Laadpaal thuis aanvragen.

  • Veilig thuis laden
  • Altijd een vrij laadpunt voor jouw auto
  • Op je oprit, in de tuin of in je garage

Thuis tanken.

Met een elektrische auto ben je niet meer gebonden aan tankstations om de weg op te kunnen. Je kunt laden bij een van de tienduizenden openbare laadpalen, maar nog makkelijker is een eigen laadpaal voor de deur. Heb je een oprit of garage? Dan is de laadpaal zo geïnstalleerd. En ook als je die luxe niet hebt, zijn er opties.

Intelligente laadtechnieken.

De laadpalen waar wij mee werken, zijn ideaal voor thuis. Door slimme technologie kun je je auto altijd opladen - ook als je tegelijkertijd de vaatwasser én wasmachine aan hebt staan. Speciaal voor de ID.3 1ST hebben we een slim thuislaadpunt geselecteerd, waarmee het declareren van je zakelijke laadkosten een stuk makkelijker wordt. Bij het bestellen van je ID.3 1ST kun je direct een laadpunt, laadabonnement en mobiliteitskaart regelen

Volkswagen Elektrisch Rijden
Volkswagen Elektrisch Rijden

Een laadpaal aanvragen.

Het aanvragen van een laadpaal is zo gedaan. Je Volkswagen dealer helpt je graag met het maken van de juiste keuze. Bijvoorbeeld of je de laadpaal wilt kopen of op laten nemen in je zakelijk- of privateleasecontract. Heb je een keuze gemaakt? Dan geeft je dealer je wensen door aan Shuttel. Zij regelen het gehele aanvraagtraject, van offerte tot installatie. Voor je het weet, staat je laadpaal voor de deur. En heb je je laadpaal laten opnemen in je leasecontract? Dan wordt het laadpunt gedurende de contracttermijn volledig afgeschreven. Wanneer je contract afloopt, is de laadpaal dus ook echt van jou.

Wat kost een laadpaal voor thuis?

Een losse laadpaal heb je al vanaf circa € 600, afhankelijk van het merk, het vermogen en de mogelijkheden. Je moet dan nog wel zelf aan de slag met de montage. Kun of wil je de installatie liever niet zelf doen? Dan heb je voor zo'n € 1.500 een laadpaal op je oprit of in de garage staan, geïnstalleerd en al. Je Volkswagen dealer vertelt je graag over alle mogelijkheden.

Volkswagen Elektrisch Rijden

Je dealer vertelt je graag meer.

Meer weten over opladen?

Veelgestelde vragen.

Kan ik zelf een laadpaal installeren?

Kan ik zelf een laadpaal installeren?

Dat kan. De driefaselaadpaal waar je je elektrische Volkswagen mee oplaadt, is relatief makkelijk te installeren. Zeker zijn van een correcte installatie? Neem dan alsnog contact op met een elektromonteur voor de installatie.

Kan ik ook een laadpaal huren?

Kan ik ook een laadpaal huren?

Zeker. Als je tegen de aanschafkosten van een laadpunt aanhikt, kun je er één private leasen tegen een vast bedrag per maand. Je Volkswagen dealer is op de hoogte van alle mogelijkheden en prijzen.

Ik heb geen eigen oprit of garage, kan ik alsnog een laadpunt laten installeren?

Ik heb geen eigen oprit of garage, kan ik alsnog een laadpunt laten installeren?

Je kunt alleen een eigen laadpaal installeren als deze op jouw terrein staat. Als dat niet mogelijk is, kun je gebruik maken van openbare laadpalen. Je kunt bij je gemeente een aanvraag indienen als er niet al eentje bij jou in de buurt staat.

Live chat

Heb je nog vragen of is iets niet helemaal duidelijk?

Meer weten?

Schrijf je dan direct in voor de speciale Elektrisch Rijden-nieuwsbrief.

Stel samen

Geïnteresseerd in een e-Golf of e-up!?

Dealer zoeken

Neem contact op met je dealer om een proefrit te plannen.