maand op basis van verwachte aantal kilometers. Maar je dealer denkt natuurlijk ook graag mee over wat het beste bij jou past. Bij de laadpas ontvang je ook een laadsleutelhanger. Zo heb je je laadpas altijd bij de hand. Maar er is meer: met deze pas heb je recht op extra privileges. Zo kun je gratis gebruik maken van een rijtraining voor elektrisch rijden en krijg je korting in de Volkswagen webshop.

Shuttel sleutelhanger

Mobiliteit: Alles in één

Maak je gebruik van de Shuttel laadpas, dan heb je de mogelijkheid om extra mobiliteits functies aan de pas toe te voegen. De kaart geeft je dan ook toegang tot alle vormen van openbaar vervoer - van bus tot trein. De kaart werkt als een OV-chipkaart, maar biedt nog meer. Je pakt er bijvoorbeeld ook een taxi mee of regelt je parkeerkosten. Zakelijk of privé, met het gemak van één maandelijkse verzamelfactuur en ritregistratie. Wel zo overzichtelijk.

Profiteer van extra's

Volkswagen rijders met een Shuttel kaart profiteren van verschillende voordelen. Zo kun je een gratis rijtraining volgen om het maximale uit jouw elektrische Volkswagen te halen én ontvang je 10% korting in onze webshop.

Gratis elektrisch rijden training

Hulp nodig bij je keuze?

Wil jij een laadpaal? Er zijn veel mogelijkheden en zaken om rekening mee te houden. Loop stap voor stap door onze online keuzetool hieronder en ontvang een advies op maat.

Volkswagen Elektrisch Rijden

CO2-neutraal door 100% groene stroom

Als je jouw elektrische Volkswagen met de laadpas van Shuttel oplaadt, dan rij je CO2-neutraal. Dankzij Europese windturbines is de stroom 100% groen en CO2-neutraal. Dat geldt voor alle locaties waar je de Shuttel laadpas gebruikt: thuis, op het werk, bij openbare laadpunten of bij snelladers.

Je dealer vertelt je graag meer

Heb je nog vragen?

Heb je vragen over je Shuttel laadpaal, het gebruik van de laadpas, of over een lopende aanvraag? Of is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op met Shuttel via laden@shuttel.nl of 033-3034685. Wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact op met je Volkswagen dealer.

Meer weten over elektrisch rijden?