Volkswagen Private Lease Occasion

 • ✓ Occasion tegen een vast bedrag per maand
 • ✓ Autohistorie bekend
 • ✓ Juiste kilometerstand
Private Lease occasion

Tweedehands auto leasen

Als je een tweedehands Das WeltAuto aanschaft via jouw Volkswagen dealer, dan krijg je een occasion met zekerheid. Van Das WeltAuto’s is namelijk altijd de historie bekend, inclusief onderhoudsgegevens.

Vanaf nu kan je ook een occasion leasen: dat zijn alle voordelen van private lease die je gewend bent tegen een nog scherpere prijs. Met Das WeltAuto Private Lease Occasion rij je een goed onderhouden Volkswagen voor een vast maandbedrag inclusief afschrijving, onderhoud, reparatie, verzekering en wegenbelasting.

Private Leasen: nieuw of occasion?


Nieuw Occa­sion
Kosten Alles voor één vast maandbedrag Alles voor één vast maandbedrag
Onthoud & service Onderhoud, verzekering en wegenbelasting inbegrepen Onderhoud, verzekering en wegenbelasting inbegrepen
Auto
 • Nieuwste model
 • Zelf uitvoering en extra’s kiezen
 • Alles naar wens samenstellen
 • Korte levertijd
 • Geen kilometers op de teller
 • Auto met ervaring
 • Uitvoering en opties zijn al bepaald
 • Beperkte uitbreiding met accessoires mogelijk
 • Direct leverbaar
 • Auto heeft al wat kilometers gereden

Voordelen Private Lease Occasion

Het grote voordeel van een private lease occasion is, net als bij normale private lease, dat je geen grote investering hoeft te doen. Alle vaste lasten vallen binnen het maandelijkse leasebedrag. Het enige dat je nog hoeft te betalen zijn de kosten voor benzine.

Het leasebedrag van een tweedehands auto ligt vaak lager dan bij een nieuw model. Je kiest zelf de duur van het leasecontract en hoeveel kilometers je per jaar wilt rijden. Daarbij is er vaak geen levertijd waardoor je snel kunt genieten van je auto. Aan het einde van het contract lever je de auto gewoon weer in en kan je ervoor kiezen een nieuw contract af te sluiten. 

Als je kiest voor een Das WeltAuto occasion geniet je niet alleen van het gemak dat private lease met zich meebrengt. Vaak zie je ook dat occassions luxer zijn uitgerust. Je krijgt er ook nog eens extra garanties en zekerheden bij:

Private Lease voordelen

 • Een vast maandbedrag
 • Geen aanschaf- en onderhoudskosten
 • Geen wegenbelasting
 • Verzekerd van reparatie en onderhoud door de officiële merkdealer
 • Geen onverwachte autokosten
 • Direct vervangend vervoer na 24 uur

Extra zekerheden van een Das WeltAuto occasion

 • 14 dagen proefrijden
 • Elke auto is gecheckt op 130 punten
 • Geldige APK
 • Inzicht in de geschiedenis van de auto
 • Juiste kilometerstand

Meer informatie over Private Lease

Onze Private Lease-modellen

Volkswagen Polo Highline

Polo

Nu tijdelijk vanaf € 299* p/m

Compact vanbuiten, verrassend ruim en comfortabel vanbinnen.

Alleen uit voorraad leverbaar.

Bereken je maandbedrag Bekijk de Polo
Volkswagen T-Cross

T-Cross

Nu vanaf € 399* p/m

Wat je ook onderneemt, onze kleinste SUV staat voor je klaar.

Bereken je maandbedrag Bekijk de T-Cross
Volkswagen T-Roc

T-Roc

Nu tijdelijk vanaf € 389* p/m

Krachtig kan ook stijlvol zijn. Ontdek onze compacte SUV.

Bereken je maandbedrag Bekijk de T-Roc
Volkswagen Golf Style

Golf

Vanaf € 449* p/m

Meer comfort en meer slimme extra’s. De Golf is meer Golf dan ooit.

 

Bereken je maandbedrag Bekijk de Golf
Volkswagen Golf e-Golf CTA

de e-Golf

Vanaf € 541 p/m *

De elektrische auto die je verder brengt.
 

Stel samen
De nieuwe Golf Variant

Golf Variant

Nu tijdelijk vanaf € 399* p/m

In alles een Golf. Maar met meer bagageruimte dan je ooit durfde te dromen.

Bereken je maandbedrag Bekijk de Golf Variant
Touran Comfortline

de Touran

Vanaf € 558 p/m * 

Multifunctionele familieauto. Veel ruimte. Hoge zit.

Stel samen Bekijk de Touran
Volkswagen Tiguan

Tiguan

Vanaf € 589* p/m

Luxe, ruimte en veel (trek)kracht. De Tiguan is alles. Behalve saai.


Bereken je maandbedrag Bekijk de Tiguan

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 december 2021. Actietarieven voor de uitvoeringen van de Golf en de basisuitvoering van de Golf Variant zijn alleen geldig op voorraadmodellen. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

Private Lease keurmerk** De speciale Private Lease actie voor de e-Golf houdt in dat je de e-Golf rijdt vanaf 2020. De actie is op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding wijkt af van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Het aanbod is geldig tot 26 december 2019, zolang de voorraad strekt. Alle genoemde actietarieven gelden niet in combinatie met andere acties, tenzij anders vermeld. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier.