Move Mobility Experience

Ervaar zelf de mobiliteit van de toekomst

Bestel je tickets
Move

Move Mobility Experience

Move Mobility Experience is een interactieve tentoonstelling voor het hele gezin. Onze tentoonstellingen openen je ogen voor de toekomst van mobiliteit, telkens vanuit een ander thema. Verwonder je over auto’s, computersystemen, fietsen, films en vliegmachines die je nog nooit hebt gezien en laat je uitdagen door interactieve objecten. Op dit moment kun je naar Time to Move.

Move Mobility Experience
Move

Time to Move

Time to Move laat je ervaren hoe mobiliteit zich ontwikkelt. Je ziet het verleden en de toekomst van mobiliteit in de stad met zelfrijdende en elektrische auto’s en supersnelle fietsen.

Want de toekomst is groener, maar ook sneller. Daarom besteden we aandacht aan racen met racegames die je zelf mag spelen en iconische raceauto’s. En wat betekent het coronavirus voor onze toekomst? Hoe gaat de 1,5 meter samenleving onze mobiliteit beïnvloeden? Met games, vragen en prikkelende toekomstbeelden probeert Time to Move je aan het denken te zetten over de vraag wat mobiliteit voor ons betekent.

Move is een huis voor mobiliteit vlakbij het Olympisch Stadion in Amsterdam. Move organiseert interactieve tentoonstellingen, talks en events die verschillende perspectieven laten zien op de toekomst van mobiliteit. Hiermee wil Move jou inspireren om na te denken over mobiliteit – nu en in de toekomst. Move is een initiatief van Pon, de grootste mobiliteitsgroep van Nederland, en huisvest de Mobility Experience, met wisselende interactieve tentoonstellingen voor het hele gezin, een evenementencentrum, restaurants, een fietswinkel en nog veel meer.

Kom langs in Move en ervaar het zelf!