Pouw Rijssen

Volkswagen Dealer


Openingstijden

Vandaag gesloten

Werkplaats

Maandag 08:15 – 17:30
Dinsdag 08:15 – 17:30
Woensdag 08:15 – 17:30
Donderdag 08:15 – 17:30
Vrijdag 08:15 – 17:30
Zaterdag 08:00 – 12:00
Zondag Gesloten

Showroom

Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 21:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Contact

Kalanderstraat 2 7461 JM RIJSSEN

Bekijk route

Tel: 0548-537000
info@pouwrijssen.nl

Wij hebben ook vestigingen in: ZWOLLE , HARDENBERG , KAMPEN , MEPPEL en DEVENTER .

Ik ben op zoek naar:

Pouw in Rijssen

Pouw Rijssen is officieel dealer van Volkswagen, Audi en Volkswagen Bedrijfswagens.

Als onderdeel van Pouw Automotive Groep bieden wij u nieuwe en gebruikte auto’s, onderhoud, reparatie, leasing, autoverhuur, verzekering, financiering en schadeherstel. Dit noemen wij de Pouw Mobiliteitscirkel. Eén partij waar u terecht kunt voor alles wat met zorgeloos en comfortabel autorijden te maken heeft.

U bent bij ons van harte welkom met al uw Volkswagen gerelateerde vragen. Of het nu gaat om een gedegen (aankoop)advies, een vakkundige reparatie of allerhande service; wij kennen elke Volkswagen als geen ander. Reparaties en onderhoud vinden plaats volgens de hoogste kwaliteitsnormen en er is altijd een ruime keuze uit occasions waarvan wij de historie kennen.

Wilt u een van de Volkswagens zelf ervaren? Kom gerust langs of maak een afspraak voor een proefrit. U vindt meer informatie over ons dealerbedrijf op onze eigen website.

pouwrijssen.nl

Dit zijn onze diensten
 • VW salesdealer
 • Servicedealer
 • Occasions

Samenvatting beoordelingen

4,7
3372 beoordelingen
Verkoop
Onderhoud
 • 85 %
  5 sterren
  65 %
 • 11 %
  4 sterren
  26 %
 • 3 %
  3 sterren
  6 %
 • 0 %
  2 sterren
  1 %
 • 0 %
  1 ster
  1 %

Wat andere mensen vinden

 • Prima verkoper! Niet opdringerig en bereid tot maken diverse berekeningen m.b.t. mogelijke keuzes. Ook goede uitleg gegeven over de auto bij aflevering.

 • Ik werd serieus en fijn behandeld en te woord gestaan. Alle afspraken werden nagekomen. Ik ga ervan uit dat het onderhoud aan mijn voertuig goed gedaan is. Ik heb in ieder geval geen reden daaraan te twijfelen. Een fijne garage om klant te zijn.

 • Zie opmerking van hiervoor Ik heb telefonisch een afspraak gemaakt. Daarna heb ik per mail daarvan de bevestiging ontvangen. Een week voor de afspraak wordt ik gebeld dat de afspraak niet goed genoteerd is, maar ivm de apkdatum was het helaas ook niet mogelijk om de apk later te plannen zoals pouw graag wou, al met al kost het heel wat moeite maar kon de polo toch 9-8 nog gekeurd worden voor apk. Echter een dag van te voren wordt ik weer gebeld met hetzelfde verhaal. Heb hierbij aangegeven dat ik dit allemaal al besproken had, maar de meneer wist hier niks van. Op de dag zelf heb ik rond 11.15 gebeld met de vraag wanneer mijn auto klaar zou zijn om op te halen. De verwachting was dat het over een dik half uur klaar zou zijn, ik zou dan gebeld worden. Om 12.20 heb ik zelf de telefoon maar weer gepakt met de vraag als de auto al klaar stond, hierbij kreeg ik de melding van meneer klein koerkamp dat hij inderdaad wel klaar stond maar waren vergeten te bellen. Al met al kost dit veel energie/telefoontjes en niet te vergeten gezeur wat in mijn ogen ook had kunnen voorkomen door de klant op de juiste manier te benaderen. Zie opmerking hiervoor

 • Zeer goed geholpen. Na het eerste gesprek, dat verhelderend en duidelijk was, alles in gang gezet. Binnen drie weken reed ik in mijn auto. Een snelle en fijne service!

 • Topbedrijf, alles in teken van klant!

Vind een dealer in de buurt.