Wittebrug Delft

wittebrug_delft


Openingstijden

Nu open tot 18:00

Werkplaats

Maandag 07:45 – 17:30
Dinsdag 07:45 – 17:30
Woensdag 07:45 – 17:30
Donderdag 07:45 – 17:30
Vrijdag 07:45 – 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Showroom

Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Contact

Energieweg 5 2627 AP DELFT

Bekijk route

Tel: 015-2619341
info@wittebrug.nl

Wij hebben ook vestigingen in: 'S-GRAVENHAGE , HONSELERSDIJK , 'S-GRAVENHAGE , VOORBURG , NOORDWIJK ZH , VOORSCHOTEN , LEIDEN en DE LIER .

Ik ben op zoek naar:

Wittebrug in Delft

U bent bij ons van harte welkom met al uw Volkswagen gerelateerde vragen. Of het nu gaat om een gedegen (aankoop)advies, een vakkundige reparatie of allerhande service; wij kennen elke Volkswagen als geen ander. Reparaties en onderhoud vinden plaats volgens de hoogste kwaliteitsnormen en er is altijd een ruime keuze uit occasions waarvan wij de historie kennen.

Wilt u een van de Volkswagens zelf ervaren? Kom gerust langs of maak een afspraak voor een proefrit. U vindt meer informatie over ons dealerbedrijf op onze eigen website.


Dit zijn onze diensten
 • Servicedealer
 • Occasions

Samenvatting beoordelingen

4,6
3527 beoordelingen
Verkoop
Onderhoud
 • 83 %
  5 sterren
  65 %
 • 12 %
  4 sterren
  24 %
 • 3 %
  3 sterren
  6 %
 • 1 %
  2 sterren
  2 %
 • 1 %
  1 ster
  2 %

Wat andere mensen vinden

 • Perfecte after sale .fijne garage

 • Alles was perfect en correct geregeld. Minpunt lange wachttijd voor onderhoudsbeurt.

 • Procesgang keurig in orde. Ik werd verwacht, werkzaamheden doorgesproken en later gebeld voor aanvullende werkzaamheden. Vervangend vervoer geregeld (fiets). Voor het einde van de middag auto gereed en opgehaald en alles leek in orde.

 • Omdat ik door de dealer netjes ben behandeld, er is meegedacht met het aanreiken van een oplossing (tot zelfs voor een dag het leveren van een grotere auto), en er begrip was dat de extra kosten die ik hierdoor kreeg niet allemaal zelf hoefden te betalen. Omdat de reparatietijd uiteindelijk 15 dagen heeft geduurd, hetgeen ik rijkelijk lang vind. Ik kreeg een leenauto mee voor een redelijk dagtarief. Ondanks dat de dealer mij tegemoet is gekomen door de helft van de leenauto-kosten op zich te nemen heb ik toch voor 7,5 dag de leenauto moeten betalen. Hier reken je niet als je een dealerauto koopt en binnen een paar maanden al je auto voor 2 weken kwijt bent en met extra kosten wordt geconfronteerd.

 • Verkoper van vw was erg aardig en beleefd. Toch ben ik niet echt tevreden. De medewerker zou mij na het weekend maandag of dinsdag bellen v.w.b. De definitieve aflevering van mijn auto, niet gebeurd en zelf maar woensdag gebeld, kortom afspraken worden niet serieus en worden ook niet nageleefd. Wat mij ook bevreemde is dat toen ik mijn auto ging ophalen klanten in de showroom in mijn auto zaten om deze te bekijken. Op zich vreemd want ik was al eigenaar en heb geen toestemming gegeven om aan mijn auto te zitten. De dag na oplevering van mijn auto contateerde ik vlekken op de tussenconsole en de dashboard was beschadigd met krassen. De vlekken die op mijn tussen console zaten heb ik zelf maar met zachte zeep schoongemaakt en de krassen die op mijn dashboard zaten zijn (nadat ik geklaagd had) naar tevredenheid gerepareerd. Mijn auto had natuurlijk van tevoren goed nagekeken moeten worden. Bijna alles is gewoon mis gegaan. Nogmaals het is/was een aardige verkoper maar naar mijn idee had hij een betere begeleiding moeten krijgen/hebben

Vind een dealer in de buurt.