A-Point Service Amsterdam West

a-point-amsterdamwest


Openingstijden

Nu open tot 17:00

Werkplaats

Maandag 08:00 – 17:00
Dinsdag 08:00 – 17:00
Woensdag 08:00 – 17:00
Donderdag 08:00 – 17:00
Vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 13:00
Zondag Gesloten

Magazijn: maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:00 uur

Contact

Kabelweg 100 1014 BC AMSTERDAM

Bekijk route

Tel: 020-6870700
a-pointamsterdamwest@a-point.nl

Wij hebben ook vestigingen in: WEESP , BADHOEVEDORP , ALMERE , LELYSTAD , DRONTEN , AMSTERDAM en HOOFDDORP .

Ik ben op zoek naar:

A-Point Service Amsterdam West

A-Point Service Amsterdam West voor onderhoud aan uw Volkswagen...!

Service en kwaliteit staan bij A-Point Service Amsterdam West op de eerste plaats! Om u optimaal van dienst te kunnen zijn bent u bij ons met uw Volkswagen aan het juiste adres. Wij zijn goed bereikbaar en over onze klantvriendelijkheid zult u uiterst tevreden zijn.  

U bent meer dan welkom...!

Kijk voor meer informatie op a-point.nl

 

Dit zijn onze diensten
 • Service dealer
 • Occasions

Samenvatting beoordelingen

4,6
5107 beoordelingen
Verkoop
Onderhoud
 • 87 %
  5 sterren
  64 %
 • 10 %
  4 sterren
  24 %
 • 2 %
  3 sterren
  6 %
 • 1 %
  2 sterren
  3 %
 • 0 %
  1 ster
  3 %

Wat andere mensen vinden

 • Ben op een zeer goede manier behandeld door de werknemer van A-point. Mij is alles heel duidelijk uitgelegd en heeft de werknemer zich heel goed gehouden aan de afspraken betreffende de tijdsbestek van de levering van mijn nieuwe auto. Als ik 10 sterren had mogen geven voor de werknemer had ik dat zeker gedaan.

 • Uitstekende begeleiding en zeer pro actief vanuit de verkoop. Gevoel een unieke klant te zijn.

 • Zie mijn vorige verhaal. Wat mij het meest stoort is dat het blijkbaar normaal is dat je een paar keer terug moet om werkzaamheden uit te laten voeren en je krijgt het gevoel dat je blij moet zijn dat het uitgevoerd wordt. Afspraak gemaakt voor een APK keuring van de auto maar vervolgens nog 3 keer terug moeten komen omdat er vervolgwerkzaamheden moesten plaatsvinden nav geconstateerde gebreken. Logisch maar dat ik vervolgens nog een keer terug moest komen (op mijn vrije dag) omdat men iets vergeten was uit te voeren wat ik overigens 2x gemeld had !!. Als klap op de vuurpijl kreeg ik na 4 dagen de melding op de display dat er iets met de accu was die vervolgens vervangen moest worden. Ik had gevraagd om een vervangende auto maar na aankomst werd gezegd dat het een uurtje werk was en of ik erop wilde wachten. Bereidwillig als ik ben stemde ik hiermee in, als 'service' mocht ik 2,5 uur wachten totdat men de accu gewisseld had. Geen enkel excuus, dat kreeg ik pas nadat ik mijn onvrede kenbaar maakte ! een van de reparatie betrof de laadklep van mijn GTE, die ging niet meer open (bleef gelockt). Nu gaat hij met moeite open, je moet vaak meerdere kregen duwen en een beetje wrikken om hem open te laten springen.

 • Goede Service, Meer gecontroleerd dan gevraagd. Reparaties netjes uitgevoerd met vervangend en passend vervoer.

 • zijn vriendelijk maar de ene is de andere niet wat kennis betreft Werkzaamheden waren 3 jaar geleden ook al uitgevoerd en nu blijkt ook dat een gedeelte niet juist is geweest en toch een factuur ontvangen Auto was niet klaar op afgesproken tijdstip en gingen meer dingen fout

Vind een dealer in de buurt.