Augmented-reality-head-updisplay

Kijk vooruit

Met het augmented-reality-head-updisplay hoef je je ogen niet meer van de weg te houden. Al je rij-informatie zoals snelheid en navigatie wordt op de voorruit geprojecteerd, direct in je zicht. Handig en veilig.

Van voorruit naar beeldscherm

Wanneer je je Volkswagen start, verschijnen er twee schermen op je voorruit. Het grote scherm is voor dynamische 3D-beelden. Je ziet hier continu informatie over de navigatie of hulpsystemen, zoals Lane Assist en Adaptive Cruise Control. De informatie wordt ongeveer 10 meter voor je auto geprojecteerd. Twijfelen over welke afslag je moet nemen is dus verleden tijd: het AR-head-updisplay laat met een pijl op de weg precies zien waar jij moet zijn. Onder het grote scherm vind je een kleiner scherm. Hierop zie je rij-informatie zoals je snelheid en de laatste verkeersborden, ongeveer 3 meter voor je op de weg geprojecteerd.

Technologie die rijden voorgoed verandert

Met het augmented-reality-head-updisplay worden beelden virtueel op je voorruit geprojecteerd. Zo zie je bijvoorbeeld je snelheid en het laatste verkeersbord waar je langsreed, maar ook pijlen op de weg die precies aangeven waar je af moet slaan. Allemaal op basis van informatie die via je frontcamera, radarsensor en navigatie binnenkomt. Zo heb je altijd zicht op alle belangrijke rij-informatie, zonder je blik af te wenden.

Augmented-reality-head-updisplay is verkrijgbaar op deze modellen

De ID.3

De ID.3 is een elektrische auto met alle voordelen van een Volkswagen. En ja, dus ook met voldoende slimme features die autorijden nog makkelijker en veiliger maken. Zoals IQ.Light, Lane Assist en Keyless Entry.

Bekijk de ID.3
Volkswagen ID.3

De ID.4

Met onze volledig elektrische SUV rijd je niet alleen duurzaam, maar ook comfortabel en veilig. Daar zorgen features als Head-up Display en Travel Assist wel voor.

Bekijk de ID.4
Volkswagen ID.4

De ID.5

Als eerste volledig elektrische SUV coupé combineert de ID.5 de kracht van een SUV met het stijlvolle design van een coupé. En natuurlijk een hele hoop features, zoals het augmented-reality-head-updisplay en IQ.LIGHT.

Bekijk de ID.5
Man loopt naar ID.5
Volkswagen ID.3
Volkswagen ID.4
Man loopt naar ID.5

Deze features zijn misschien ook wat voor jou

Telefoon opladen

Laad vanaf nu draadloos je telefoon op

Lees meer
Volkswagen Active Info Display

Digital Cockpit

Ieder z’n eigen dashboard.

Lees meer
Volkswagen Discover Pro

Discover Media & Pro

Ontdek een wereld aan infotainment.

Lees meer

Benieuwd naar alle features?

Ontdek alle Volkswagen innovaties.

Lees meer

Wil jij ook het augmented-reality-head-updisplay op je nieuwe auto?

Zoek jouw dichtstbijzijnde dealer en plan direct een proefrit

Bekijk 'm in het echt

Kom langs bij een dealer in de buurt

Ervaar het zelf

Ontdek of het iets voor jou is