Autoservice Pruijs B.V.

autopruijs


Openingstijden

Nu open tot 18:00

Werkplaats

Maandag 08:00 – 18:00
Dinsdag 08:00 – 18:00
Woensdag 08:00 – 18:00
Donderdag 08:00 – 18:00
Vrijdag 08:00 – 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Werkplaats op zaterdag, alleen op afspraak

Contact

Osloweg 127 9723 BK GRONINGEN

Bekijk route

Tel: 050-5445090
[email protected]

Wij hebben ook vestigingen in: HOOGEVEEN , ASSEN , FARMSUM , WINSCHOTEN , EMMEN , GRONINGEN , VEENDAM , GRONINGEN , ASSEN en GRONINGEN .

Ik ben op zoek naar:

Autoservice Pruijs B.V.

Bij ons staat u op 1!

U bent als Volkswagen rijder(ster) van harte welkom bij Autoservice Pruijs. Wij zijn gevestigd aan de Osloweg 127 op het industrieterrein Driebond in Groningen waar wij graag het onderhoud en reparatie aan uw Volkswagen uitvoeren.

Autoservice Pruijs is al 43 jaar in Groningen gevestigd. In 1983 waren wij één van de eerste SEAT-dealers in Nederland, en sinds 2004 zijn wij zowel Volkswagen servicepartner als SEAT servicepartner.

In 2017 zijn wij gestart met JAMES Autoservice Groningen, zodat u ook met alle andere merken bij ons terecht kunt.

Ons team bestaat uit 10 betrokken, professionele en gemotiveerde medewerkers die er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u de beste service en klantbeleving zult ervaren. U staat bij ons op nummer 1. Wij begroeten u graag aan de Osloweg 127 in Groningen (Autoboulevard).

Bezoek onze website op autopruijs.nl


Dit zijn onze diensten
 • Service dealer

Samenvatting beoordelingen

4,5
1385 beoordelingen
Verkoop
Onderhoud
 • 81 %
  5 sterren
  68 %
 • 13 %
  4 sterren
  21 %
 • 2 %
  3 sterren
  5 %
 • 1 %
  2 sterren
  3 %
 • 2 %
  1 ster
  3 %

Wat andere mensen vinden

 • De service en benadering in Groningen is ook prima maar Delfzijl is een rustiger locatie. Ik vergelijk de locatie met Sappemeer zoals het een aantal jaren geleden daar was.

 • De communicatie als VW rijder met Century is ver beneden de maat. Het is onmogelijk om met het bedrijf zelf te bellen. Je krijgt een computergesprek en deze “dame” begrijpt niets. Vervolgens wordt je door verbonden maar is er niemand beschikbaar en wordt je in een eindeloze wachtrij gezet. Uit nood bel je dan maar met de Mobiliteits service om geholpen te worden voor een defecte accu.

 • Zie eerste toelichting. Daarnaast kreeg ik een elektrische auto mee. Men liep met mij naar de auto, gaf me de sleutels en toen moest ik zelf maar uitvinden hoe ik de rondom bevroren ruiten ontdooid kreeg. Bij een electrische auto werkt dat toch net iets anders dan bij een doorsnee auto.

 • De vestiging in Winschoten was toendertijd nagenoeg onbereikbaar. Er werd met een robot gewerkt die terugbelmeldingen zou maken maar er is nooit een gevolg aan gegeven.

 • Vriendelijke medewerkers en vlotte service.

Vind een dealer in jouw buurt