e-up! occasions

  • ✓ Garantie
  • ✓ Autohistorie is bekend
  • ✓ Juiste kilometerstand
Bekijk de occasions
e-up! Occasions

De e-up! occasions

De e-up! is compact, kleurrijk én volledig elektrisch. Met de actieradius van meer dan 250 kilometer* is het de ideale auto voor woon-werkverkeer en weekendjes weg. En wist je dat je elektrische auto een stuk minder onderhoud nodig heeft dan een brandstofauto? Dus geen zorgen, ook als occasion kun volledig vertrouwen op deze elektrische Volkswagen.

Bekijk alle e-up! occasions

Bekijk de e-up! occasions

Vind een e-up! occasion die 100% aansluit bij je wensen. Kies je motor, je favoriete kleur en de gewenste opties. Vraag eenvoudig een proefrit aan of laat een offerte maken.

e-up! Occasions
Volkswagen Occasions

Occasions met zekerheid

Koop je een Das WeltAuto bij jouw merkdealer dan is de historie bekend, inclusief afleverings- en onderhoudsgegevens. De auto is bovendien altijd door een merkdealer onderhouden. Kortom, een Das WeltAuto is een occasion met zekerheid.

Meer over Das WeltAuto

 

 

Alle modellen

De voordelen van Das WeltAuto

Volkswagen Occasions Garantie

Garantie

Volkswagen Occasions Autohistorie

Autohistorie is bekend

Volkswagen Occasions Juiste kilometerstand

Juiste kilometerstand

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.