Volkswagen Classic Parts.

Volkswagen Classic Parts

Met Volkswagen Classic Parts biedt Volkswagen al bijna 20 jaar vervangingsonderdelen voor oudere modellen aan. En we doen dit graag, omdat het onze overtuiging is dat elke klassieke Volkswagen getuigt van de waarde en duurzaamheid van onze voertuigen. Met ruim 60.000 onderdelen, hebben we ook alle Classic Parts voor jouw Volkswagen in huis!

Iconen.

Of het nu de Kever, de bus of de Golf is - met Classic Parts worden historische Volkswagen-voertuigen in de beste staat gehouden. Van Aansteker tot Zijpaneel, we kunnen bijna aan elk verzoek voldoen.

We breiden ons assortiment voortdurend uit door zeer populaire vervangingsonderdelen nieuw te produceren. Van originele Volkswagen kwaliteit natuurlijk, want onze leveranciers produceren de onderdelen volgens de oorspronkelijke specificaties. En vaak zelfs op de originele machines, zodat jouw klassieke Volkswagen een originele Volkswagen blijft.

Volkswagen Classic Parts

Volkswagen Classic Parts

Volkswagen Classic Parts

Classic modellen.

Wil jij weten of wij ook voor jouw Volkswagen de originele onderdelen in ons assortiment hebben? Kijk dan in onderstaande tabel om te zien voor welke modellen wij Classic Parts beschikbaar hebben, of vraag ernaar bij de dealer in jouw regio.

Golf (1974 - 2003) Vento
Golf Cabrio (1979 - 2002) Bora
Kever Lupo
Kever Cabrio New Beetle
Polo (1975 - 2001) New Beetle Cabrio
Bus & Transporter (1950-2003) Karmann Ghia Type 14
Passat (1973 - 2005) Karmann Ghia Type 34
Scirocco (1974 - 1992) Type 3
Santana Type 4
Caddy (1982 - 2003) K 70
Jetta (1979 - 2005) Iltis
Corrado "Fridolin" Type 147
Derby (1977 - 1985) Sharan (1995 - 2010)
Volkswagen Classic Parts

Veelgestelde vragen.

Wat zijn Classic Parts?
Wat zijn Classic Parts?
Met Volkswagen Classic Parts biedt Volkswagen al bijna 20 jaar vervangingsonderdelen voor oudere modellen aan. En we doen dit graag, omdat het onze overtuiging is dat elke klassieke Volkswagen getuigt van de waarde en duurzaamheid van onze voertuigen.
Kan ik bij iedere dealer terecht?
Kan ik bij iedere dealer terecht?
Iedere Volkswagen- en Volkswagen bedrijfswagen dealer kan jou voorzien van Volkswagen Classic Parts.
Kan ik Classic Parts online bestellen?
Kan ik Classic Parts online bestellen?
Op dit moment zijn Volkswagen Classic Parts nog niet online te bestellen. Volkswagen Classic Parts zijn te bestellen bij en via jouw dealer.
Kan ik zelf Classic Parts monteren?
Kan ik zelf Classic Parts monteren?
Je kunt Volkswagen Classic Parts voor eigen gebruik bestellen en afhalen bij jouw lokale Volkswagen- en Volkswagen Bedrijfswagendealer.
Voor welke modellen zijn Parts beschikbaar?
Voor welke modellen zijn Parts beschikbaar?
Het assortiment Volkswagen Classic Parts is beschikbaar voor een groot aantal modellen. Van de Volkswagen Kever tot aan de Golf 4 en de nieuwe Beetle. Vuistregel is dat een model ‘Classic’ wordt vanaf 15 jaar nadat de laatste auto van het model is geproduceerd.