De ID.4 GTX

Bekijk voorraad
Prijs vanaf 60.990 Actieradius tot 502 km* Van 0 tot 100 6,2 seconden Private Lease vanaf 959 p.m.

Maximaal rijden. Overal. Altijd.

Maak kennis met het broertje van de ID.4, de ID.4 GTX. Hij combineert een hoop sportiviteit met het duurzame karakter van een ID. model. Met z'n twee elektromotoren worden alle vier de wielen aangedreven en trekt 'ie razendsnel op. En zonder het gebrul van de motor om je heen. 

Bekijk voorraad

Voor een sportieve rit

Door en door sportief, dat is de ID.4 GTX. En dat voel je als je rijdt. Allemaal dankzij de perfect afgestelde vering en schokdempers. En met Progressive Steering wordt de rijdynamiek nog soepeler. Of je nu in de stad of op een plattelandsweg vol bochten rijdt, je rij-ervaring is altijd optimaal - 502 duurzame kilometers* lang.
Volkswagen ID4 GTX

De kracht van een SUV

Op elk terrein even krachtig. Met z’n vierwielaandrijving brengt de ID.4 GTX jou waar je moet zijn. De tweede elektromotor zorgt ervoor dat ook de voorwielen aangedreven worden, wanneer jij dat wil. Samen hebben de motoren een vermogen van 220 kW/299 pk**. Dat betekent onder andere van 0 tot 100 km/u in 6,2 seconde. En kies je voor de tractiemodus? Dan heb je extra grip en blijft je ID.4 beter op de weg - zelf als het glad wordt.

Voor wie een verschil wil maken

Een verhuisklus klaren of met je skispullen de bergen in? Geen probleem. Want wanneer de kofferbak nét te klein is, is er altijd de optionele elektrisch uitklapbare trekhaak. Dankzij de vierwielaandrijving heeft de ID.4 GTX een trekgewicht van 1.200 kilo. Heb je de trekhaak niet nodig, dan klap je ‘m in één beweging terug onder de bumper.

Onbegrensd, ook in ruimte

Of het een stadsauto, SUV of ruime vijfzits is: het MEB-platform is de basis voor al onze elektrische modellen - inclusief de ID.4 GTX. Het innovatieve platform is speciaal ontwikkeld voor elektrische auto’s. De platte accu verwerkten we in de vloer van je auto, waardoor jij binnen extra ruim zit. Dat is ruimte met klasse.

Extreem sportief

Elektrisch rijden kan ook adembenemend zijn. Dat laat de ID.4 GTX wel zien. Bijvoorbeeld met z’n futuristische 20 inch velgen in het exclusieve GTX-design, stoere zwarte dakdetails en de glanzende zwarte grille. De sportieve bumpers in GTX design en het zwarte dak laten de ID.4 er als een echte atleet uitzien. En dat zit allemaal gewoon standaard op je GTX.

Licht is het nieuwe chrome

De nieuwe ID.4 GTX maakt indruk met z’n verlichting. De highlight is zonder twijfel de stijlvolle lichtstrip tussen de IQ.LIGHT LED Matrix koplampen en het Volkswagen-logo. Wanneer je de ID.4 GTX ontgrendelt of zelfs alleen maar in de buurt komt, verwelkomen de LED-koplampen je met een lichtshow. En ja, we hebben ook aan de details gedacht. Zo zijn de deurgrepen verlicht en herkennen achterliggers je aan de 3D LED-verlichting met dynamische richtingaanwijzers. Dat is de definitie van sportiviteit volgens de ID.4 GTX.

Maak indruk met kleur

Met jouw eigen keuzes springt de ID.4 GTX er echt uit. Kies je favoriete kleur voor een indrukwekkend contrast met het zwarte dak. En natuurlijk vind je de kenmerkende GTX-stijl ook terug in het interieur. Met sportieve details, gekleurde stiksels en kleuraccenten op het dashboard en de deuren. Wanneer jij je handen op het stuur met de letters GTX legt, wil je maar één ding: starten.

Tijdelijk € 6.400 Advantage voordeel

Ben je overtuigd? We hebben de Advantage modellen op voorraad nu tijdelijk extra voordelig gemaakt met een voordeel oplopend tot € 6.400. Wees er dus snel bij.

Meer informatie

Lees in de prijslijst alles over de ID.4 GTX

Bekijk voorraad

Tijdelijk € 6.400 voordeel op een ID.4 GTX Advantage uit voorraad

Mis niks

Met onze nieuwsbrief blijf je altijd up-to-date over Volkswagen.

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

** Het maximale vermogen 220 kW: dit maximale vermogen, berekend in overeenstemming met UN GTR.21, kan maximaal 30 seconden aaneengesloten gebruikt worden. Het in de individuele rijsituatie beschikbare vermogen hangt van verschillende factoren af, zoals de (omgevings-)temperatuur en laadstatus, conditie en fysieke veroudering van de hoogvoltaccu. De beschikbaarheid van het maximale vermogen vereist dat de temperatuur van de hoogvoltaccu tussen de 23 °C en 50 °C is en de auto een laadniveau van > 88% heeft. Met name afwijkingen van het hiervoor genoemde leiden mogelijk tot een vermindering in vermogen. De accutemperatuur kan, tot een bepaalde hoogte, beïnvloed worden via de functionaliteiten van de airconditioning. Het gewenste laadniveau van de hoogvoltaccu kan ingesteld worden in de auto. Het beschikbare vermogen kan op elk moment in het vermogen display van de auto worden getoond. Om de bruikbare capaciteit van de hoogvoltaccu zo hoog mogelijk te houden wordt het laadniveau van 80% aanbevolen voor dagelijks gebruik.