Volkswagen Clubs

Volkswagen Wat kost autorijden

Rij je met veel plezier in jouw Volkswagen en wil je in contact komen met andere fans? Dat kan via een van de vele Volkswagen clubs in Nederland. Hieronder tref je een greep uit het aanbod van clubs aan. Volkswagen is niet aan deze clubs verbonden en kan dus niet aansprakelijk worden gesteld. Heb je een Volkswagen club en wil je jouw club op deze pagina plaatsen?

Neem contact op

Huidige modellen

Golf Cabriolet Club

Golf Cabriolet Club Nederland

De Golf Cabriolet Club Nederland is opgericht op 31 december 1990. De club heeft iets meer dan 200 leden die dezelfde hobby/interesse delen en ondervinden veel plezier en profijt van het lidmaatschap. De club organiseert regelmatig meetings op idyllische plekjes in Nederland. Er word ook een informatief clubblad uitgebracht dat vóór de leden en dóór de leden wordt gemaakt.
GTI Club Holland

GTI Club Holland

Dé vereniging voor bezitters van de Golf GTI, RallyeGolf, Golf III VR6, Golf IV V6 4Motion en Golf R(32). De Golf GTI Club Holland heeft als doelstelling het ontwikkelen en bevorderen van contacten tussen eigenaren van Volkswagens van het type Golf GTI, RallyeGolf, Golf III VR6, Golf IV V6 4Motion en Golf R(32), door middel van activiteiten in de vorm van meetings, evenementen, excursies en contacten met buitenlandse clubs.
TDI Club NL

TDI Club Nederland

TDI Club Nederland is begonnen met slechts een forum onder de naam www.tdiclub.nl De initiatiefnemer vond voor de oprichting van dit forum weinig informatie over de TDI techniek. Als gevolg van een gestage toename van het aantal leden is er vervolgens de TDI Club Nederland opgericht.
VW Passat Club Nederland

Volkswagen Passat Club Nederland

De Volkswagen Passat Club Nederland omschrijft zichzelf als dé online community voor de VW Passat in Nederland en Belgie. Op deze website vind je een schat aan informatie betreffende nieuws, problemen en oplossingen, how to's en veel meer.
Golf GTI Forum

Golf GTI Forum

Golf GTI Forum is ondanks dat het een hoog GTI gehalte heeft een forum voor alle Volkswagen liefhebbers. De informatie op de website bevat vooral informatie over de Golf GTI uitvoeringen. Oplopend vanaf de Golf GTI I tot en met de Golf GTI VII. Het forum daarentegen informatie over verscheidene Volkswagen modellen.
VW Club

VW-Club

De website van deze club bied jou de nieuwste informatie over alles met betrekking tot Volkswagen. Zo wordt je op de hoogte gehouden van de nieuwste modellen en uitvoeringen en nog meer omtrent Volkswagen. Ook heeft de website een forum voor de leden.
Volkswagen forum

Volkswagen-forum

Op dit forum over vind je meer over onze Volkswagens. Op het forum kun je in contact komen met andere Volkswagen-rijders, bijvoorbeeld voor antwoord op technische vragen of gewoon voor de gezelligheid van een meeting.

MyPolo

Op het forum van MyPolo vind je alles over de Volkswagen Polo. Op het forum kun je in contact komen met andere Polo-rijders, bijvoorbeeld voor antwoord op technische vragen of gewoon voor de gezelligheid van een meeting. Ook organiseert MyPolo eens per jaar meet & greet waar de Polo's van forumleden van dichtbij bekeken kunnen worden.

Moderne klassiekers

Corrado Club NL

Corrado Club Nederland

De website van de club bied je veel informatie over de Corrado. Zo staan er op de website brochures, prijzen, specificaties en informatie over de techniek. Ook bied het je een forum met betrekking tot de Corrado.
Polo86 register

Het Polo86© register

De website biedt je een hoop informatie met betrekking tot de Polo86 en de Audi 50.Denk hierbij aan een forum wat u informatie bied en verslagen. Ook word je op de hoogte gehouden van meetings en evenementen.
VW 3L Vrienden Club

VW 3L Vrienden Club

Op de website van de VW 3L Vrienden Club vind je alles over de Volkswagen Lupo 3L en kun je in contact komen met andere Lupo 3L-rijders, bijvoorbeeld voor antwoord op technische vragen, een meeting bijwonen of gewoon voor de gezelligheid.
VW Lupo Club

VW Lupo Club

Op de website van de VW Lupo Club vind je alles over de Volkswagen Lupo en kun je in contact komen met andere Lupo-rijders, bijvoorbeeld voor antwoord op technische vragen of gewoon voor de gezelligheid van een meeting. Als lid kun je bovendien in de toekomst gebruik maken van extra faciliteiten.

Klassiekers

Karmann Ghia Club

De Karmann Ghia Club

De Karmann Ghia Club bied een website waar liefhebbers van de Karmann Ghia en leden van de KGCN meer te weten kunnen komen over de Karmann ghia in het algemeen, de KGCN met haar evenementen in het bijzonder en online met elkaar kunnen communiceren via het forum. Legio mogelijkheden dus.
KeverClub Roermond

KeverClub Roermond

KeverClub Roermond is een club voor iedereen die de kever en aanverwante luchtgekoelden een warm hart toedraagt. De club bestaat 20 jaar en bestaat uit zo’n 80 leden. Door het jaar heen zijn er taltrijke activiteiten. Ook biedt de website je veel informatie rondom de Kever.
Luchtgekoelde VW Club NL

Luchtgekoelde VW Club Nederland

De LVWCN werd op 11 April 1973 opgericht. Het behoud van de luchtgekoelde volkswagen, zo origineel als mogelijk is een belangrijk kernpunt van de club. De LVWCN is een landelijke vereniging onderverdeeld in 6 regio's en heeft ongeveer 1050 leden en meer dan 2000 club-auto's.
Amescador Header

Amescador Club

De Amescador Club is opgericht ter ere de vanaf 1968 ontwikkelde Amescador. Deze stichting is opgericht om zoveel mogelijk informatie te halen van oud-medewerkers, eigenaren en verhalen daarvan. Ook organiseert het meetings voor Amescador eigenaren. Op de site zijn o.a. handleidingen te vinden van de verschillende modellen.
VW 412 Club Holland

VW 412 Club Holland

De VW 412 Club Holland is een club van rond de 70 liefhebbers van de Volkswagen 411 en 412. Het hoofddoel van de club is het zolang mogelijk op de weg houden van de Types 4. Per jaar komen de leden 3 tot 4 keer bij elkaar voor een rit en één keer voor een technische dag. Ook is er een clubblad die zes keer per jaar verschijnt.
Volkswagen Bus club NL

VW Bus Club Nederland

De VW Bus Club Nederland is opgericht door en voor mensen met een liefde voor "het Volkswagen busje". De club organiseert clubmeetings, brengt vier maal per jaar een clubblad uit en heeft een technische commissie die ondersteuning biedt bij vragen en/of problemen.
Kever club NL

Kever Club Nederland

Kever Club Nederland is de grootste luchtgekoelde club van Nederland en waarschijnlijk ook van Europa. Op de website van deze club vind je wat de Kever Club Nederland allemaal voor jou kan betekenen. Denk aan (internationale) evenementen, technisch advies, etc.
Volkswagen cabriolet club n

Volkswagen Cabriolet Club Nederland

De Volkswagen Cabrioletclub Nederland (VWCCN) is opgericht in 1979. De club heeft als doel de instandhouding van originele luchtgekoelde Cabriolets op basis van de VW kever, de typen Kever Cabriolet, Karmann Ghia Cabriolet en de Hebmüller. De club telt momenteel ongeveer 530 leden.