R-Line pakket

Sportiviteit 2.0

Velgupgrade tot 21 inch Selfies met jouw auto 10 per dag

Je wilt alle praktische voordelen van een Volkswagen, dus functioneel, betrouwbaar en duurzaam. Maar ook de stijl en sportiviteit van een luxe coupé. Dan is het R-Line pakket van Volkswagen echt iets voor jou. Daarmee maak je jouw Volkswagen precies zoals jij ‘m wilt hebben. Een lust voor het oog, een feest om in te rijden.

Zo ziet het R-Line pakket eruit

Geef jouw Volkswagen een complete sportieve make-over met het R-Line pakket. Van de uitgebreide bodykit en de fraaie lichtmetalen velgen, tot en met het sportinterieur met leren R-Line sportstoelen. Hiermee wil je gezien worden!R-Line 'Black Style'

Wil je meer dan het R-Line pakket? Kies dan voor het R-Line 'Black Style' pakket. Met zwarte dakreling, zwarte spiegelkappen, zwarte velgen en zwarte accenten op de bumpers en in de grille is het 'Black Style' pakket de overtreffende trap. Dit pakket is verkrijgbaar op de Tiguan en de Touareg.Het R-Line pakket is verkrijgbaar op deze modellen

De Polo

De zesde generatie Polo is ruimer, sportiever en standaard luxer uitgerust dan ooit. Met het R-Line pakket toont de Polo zich van zijn meest sportieve kant.
Bekijk de Polo
Polo R-Line

De Golf Variant

De Golf Variant is een veilige, comfortabele en dynamische keuze. Een échte Golf, maar dan met meer ruimte. Met het R-Line pakket toont de Golf Variant zich van zijn meest sportieve kant.

Bekijk de Golf Variant
Volkswagen Golf Variant

De Arteon

Onze meest elegante vierdeurs ooit overtuigt met zijn sierlijke lijnen, maar ook met zijn vooruitstrevende features. Met het R-Line pakket toont de Arteon zich van zijn meest sportieve kant.

Bekijk de Arteon

Bekijk de Arteon Shooting Brake

Volkswagen Arteon

De Passat en Passat Variant

De Passat en Passat Variant zijn altijd een goede keuze. Of je nu naar een zakelijke afspraak gaat of met je gezin eropuit trekt. Met het R-Line pakket tonen de Passat en Passat Variant zich van hun meest sportieve kant.

Bekijk de Passat

Bekijk de Passat Variant

Passat en Passat Variant R-Line

De Tiguan

De Tiguan biedt een zee aan ruimte en een wereld aan mogelijkheden. Met het R-Line pakket toont de Tiguan zich van zijn meest sportieve kant.
Bekijk de Tiguan
Volkswagen Tiguan

De Tiguan Allspace

In alles een Tiguan, maar dan ruimer dankzij de extra lengte. Met het R-Line pakket toont de Tiguan Allspace zich van zijn meest sportieve kant.
Bekijk de Tiguan Allspace
Volkswagen Tiguan Allspace

De Touareg

De nieuwe Touareg brengt luxe, comfort en rijervaring naar een nieuwe dimensie. Het volledig nieuwe, moderne design straalt zelfverzekerdheid uit. Met het R-Line pakket toont de Touareg zich van zijn meest sportieve kant.
Bekijk de Touareg
Touareg R-Line
Polo R-Line
Volkswagen Golf Variant
Volkswagen Arteon
Passat en Passat Variant R-Line
Volkswagen Tiguan
Volkswagen Tiguan Allspace
Touareg R-Line

Deze features zijn misschien ook wat voor jou

Bagageruimte

Slimme ruimte. Past niet bestaat niet.

Lees meer
Volkswagen derde zitrij

Derde zitrij

In een handomdraai twee extra plekken.

Lees meer
Volkswagen Trailer Assist

Trailer Assist

Strak en stressvrij inparkeren.

Lees meer

Benieuwd naar alle features?

Ontdek alle Volkswagen innovaties.

Lees meer

Wil jij ook het R-Line pakket op je nieuwe Volkswagen?

Zoek jouw dichtstbijzijnde dealer en plan direct een proefrit.

Bekijk live

Kom langs bij een dealer in de buurt

Ervaar het zelf

Ontdek of het iets voor jou is