Slimme bagageruimte

bagageruimte features
Neerklappen in 1 handomdraai

Je kent het waarschijnlijk wel. Bij het inladen van je weekendboodschappen of vakantiebagage is er altijd nét die ene tas of koffer die je over het hoofd had gezien. Dat wil je niet. Wat je wel wilt is alle ruimte voor je gezin, voor je vakantie en hobby’s. En die geeft Volkswagen jou: veel slimme bagageruimte.

Volkswagen bagageruimte

Zo slim is de ruimte in een Volkswagen

Iedere Volkswagen biedt volop slimme en bruikbare bagage- en opbergruimte. Slim, met bijvoorbeeld verrassende vakjes en laatjes. Bruikbaar, dankzij makkelijk neerklapbare rugleuningen, lage tildrempels en vlakke laadvloeren. Zo kun je altijd alles kwijt wat je wilt meenemen.“Via een slimme, dubbele bagagebodem creëer je desgewenst een bijna-vlakke laadvloer”

  • Bob Kroese, redacteur Autokopen.nl
Volkswagen

Deze modellen bieden veel slimme ruimte

De up!

Klein, en toch één van de ruimste en vooral kleurrijkste in z'n klasse. En ondanks z'n formaat heeft 'ie gewoon 4 deuren. Wel zo handig met bijvoorbeeld met een kinderzitje op de achterbank.

Bekijk de up!
Volkswagen up!

De Polo

De Polo is completer dan ooit, zonder de voordelen van een compacte Volkswagen te verliezen. En voor de liefhebbers van de nieuwste tech zijn er natuurlijk genoeg slimme feature om ‘m mee uit te breiden. Zoals de Digital Cockpit of Travel Assist.

Bekijk de Polo
New Polo R-Line

De T-Cross

Sla rechtsaf, als iedereen rechtdoor gaat. De T-Cross is niet alleen onze meest veelzijdige SUV, maar heeft ook een scala aan slimme features. Zoals Front Assist of Adaptive Cruise Control.

Bekijk de T-Cross
Volkswagen T-Cross

De T-Roc

Een sportieve SUV met al het goede van ons succesnummer de Golf. De T-Roc zit vol slimme features die rijden prettiger en veiliger maken. Zoals een Digital Cockpit maar bijvoorbeeld ook Front Assist.

Bekijk de T-Roc
Volkswagen T-Roc

De Golf

De achtste generatie Golf is meer Golf dan ooit. Dat merk je aan alles: van comfort tot slimme features. Neem de Digital Cockpit bijvoorbeeld, dat elke rit in je Golf nog veiliger en meer ontspannen maakt.

Bekijk de Golf
Golf

De ID.3

De ID.3 is een elektrische auto met alle voordelen van een Volkswagen. En ja, dus ook met voldoende slimme features die autorijden nog makkelijker en veiliger maken. Zoals IQ.Light, Lane Assist en Keyless Entry.

Bekijk de ID.3
Volkswagen ID.3

De Golf Variant

In alles een echte Golf, maar dan met meer ruimte. Naast een stevige portie extra bagageruimte zit hij vol innovaties die het dagelijks leven makkelijker maken.

Bekijk de Golf Variant
Volkswagen Golf Variant

De ID.4

Met onze volledig elektrische SUV rijd je niet alleen duurzaam, maar ook comfortabel en veilig. Daar zorgen features als head-updisplay en Travel Assist wel voor.

Bekijk de ID.4
Volkswagen ID.4

De Tiguan Allspace

Meer dan genoeg beenruimte en een hele hoop trekkracht, dat is de Tiguan Allspace. En niet vergeten: je kunt 'm upgraden met allerlei stoere én handige extra’s. Zoals een panoramadak, derde zitrij en Keyless Entry.

Bekijk de Tiguan Allspace
Volkswagen Tiguan Allspace

De Arteon Shooting Brake

Een luxe uitstraling, grote bagageruimte en dan ook nog een allerlei innovatieve features als Keyless Entry, Front Assist en Discover Media. De Arteon Shooting Brake heeft het gewoon allemaal.

Bekijk de Arteon Shooting Brake
Volkswagen Arteon Shooting Brake
Volkswagen up!
New Polo R-Line
Volkswagen T-Cross
Volkswagen T-Roc
Golf
Volkswagen ID.3
Volkswagen Golf Variant
Volkswagen ID.4
Volkswagen Tiguan Allspace
Volkswagen Arteon Shooting Brake

Deze features zijn misschien ook wat voor jou

Volkswagen Active Info Display

Digital Cockpit

Ieder z’n eigen dashboard.

Lees meer

Traffic Jam Assist

Filerijden besteed je gewoon uit.

Lees meer
Volkswagen derde zitrij

Derde zitrij

In een handomdraai twee extra plekken.

Lees meer

Benieuwd naar alle features?

Ontdek alle Volkswagen innovaties.

Lees meer

Zoek jij ook veel slimme ruimte in je nieuwe auto?

Zoek jouw dichtstbijzijnde dealer en plan direct een proefrit

Bekijk 'm in het echt

Kom langs bij een dealer in de buurt

Ervaar het zelf

Ontdek of het iets voor jou is