Van den Udenhout

udenhout_son


Openingstijden

Vandaag gesloten

Contact

Koppenhoefstraat 14 5283 VK BOXTEL

Bekijk route

Tel: 0411-615353
[email protected]

Wij hebben ook vestigingen in: BEST , 'S-HERTOGENBOSCH , EINDHOVEN , OSS , 'S-HERTOGENBOSCH , EINDHOVEN , OSS en VEGHEL .

Ik ben op zoek naar:

Van den Udenhout in Boxtel

Welkom bij Van den Udenhout in Boxtel.

Wij heten u van harte welkom in ons Bourgondisch bedrijf. Persoonlijk, professioneel en met een glimlach. Wij willen dat u zich thuis voelt binnen ons bedrijf. Gastvrijheid met een grote G noemen wij dat.

U bent bij ons van harte welkom voor alles dat met Volkswagen te maken heeft. Van een gedegen (aankoop)advies, een vakkundige reparatie of allerhande service tot Volkswagen accessoires in onze webshop; wij kennen elke Volkswagen als geen ander. Reparaties en onderhoud vinden plaats volgens de hoogste kwaliteitsnormen van Volkswagen. We hebben tevens standaard rond de 300 occasions op voorraad waar we de historie van kennen.

Wilt u één van de Volkswagens zelf ervaren? Kom gerust langs of maak een afspraak voor een proefrit. U vindt meer informatie over ons op onze site: www.udenhout.nl


Dit zijn onze diensten
 • Occasions

Samenvatting beoordelingen

4,4
1656 beoordelingen
Verkoop
Onderhoud
 • 85 %
  5 sterren
  63 %
 • 11 %
  4 sterren
  22 %
 • 2 %
  3 sterren
  8 %
 • 2 %
  2 sterren
  3 %
 • 1 %
  1 ster
  4 %

Wat andere mensen vinden

 • Vervangende auto was van binnen niet schoon (zand op de matten, moddersporen op dashbord passagierskant) niet afgetankt en meest vervelend er leek in gerookt te zijn wat als niet roker niet aangenaam is.

 • Ze geven duidelijk aan wat er gaat gebeuren en wat er is gedaan aan de auto.

 • Bij aankomst met de monteur een rondje gereden en om de auto gelopen om de mankementen te bespreken. Dit was erg prettig. Einde werkdag was ik echter voornemend de auto op te gaan halen. De afspraak was dan ook dat de auto om 17.00 klaar zou staan. Omdat ik nog geen bevestiging had gehad dat de auto gereed was, toch even Van den Udenhout gebeld voor vertrek naar Oss. Toen bleek dat de werkzaamheden nog niet waren uitgevoerd en dat men van plan was dit een dag later te doen. Ik ben niet geïnformeerd over het feit dat de auto niet op het afgesproken moment gereed zou zijn, dit is erg onhandig. Ook heb ik afspraken op donderdag 15 februari moeten afzeggen/verzetten omdat mijn auto nog niet klaar was. Daarnaast heb ik nu geen gebruik kunnen maken van vervangend vervoer terwijl ik hier volgens het contract wel recht op gehad zou hebben.

 • Ik ben gewend dat altijd alles perfect verloopt en dat was nu ook het geval!

 • Erg tevreden, er wordt goed geluisterd en men denkt in oplossingen.

Vind een dealer in jouw buurt