Wittebrug

wittebrug-voorschoten


Openingstijden

Nu open tot 18:00

Werkplaats

Maandag 07:30 – 17:30
Dinsdag 07:30 – 17:30
Woensdag 07:30 – 17:30
Donderdag 07:30 – 17:30
Vrijdag 07:30 – 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Showroom

Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Openingstijden Magazijn: Ma t/m Vr: 07:30 - 17:30 Zaterdag : Gesloten

Contact

Hofweg 39 2251 LP VOORSCHOTEN

Bekijk route

Tel: 071-5794794
info@wittebrug.nl

Wij hebben ook vestigingen in: 'S-GRAVENHAGE , DELFT , HONSELERSDIJK , 'S-GRAVENHAGE , VOORBURG , NOORDWIJK ZH , LEIDEN en DE LIER .

Ik ben op zoek naar:

Wittebrug in Voorschoten

U bent bij ons van harte welkom met al uw Volkswagen gerelateerde vragen. Of het nu gaat om een gedegen (aankoop)advies, een vakkundige reparatie of allerhande service; wij kennen elke Volkswagen als geen ander. Reparaties en onderhoud vinden plaats volgens de hoogste kwaliteitsnormen en er is altijd een ruime keuze uit occasions waarvan wij de historie kennen.

Wilt u een van de Volkswagens zelf ervaren? Kom gerust langs of maak een afspraak voor een proefrit. U vindt meer informatie over ons dealerbedrijf op onze eigen website.


Dit zijn onze diensten
 • VW salesdealer
 • Servicedealer
 • Occasions

Samenvatting beoordelingen

4,6
3586 beoordelingen
Verkoop
Onderhoud
 • 83 %
  5 sterren
  65 %
 • 12 %
  4 sterren
  25 %
 • 3 %
  3 sterren
  6 %
 • 1 %
  2 sterren
  2 %
 • 1 %
  1 ster
  2 %

Wat andere mensen vinden

 • Dit is een apart verhaal! De Tiguan heb ik (in eerste instantie) gekocht! Na aankoop, een dag voor de overdracht bleek het kenteken niet aangevraagd te kunnen worden! Oorzaak; verbod plaatsing trekhaak ivm motorkoeling en het niet weten, wat het max. trekgewicht zou worden! Verleden week alsnog witte rook vwb het kenteken én het trekgewicht. Nieuwe afspraak gemaakt voor de overdracht en toen bleek dat wél het kenteken geregeld was maar de trekhaak niet geplaatst mocht/kon worden!!! Dit zou in ieder geval niet voor kwartaal 3 het geval zijn! Hierdoor sloeg bij mij de twijfel toe. Een trekhaak is een absolute must voor onze e-bikes. Op mijn vraag of de dealer garant stond, voor het uberhaupt plaatsen van de trekhaak (in ieder in dit kalenderjaar), kon hij mij geen antwoord geven. Bij het meest negatieve scenario zou er dus sprake kunnen zijn van helemaal geen trekhaak. Dit heeft mij doen besluiten om op de dag van de overdracht af te zien van de koop! Al met al een heel nare dag voor de dealer en ondergetekende! Ik heb besloten om vooralsnog door te rijden met mijn huidige Tiguan, inmiddels zes jaar oud maar tip top in orde. Ben mij nu aan het oriënteren op andere merken. Vind het onbegrijpelijk dat de communicatie tussen fabriek, importeur en dealer (die net als klant volledig afhankelijk is) zo minimaal verloopt. In dit geval ketst de verkoop dus af op een trekhaak en het niet meegaan in creatieve oplossingen.

 • Ik heb nog steeds moeite met de naam Witte Brug en dat Mondt verdwenen is. Ik heb in het verleden alleen maar slechte ervaringen gehad met Witte Brug. Deze keer ben ik behoorlijk hard gevallen in de showroom en bijzonder aardig en lief geholpen toen dat gebeurde. Echter 1 ding vind ik echt verschrikkelijk en oogt klantonvriendelijk.....haal die lage kleuterbureaus weg en zet weer een balie of hogere bureaus neer. Ik kijk nu op het personeel neer.... je gaat nu niet even zitten.... voelt echt zeer onplezierig. De koffiecorner vond ik ook prettiger.... dan midden in de showroom kijkend naar het personeel …. Draai het aub terug

 • gewoon tevreden

 • Wij geven deze score, omdat wij ons helemaal op ons gemak hebben gevoeld, biij de medewerker, die ons geholpen heeft.Alles goed uitgelegd, de tijd voor ons genomen.

 • Alles is zonder problemen verlopen. De auto kwam zels een maand eerder dan aanvankelijk was verwacht. Prettige verkoper ([...]), alles naar wens.

Vind een dealer in de buurt.