De Polo Go

Rijden binnen 10 dagen

  • ✓ Thuisbezorgd: waar en wanneer jij wilt
  • ✓ Binnen 10 dagen bij je afgeleverd
  • ✓ Vast scherp maandbedrag vanaf € 429*
Stel 'm nu samen
Volkswagen Polo Go

Compact, compleet en zonder gedoe

Wil jij een nieuwe, standaard rijk uitgeruste auto? Dan is er de Polo Go. De Polo Go combineert het gemak van volledig online bestellen, met de zekerheid van Private Lease. Bestel ‘m online en profiteer alleen dan van deze voordelen:

- Binnen 10 dagen bij je afgeleverd
- Thuisbezorgd: waar en wanneer jij wilt!
- 30 dagen proefrijden

Besteld vanaf de bank. Bezorgd op je oprit

Met de Polo Go maken we het je extra makkelijk. Je bestelt 'm gewoon vanaf de bank en binnen 10 dagen bezorgen we jouw nieuwe Volkswagen waar jij dat wilt. En is er geen klik? Dan stuur je hem binnen 30 dagen terug¹.

Volkswagen Polo Go
Volkswagen Polo Go

Al vanaf € 399* per maand

Bestel nu online en ga voor het gemak van een laag vast maandbedrag. Inclusief wegenbelasting, verzekering, onderhoud, APK en pechhulp. Het enige wat jij hoeft te doen, is af en toe tanken. Kies jouw kleur en laat de Polo Go binnen 10 dagen bij je afleveren.

Stel 'm samen

Ontdek de Polo Go
vanbinnen en vanbuiten

Compact en compleet

Met features als Digital Cockpit, App-Connect met smartphone-integratie en IQ.DRIVE Travel Assist is de Polo completer dan ooit. Zonder de voordelen van een compacte Volkswagen te verliezen: verrassend veel binnenruimte en heerlijk soepel draaien, keren en inparkeren. De Online Only doet daar nog een schepje bovenop, met parkeersensoren en 4 prachtige lakkleuren.

Volkswagen Polo Go
Zoveel meer van dichtbij

Chromen details, stijlvolle mistverlichting, stoere lijnen: de Polo zit vol opvallende accenten die overal waar je rijdt de aandacht trekken.

Compact kan ook groots zijn

De Polo mag dan een compacte auto zijn, met z’n opvallende details en innovatieve features laat hij zien dat compact ook groots kan zijn.

Volkswagen Polo Go
Hier ben jij de baas

Met de Digital Cockpit kies jij welke info je direct in het zicht hebt. Van de snelheid tot de kilometerstand en de navigatie: jij bepaalt.

Altijd en overal verbonden

Verbind je telefoon met het infotainmentsysteem en je bent volledig connected. Via je telefoon luister je jouw favoriete podcast of bel je met je vrienden – handsfree, natuurlijk.

Innovatief, digitaal en veilig

Stap in de Polo en in één oogopslag zie je alles wat je van een Volkswagen verwacht: de nieuwste features, een digitale ervaring als nooit tevoren en een hele hoop comfort.

Volkswagen Polo
Van A naar B met IQ

Met IQ.DRIVE Travel Assist rijd je tot 210 kilometer per uur semi-autonoom. Jij hoeft alleen nog maar je handen aan het multifunctionele stuur te houden.

Volkswagen Polo Go


Wat krijg je wel en niet bij Private Lease?

Veelgestelde vragen

Wat kost de Polo Go?

Wat kost de Polo Go?

Je rijdt de Polo Go vanaf € 399* per maand op basis van een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.

Wat is de levertijd?

Wat is de levertijd?

Nadat je aanvraag is goedgekeurd, kun je al snel in je nieuwe auto instappen. Je rijdt de Polo Go al binnen 10 werkdagen.

Hoe werkt het online bestellen?

Hoe werkt het online bestellen?

Heb jij de Polo samengesteld naar jouw wens? Dan maak je een eigen account aan. Hier vul je onder andere je (financiële) gegevens in en upload je aanvullende documenten. Op basis daarvan beoordelen wij je aanvraag. Alles in orde? Dan is de Polo Go voor jou gereserveerd. Het enige dat jij nog hoeft te doen, is je contract te tekenen en ons vertellen waar en wanneer we jouw nieuwe auto mogen leveren.

Wat als ik mijn Private Lease contract voor de einddatum wil opzeggen?

Wat als ik mijn Private Lease contract voor de einddatum wil opzeggen?

Je kunt het abonnement vaak boetevrij opzeggen bij persoonlijke omstandigheden zoals scheiding, arbeidsongeschiktheid of onvrijwillige werkloosheid. Bekijk hier alle voorwaarden.

Heb je nog meer vragen?

Heb je vragen over de Polo Go en wil je deze bespreken met een van onze medewerkers? Neem gerust contact met ons op en we beantwoorden ze graag.

Whatsapp

Je kunt ons ieder moment een bericht sturen via WhatsApp: 06-51807306. 
Op mobiel kun je ons direct appen door op de onderstaande knop te tikken.

Chat

Onze experts staan digitaal voor je klaar. Klik op de knop hieronder om direct je vragen aan ons te stellen.


Bel ons

Ook telefonisch zijn onze experts te bereiken. Bellen is gratis: 088-0330109.
Op je mobiel kun je ons direct bellen door op de onderstaande knop te tikken.

Bel ons

T-Cross Go: stoer, functioneel, veelzijdig

Ben je toch op zoek naar iets meer ruimte? Kies dan voor de T-Cross Go. Net zo makkelijk besteld, binnen 10 dagen voor de deur én de voordelen van Private Lease.

Ontdek de T-Cross Go

Volkswagen T-Cross Go

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 augustus 2023. Actietarieven voor de uitvoeringen van de Golf en de basisuitvoering van de Golf Variant zijn alleen geldig op voorraadmodellen. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

¹ Wanneer je niet tevreden bent met jouw online bestelde Volkswagen, dan is het mogelijk om binnen 30 dagen van het contract af te zien, mits er maximaal 500 kilometer mee gereden is en de auto schade vrij is. Er zal in dit geval wel een bedrag in rekening worden gebracht voor het aantal dagen dat de auto in jouw bezit is geweest.