Rear View Camera

Alle reden voor een Volkswagen

Volkswagen Rear View Camera
Aantal parkeerpogingen nodig 1 Aantal keer nek verrekt 0

Er zijn vast mensen die enthousiast worden van inparkeren, maar wij moeten ze nog tegenkomen. Voor de overige bestuurders is de achteruitrijcamera een redding. De camera achterop je Volkswagen brengt obstakels in beeld en geeft je een indicatie hoe je het beste kunt insturen. Met zo'n slimme bijrijder wordt parkeren kinderspel.

Volkswagen Features

Zo werkt Rear View Camera

Op het infotainmentsysteem van je Volkswagen zie je overzichtelijk alles wat de achteruitrijcamera waarneemt. Maar dat niet alleen. Het systeem geeft met handige belijningen op het scherm aan hoe je het best op je parkeerplek terecht komt. Achteruitparkeren is zo een fluitje van een cent.

Rear View Camera is verkrijgbaar op deze modellen

De Arteon

Onze meest elegante vierdeurs ooit overtuigt met zijn sierlijke lijnen. Maar ook met zijn vooruitstrevende features. Zoals het Active Info Display en een head-up display.

Bekijk de Arteon

Bekijk de Arteon Shooting Brake

Volkswagen Arteon

De Caddy Combi

Dankzij de enorme ruimte, z'n praktische deuren en slimme features als Park Assist, is de Caddy Combi op alles voorbereid.
Bekijk de Caddy Combi
Volkswagen Caddy

De Golf Variant

In alles een echte Golf, maar dan met extra ruimte. Naast een stevige portie extra bagageruimte zit hij vol innovaties die het dagelijks leven vergemakkelijken, zoals Trailer Assist.
Bekijk de Golf Variant
Volkswagen Golf Variant

De Passat

De Passat is altijd een goede keuze. Of je nu naar een zakelijke afspraak gaat of met je gezin eropuit trekt. Verkrijgbaar met veel slimme features, zoals Traffic Jam Assist.
Bekijk de Passat
Volkswagen Passat

De Passat Variant

Zakelijk is de Passat Variant een ultiem representatieve auto. En privé krijgt je gezin alle ruimte. Verkrijgbaar met veel slimme en veilige features, zoals Adaptive Cruise Control en Traffic Jam Assist.
Bekijk de Passat Variant
Volkswagen Variant

De Polo

De zesde generatie Polo is ruimer, sportiever en standaard luxer uitgerust dan ooit. Gadgetfreaks worden verleid met features als het Active Info Display en Adaptive Cruise Control.
Bekijk de Polo
Volkswagen Polo

De Tiguan

De Tiguan biedt een zee aan ruimte en een wereld aan mogelijkheden. Slimme features als Adaptive Cruise Control en Traffic Jam Assist maken autorijden nog leuker en veiliger.
Bekijk de Tiguan
Volkswagen Tiguan

De Tiguan Allspace

In alles een Tiguan, maar dan ruimer dankzij de extra lengte. En: boordevol innovaties die autorijden leuker en veiliger maken, zoals Adaptive Cruise Control en Trailer Assist.
Bekijk de Tiguan Allspace
Volkswagen Tiguan Allspace

De Touareg

De nieuwe Touareg brengt luxe, comfort en rijervaring naar een nieuwe dimensie. Hij biedt bovendien slimme, veilige features, zoals Adaptive Cruise Control en Matrix led koplampen.
Bekijk de Touareg
Volkswagen Touareg

De up!

Klein, en toch één van de ruimste en vooral kleurrijkste in z'n klasse. En, wel zo handig, bijvoorbeeld met een kinderzitje op de achterbank: hij is er ook als 4-deurs.
Bekijk de up!
Volkswagen up!

De T-Roc

Een compacte SUV met al het goede van ons succesnummer, de Golf. Hij maakt indruk met z’n multimedia en infotainment features, waaronder het Beats soundsysteem.
Bekijk de T-Roc
Volkswagen T-Roc
Volkswagen Arteon
Volkswagen Caddy
Volkswagen Golf Variant
Volkswagen Passat
Volkswagen Variant
Volkswagen Polo
Volkswagen Tiguan
Volkswagen Tiguan Allspace
Volkswagen Touareg
Volkswagen up!
Volkswagen T-Roc

Deze features zijn misschien ook wat voor jou

Volkswagen Park Assist

Park Assist

Iedereen kan feilloos fileparkeren.

Lees meer
Volkswagen lane assist

Lane Assist

Houdt je veilig tussen de lijnen.

Lees meer
Volkswagen Discover

Discover Media & Pro

Ontdek een wereld aan infotainment.

Lees meer

Benieuwd naar alle features?

Ontdek alle Volkswagen innovaties.

Lees meer

Wil jij ook de Rear View Camera op je nieuwe auto?

Zoek jouw dichtstbijzijnde dealer en plan direct een proefrit

Bekijk live

Kom langs bij een dealer in de buurt

Ervaar het zelf

Ontdek of het iets voor jou is