Van Mossel Oisterwijk

vanmossel_oisterwijk


Openingstijden

Nu open tot 18:00

Showroom

Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Contact

Bedrijfsweg 17 5061 JX OISTERWIJK

Bekijk route

Tel: 013-5283226
info@vanmossel.nl

Wij hebben ook vestigingen in: HAPERT , VALKENSWAARD , WEERT , TILBURG en WAALWIJK .

Ik ben op zoek naar:

Van Mossel in Oisterwijk

Wij bieden meer dan u verwacht!

Autobedrijf Van Mossel; bij de één bekend om zijn collectie Volkswagen en Audi, bij de ander om zijn breed assortiment aan occasions of aantrekkelijke leasecontracten. In ieder geval is Van Mossel niet meer weg te denken.

De Van Mossel Groep verkoopt allang niet meer alleen maar auto's, maar mobiliteit in de ruimste zin van het woord. Wij hebben inmiddels alle diensten in huis, waardoor iedereen bij ons terecht kan. Van de aanschaf van een particuliere (gebruikte) auto tot en met de verzorging van een compleet wagenparkbeheer voor een grote onderneming.

Ook een leasemaatschappij en vier schadebedrijven maken onderdeel uit van de Van Mossel Groep. Zoals u zult merken is een bezoek aan de showroom van Autobedrijf Van Mossel nooit weg.

U bent van harte welkom! Onze verkopers staan u graag te woord, want persoonlijke aandacht staat bij ons voorop.

Bezoek ook www.van-mossel.nl voor de laatste acties en aanbiedingen.

 


Dit zijn onze diensten
 • Volkswagen dealer
 • Service dealer
 • Occasions

Samenvatting beoordelingen

4,6
2257 beoordelingen
Verkoop
Onderhoud
 • 82 %
  5 sterren
  62 %
 • 12 %
  4 sterren
  25 %
 • 4 %
  3 sterren
  8 %
 • 1 %
  2 sterren
  4 %
 • 1 %
  1 ster
  2 %

Wat andere mensen vinden

 • Er werd op de factuur bijvullen ruitspoelvloeistof vermeld, 1 flacon. Echter had ik de dag hiervoor deze zelf geheel bijgevuld. Dat voelt niet goed als dat gebeurd

 • Serive etc zeer prima en 5 sterren. Het proces van het doorgeven van persoonsgegevens was ondermaats. Kon niet inloggen op de van mossel lease site. Heb mijn gegevens via de mail moeten opsturen. Heeft ongeveer 3 tot 4 weken geduurd eer ik een leverdatum kreeg voor een auto die op voorraad stond. Regelmatiger een update over de status van je auto zou zeer gewenst zijn.

 • Uiteindelijk is het goed opgelost. Initiatief lag echter niet bij de dealer. Waardeer wel dat er eerlijk gezegd is dat de remvloeistof nooit ververst is. Defecte auto ophalen heeft lang geduurd, vrijdagavond door ANWB naar huis gebracht, woensdagmiddag opgehaald. Ivm nalatigheid is er 6 jaar lang geen remvloeistof ververst. Hierdoor ben ik op de brienenoordbrug in Rotterdam in de spits stil komen te staan door lucht in de koppeling bleek achteraf. Heb een dealeronderhouden auto gekocht, om dit soort ellende te voorkomen. Vervangend vervoer was geen optie. In eerste instantie moest ik de kosten voor de remvloeistof zelf bekostigen (heb amper met de auto gereden). Het had heel slecht kunnen aflopen, mijn remmen hadden hierdoor ook kunnen weigeren.... Heb totaal geen excuses gekregen. Ben van mening dat dit nooit had mogen gebeuren.

 • Verschillende auto's bij jullie gekocht en onderhoud was altijd oke

 • Voldaan aan verwachting, geen op- of aanmerkingen

Vind een dealer in de buurt.