Mobility Experience

Ervaar zelf de mobiliteit van de toekomst

Bestel je tickets
Move

Mobility Experience in Move Amsterdam

Mobility Experience is een interactieve tentoonstelling voor het hele gezin. Onze wisselende tentoonstellingen openen je ogen voor de toekomst van mobiliteit, telkens vanuit een ander thema. Verwonder je over auto’s, computersystemen, fietsen, films en vliegmachines die je nog nooit hebt gezien en laat je uitdagen door interactieve objecten. Alleen voor nieuwsgierige kinderen!

Move Amsterdam logo
Move Fast Mobility Experience

Move fast

Stap in de wereld van snelheid, wereldrecords en (duurzaam) racen. Fast leert je er alles over. Met interactieve games, spectaculaire stukken en pijlsnelle racesimulatoren leren jij en je hele gezin alles over racen. En dan hebben we het niet alleen over de race-auto’s van nu, maar ook de zelfrijdende en elektrische racewagens van de toekomst! Fast is te zien tot voorjaar 2022.

Alles over mobiliteit

De Mobility Experience is onderdeel van Move Amsterdam, naast het Olympisch stadion. Move Amsterdam is een verzamelplaats voor van alles wat met mobiliteit te maken heeft. Naast de Mobility Experience zijn er de fietswinkels Ride Out en Swapfiets Zuid. Je vindt er ook snelle en zeer speciale Porsches, Lamborghini’s en Bentleys, een Cupra Garage – de shop van het nieuwe elektrische automerk Cupra uit Barcelona - en het is de thuisbasis van mobiliteitsonderneming Pon. In Move Amsterdam vind je ook alles wat je nodig hebt voor een dagje uit: eten en drinken kan op het zonnige terras van Madame Cyclette en bij het met een Michelinster bekroonde Restaurant Wils.

Kom langs in Move Amsterdam en ervaar het zelf!