Bezoek de Volkswagen fabriek.

Autostadt, de start van elke Volkswagen.

Ontdek Autostadt
Fabrieksbezoek Volkswagen Fabriek
autostadt Volkswagen

Op bezoek bij Autostadt Wolfsburg.

Welkom in Autostadt, het walhalla van de automotive industrie. Technische ambities, designconcepten en toekomstplannen van alle merken onder de Volkswagen Groep worden hier werkelijkheid. Het resultaat? Een innovatiehub van 25 hectare, op slechts een paar uur rijden van de Nederlandse grens.

Koop nu je entreetickets

Haal meer uit je bezoek.

Car Tower Ascent Tour.

Deze tour neemt je mee in de twee karakteristieke autotorens, het kloppend hart van het Volkswagenpaviljoen in Autostadt. Bonus is een stop op de 48e verdieping van de toren, met een indrukwekkend uitzicht over Wolfsburg als resultaat.
Bestel tickets
autostadt Volkswagen

Car Tower Ascent Tour.

Bekijk de video om een voorproefje te krijgen van wat je in deze tour te wachten staat.
Bestel tickets
;

Overview Tour.

Je eerste keer in Autostadt? Onze tourguide geeft je graag een introductie. In 60 minuten krijg je een eerste indruk van de plattegrond van het park, de belangrijkste gebouwen en de leukste attracties.
Bestel tickets

Discovery Tour.

In 120 minuten ondergedompeld in alles wat Autostadt te bieden heeft. De Discovery Tour brengt je langs de belangrijkste gebouwen van dit automotive walhalla, zoals het merkoverkoepelende ZeitHaus museum.
Bestel tickets
autostadt Volkswagen
autostadt Volkswagen

Off-road rijden en meer.

Ervaren hoe het is om álles uit een Volkswagen te halen? Dat kan met de Touareg, Tiguan (Allspace) en T-Roc off-road ride. Na een korte instructie neem je zelf plaats achter het stuur om het off-road avontuur op te zoeken. En als je toch liever wordt rondgereden, meld je dan aan voor de Factory Tour. De panoramatrein neemt je mee door de verschillende stappen in het productieproces. Een unieke kans voor de echte Volkswagen liefhebber.

Ontdek meer