Veelgestelde vragen

Hoe vraag ik een financiering aan?

Hoe vraag ik een financiering aan?

Gewoon bij je Volkswagen dealer of online. Samen kom je tot het financiële plaatje dat het beste bij jou past. Wanneer het voorstel helemaal naar je zin is geeft de Volkswagen verkoper je een offerte op maat. Dit verplicht je nog tot niets. Pas als je het contract getekend hebt voor akkoord is je financiering gereed en kun je gaan genieten van je nieuwe Volkswagen.

Welke financieringsvormen zijn er?

Welke financieringsvormen zijn er?

Voor de particuliere klant bieden wij het Volkswagen Privé Plan. Een betaalplan met een vaste vooraf afgesproken looptijd, vaste rente en maandbedrag. Je weet dan ook precies waar je aan toe bent, zonder addertjes onder het gras. De zakelijke klanten bieden wij een Financial Lease of een Operational Lease.

Hoe werkt een autofinanciering?

Hoe werkt een autofinanciering?

Nadat je een Volkswagen hebt gekozen kun je kijken hoeveel je kunt lenen. De prijs van de auto minus de eventuele inruil en/of aanbetaling is het kredietbedrag dat je nog nodig hebt om de auto aan te kunnen schaffen. En in tegenstelling tot reguliere banken bieden wij je de aflossingsvrije slottermijn. Vervolgens spreek je een looptijd af (bijvoorbeeld 2 of 3 jaar) en los je het geleende bedrag af met de afgesproken maandbedragen. De maandbedragen bestaan uit aflossing en rente.

Moet ik een aanbetaling doen voor een financiering?

Moet ik een aanbetaling doen voor een financiering?

Ja, we werken standaard met een aanbetaling van 25%. Op basis van jouw persoonlijk situatie kunnen we deze naar boven of beneden aanpassen.

Wat is een slottermijn?
Wat is een slottermijn?

Omdat je Volkswagen aan het einde van de looptijd nog een aanzienlijke restwaarde heeft hoef je de auto natuurlijk niet naar nul af te schrijven. Anders gezegd; bij een financiering van je Volkswagen bieden wij je een aflossingsvrije slottermijn in je financiering. Hierover betaal je gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en geen aflossing. De slottermijn is altijd lager dan de geschatte toekomstige inruilwaarde. Zo creëer je alvast een aanbetaling voor je volgende auto. Lager maandbedrag door slim gebruik te maken van de toekomstige restwaarde.

Hoe werkt een financieringsaanvraag?

Hoe werkt een financieringsaanvraag?

Wanneer je financieringsaanvraag is ingediend en goedgekeurd kun je de auto kopen. Wanneer je de auto ophaalt liggen de contracten klaar bij je dealer. Je ondertekent de contracten en kunt direct gaan rijden. En wanneer er een aanbetaling is afgesproken betaal je die aan de Volkswagen dealer.

Een offerte aanvragen

Geïnteresseerd? Vraag direct een offerte aan.

Contact met de dealer

Vind een dealer in de buurt

Vragen? Neem contact op

Vragen of opmerkingen? Wij helpen je graag!