Disclaimer

Pon’s Automobielhandel B.V.* (Pon) stelt het op prijs dat je geïnteresseerd bent in onze producten en een bezoek brengt aan één van onze sites. Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze site te allen tijde voorbehouden. Het is onmogelijk om transmissiefouten volledig uit te sluiten. Aan de inhoud van deze site kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Afbeeldingen
Wij zijn niet in staat om van al onze modellen (exacte) afbeeldingen weer te geven, die overeenkomen met aanbiedingen of berekeningen. Het kan voorkomen dat het getoonde model niet het actiemodel is, waarvoor de aangegeven vanafprijs geldt.

Copyright
Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze site, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, of informatie in andere vorm, komen toe aan Pon of haar licentiegevers. Informatie op deze site, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Pon.

Virussen en veiligheid
De site wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-)virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van jouw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden, kan niet gegarandeerd worden.

Andere sites
Deze site kan tevens links bevatten naar externe sites. Pon is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze sites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een van deze sites.

Contact
Heb je vragen of opmerkingen over deze disclaimer, dan kun je deze richten aan Pon t.a.v. Klantenservice, Postbus 72, 3800 HD Amersfoort.

 

* Pon’s Automobielhandel B.V. (KvK 31038797), gevestigd aan de Zuiderinslag 2, 3833 BP te Leusden, is importeur van Audi, Porsche, Seat, Skoda, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens.