up!

Beperkt uit voorraad leverbaar

Bekijk de voorraad
Prijs vanaf 20.790 ¹
up volkswagen

De kleinste Volkswagen. Groots met ruimte.

Een compacte auto vol grootse ideeën - dat is de Volkswagen up!. Klein, en toch één van de ruimste en kleurrijkste in z'n klasse. Dankzij de zeer compacte driecilinder motor biedt de auto plaats aan vier volwassenen én hun bagage. Nog een pluspunt aan de up! is de integratie met je smartphone, zodat je altijd en overal connected bent.

De up! wordt niet meer gebouwd en is alleen nog beschikbaar uit voorraad.

Direct in een up! rijden?

Kun jij niet wachten om in je nieuwe up! te stappen? Dat snappen we. Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Volkswagen.

Volkswagen up

De meest opvallende features van de up!

Rijbaanassistent 'Lane assist'

Het design van de up! mag dan wel buiten de lijntjes kleuren, jij blijft dankzij het slimme Lane Assist altijd netjes middenop je rijbaan rijden.

Volkswagen Private Lease up! interieur

Alles elektrisch

Bedien de ramen voorin met slechts één druk op de knop.
volkswagen up
volkswagen up interieur

Ruimte zat

De up! is compact, maar niet klein. Ontdek zelf hoe verrassend veel ruimte deze stadsauto heeft.
volkswagen up

Smartphone-integratie 'maps + more'

Verbind je telefoon met je up! en blijf onderweg op de hoogte van je vrienden, playlist en route. Dankzij de USB-poort in je dashboard raakt je telefoon nooit leeg en jij nooit verdwaald.

Volkswagen up!
Volkswagen Private Lease up! kinderzitje

Elke centimeter optimaal benut

Zowel voor als achter alle comfort. Zonder daarbij in te leveren op bagageruimte.
volkswagen up
Volkswagen Private Lease up! autoradio

Airco 'Climatronic'

Wie rijdt, bepaalt - ook als het op de airco aankomt. Met Climatronic ben je verzekerd van schone lucht en een comfortabel temperatuur, de hele rit lang. Eén druk op de knop, en je creëert jouw ideale klimaat.

volkswagen up

¹ De genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, leges, recyclingbijdrage en eventueel beheerbijdrage. De uiteindelijke prijs van de auto is (mede) afhankelijk van het moment van afleveren en kan daardoor afwijken van de prijs die hier wordt getoond. Informeer bij de dealer naar de meest actuele levertijd en de bijbehorende prijs van de auto.

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 december 2024. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.