Van den Udenhout Veghel

udenhout_veghel


Openingstijden

Nu open tot 18:00

Werkplaats

Maandag 07:30 – 18:00
Dinsdag 07:30 – 18:00
Woensdag 07:30 – 18:00
Donderdag 07:30 – 18:00
Vrijdag 07:30 – 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Contact

Heuvelplein 7 5463 XG VEGHEL

Bekijk route

Tel: 0413-312131
[email protected]

Wij hebben ook vestigingen in: BEST , 'S-HERTOGENBOSCH , EINDHOVEN , OSS , BOXTEL , 'S-HERTOGENBOSCH , EINDHOVEN en OSS .

Ik ben op zoek naar:

Van den Udenhout in Veghel

Welkom bij Van den Udenhout in Veghel.

In Veghel vindt u ons nieuwe servicecentrum aan het Heuvelplein 7 te Veghel. Hier kunt u terecht voor onderhoud en/of reparatie aan uw Volkswagen. Tevens is er de mogelijkheid in het servicecentrum om garantiewerkzaamheden uit te laten voeren.

Wij zijn er zeer bewust van dat gemak een van de belangrijkste punten bij de service dient te zijn. En daarom probeert Autobedrijf Van den Udenhout in Veghel u in het servicecentrum zoveel mogelijk te ontzorgen, zodat alles eenvoudig voor u wordt verholpen. Als erkend servicepartner voor het merk Volkswagen beschikken onze medewerkers over alle kennis die benodigd is voor het onderhoud. De geschiedenis van uw auto is bij al onze vestigingen bekend, zodat u hier nooit problemen mee kan krijgen.
Wilt u graag snel en eenvoudig een datum inplannen voor uw onderhoud? Maak dan nu een afspraak voor uw Volkswagen.

Wilt u één van de Volkswagens zelf ervaren? Kom gerust langs of maak een afspraak voor een proefrit. U vindt meer informatie over ons op onze site: www.udenhout.nl

  

Dit zijn onze diensten
 • Service dealer

Samenvatting beoordelingen

4,4
1690 beoordelingen
Verkoop
Onderhoud
 • 7 %
  5 sterren
  56 %
 • 1 %
  4 sterren
  20 %
 • 0 %
  3 sterren
  7 %
 • 0 %
  2 sterren
  5 %
 • 0 %
  1 ster
  4 %

Wat andere mensen vinden

 • Alles goed verlopen

 • Organisatie verloopt perfect

 • Dit is van Udenhout of je nu bij VW bent of Audi .. je zit bijvan Udenhout dat kenmerkend is aan goede service

 • De hele dag is de auto daar geweest voor olieservice, toen bleek dat de ruitenwissers niet optimaal meer waren en vervangen moeten worden. Aangezien het een lease auto betreft, is dit niet meteen gebeurd omdat er geen toestemming was van de leasemaatschappij. Dit vind ik slecht, want hierover hadden ze telefonisch contact kunnen opnemen zodat wij dat eventueel zelf met de leasemaatschappij hadden kunnen regelen. Nu zal de auto nogmaals terug moeten naar de garage, kost weer veel tijd en inspanning

Vind een dealer in jouw buurt