Van den Udenhout Veghel

udenhout_veghel


Openingstijden

Nu open tot 18:00

Werkplaats

Maandag 07:30 – 18:00
Dinsdag 07:30 – 18:00
Woensdag 07:30 – 18:00
Donderdag 07:30 – 18:00
Vrijdag 07:30 – 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Contact

Heuvelplein 7 5463 XG VEGHEL

Bekijk route

Tel: 0413-312131
info@udenhout.nl

Wij hebben ook vestigingen in: HELMOND , EINDHOVEN , OSS , 'S-HERTOGENBOSCH en SON EN BREUGEL .

Ik ben op zoek naar:

Van den Udenhout in Veghel

Welkom bij Van den Udenhout in Veghel.

In Veghel vindt u ons nieuwe servicecentrum aan het Heuvelplein 7 te Veghel. Hier kunt u terecht voor onderhoud en/of reparatie aan uw Volkswagen. Tevens is er de mogelijkheid in het servicecentrum om garantiewerkzaamheden uit te laten voeren.

Wij zijn er zeer bewust van dat gemak een van de belangrijkste punten bij de service dient te zijn. En daarom probeert Autobedrijf Van den Udenhout in Veghel u in het servicecentrum zoveel mogelijk te ontzorgen, zodat alles eenvoudig voor u wordt verholpen. Als erkend servicepartner voor het merk Volkswagen beschikken onze medewerkers over alle kennis die benodigd is voor het onderhoud. De geschiedenis van uw auto is bij al onze vestigingen bekend, zodat u hier nooit problemen mee kan krijgen.
Wilt u graag snel en eenvoudig een datum inplannen voor uw onderhoud? Maak dan nu een afspraak voor uw Volkswagen.

Wilt u één van de Volkswagens zelf ervaren? Kom gerust langs of maak een afspraak voor een proefrit. U vindt meer informatie over ons op onze site: www.udenhout.nl

  

Dit zijn onze diensten
 • Service dealer

Samenvatting beoordelingen

4,6
4424 beoordelingen
Verkoop
Onderhoud
 • 82 %
  5 sterren
  66 %
 • 13 %
  4 sterren
  23 %
 • 4 %
  3 sterren
  6 %
 • 1 %
  2 sterren
  3 %
 • 1 %
  1 ster
  2 %

Wat andere mensen vinden

 • kom hier al jaren en ben dik tevreden over de service en behulpzaamheid. en als er iets is word dit opgelost. zeer professioneel bedrijf met aardige medewerkers zelfs in deze tijd. van mij een dikke 10

 • Ben goed geholpen door [...] v/d Haterd. Ben niet tevreden over het feit dat mijn nieuwe auto zonder mijn toestemming tenaamgesteld is op naam van van udenhout op 18-12-2020. Hierdoor ben ik feitelijk 2e eigenaar geworden en is mijn auto op 28 december op mijn bedrijfsnaam tenaamgesteld. Ik ben hier ontstemd over maar vond niet dat de beoordeling daarvoor negatief moest zijn. Verder was bij het wegrijden een storing “E-Sound werkt niet” aanwezig daarvoor moet ik dan een afspraak maken met de dealer in de buurt. Dit punt was zichtbaar voor de aflevermonteur want bij mij kwam dit elke keer naar voren wanneer je de auto start. Verder is de We connect ID app niet volledig en zijn er verschillende functies die niet in de app aanwezig zijn denk hierbij aan de functie waar de auto geparkeerd staat en de parkeerfunctie dat de auto zonder dat je erin zit naar voren kunt laten rijden wanneer deze strak geparkeerd staat.

 • Deskundige, attente en enthousiaste benadering door medewerker.

 • Ik ben zeer tevreden met name over de persoonlijke aanpak van van udenhout

 • Als vaste klant heb ik veel ervaring met Van Den Udenhout, ik word altijd adequaat en vriendelijk geholpen, zo ook deze keer.

Vind een dealer in jouw buurt