Zakelijk rijden

Altijd zorgeloos mobiel

Volkswagen Autoverzekering Zakelijk

Zakelijk Volkswagen rijden? Volkswagen doet je een passend voorstel voor zowel leasen als financieren. Zo verlaat je de showroom met een oplossing die naadloos aansluit bij jouw wensen en eisen. Dat is de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Bij Volkswagen ben je aan het goede adres voor Full Operational Lease en Financial Lease mogelijkheden. Ook als werkgever is aanmelden mogelijk voor het Collectief Volkswagen Abonnement, de alternatieve private lease oplossing voor jouw personeel.

Volkswagen Financial Lease

Met Volkswagen Financial Lease profiteer je van een aantrekkelijke financiering. Een van de voordelen van Volkswagen Financial Lease is de toekomstige inruilwaarde van jouw Volkswagen. Door rekening te houden met deze inruilwaarde verminderen jouw maandlasten fors. De geschatte inruilwaarde van jouw Volkswagen kun je geheel of voor een deel aflossingsvrij opnemen in jouw financiering. Zo betaalt je tijdens de looptijd van het contract over dit bedrag geen aflossing, maar alleen rente. Bovendien zijn de kosten fiscaal aftrekbaar. Weten hoe het werkt? Bekijk bijgaand filmpje.

  • Transparante, vaste maandlasten.
  • Lage maandbedragen door hoge restwaarde.
  • Financiering speciaal ontwikkeld voor auto’s.
  • Gemakkelijk en snel geregeld bij de Volkswagen dealer.
Vraag een offerte aan

Volkswagen Full Operational

Volkswagen Full Operational Lease biedt zakelijke rijders een complete en persoonlijke oplossing. Reparatie, onderhoud, verzekering, afschrijving en belasting. Wij nemen je alle mobiliteitszorgen uit handen. Voor een vast bedrag per maand profiteer je altijd van de beste zorg en persoonlijke service van jouw Volkswagen dealer. Weten hoe het werkt? Bekijk bijgaand filmpje.

  • Alles onder één dak geregeld bij jouw eigen Volkswagen dealer.
  • De beste zorg voor jouw Volkswagen.
  • Persoonlijke service van de Volkswagen dealer.
  • Standaard unieke verzekeringsvoorwaarden.
Vraag een offerte aan

Collectief Volkswagen Private Lease.

Heb je een mobiliteitsbudget? En doet jouw bedrijf mee met het collectief Private Lease? Maak dan gebruik van het Volkswagen Abonnement. Dan krijg je misschien korting op private lease! Vraag jouw HR-afdeling naar de mogelijkheden.
Volkswagen collectief