Auto Hoogenboom

autohoogenboom_vlaardingen


Openingstijden

Vandaag gesloten

Werkplaats

Maandag 07:45 – 17:30
Dinsdag 07:45 – 17:30
Woensdag 07:45 – 17:30
Donderdag 07:45 – 17:30
Vrijdag 07:45 – 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Showroom

Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 20:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Contact

Hoogstad 401 3131 KX VLAARDINGEN

Bekijk route

Tel: 010-4454455
info@autohoogenboom.nl

Wij hebben ook vestigingen in: ROTTERDAM , ROTTERDAM , ROTTERDAM en SPIJKENISSE .

Ik ben op zoek naar:

Auto Hoogenboom in Vlaardingen

U bent bij ons van harte welkom met al uw Volkswagen gerelateerde vragen.
Of het nu gaat om een gedegen (aankoop)advies, een vakkundige reparatie of allerhande service; wij kennen elke Volkswagen als geen ander. Reparaties en onderhoud vinden plaats volgens de hoogste kwaliteitsnormen en er is altijd een ruime keuze uit occasions waarvan wij de historie kennen.

Wilt u een van de Volkswagens zelf ervaren?
Kom gerust langs in Vlaardingen of maak een afspraak voor een proefrit. 
U vindt meer informatie over ons op www.autohoogenboom.nl.


Dit zijn onze diensten
 • Volkswagen dealer
 • Service dealer
 • Occasions

Samenvatting beoordelingen

4,6
2460 beoordelingen
Verkoop
Onderhoud
 • 89 %
  5 sterren
  62 %
 • 9 %
  4 sterren
  25 %
 • 1 %
  3 sterren
  7 %
 • 0 %
  2 sterren
  4 %
 • 0 %
  1 ster
  2 %

Wat andere mensen vinden

 • De verkoper was eerlijk en oprecht en daar hecht ik waarde aan, GEEN adertje(S) onder het gras of opdringerige verkoop praatjes.

 • Hetzelfde als wat ik in de eerste toelichten aangaf geld ook hiervoor . Voorheen was ik wel eens langs geweest bij de dealer met een probleem. De gasklephuis van mijn auto bleek niet goed meer te zijn en ik vroeg of het slecht is om zo verder te rijden en of het gevolgen heeft? Toen kreeg ik te horen dat het niet echt kwaad kan maar dat het wat minder prettig rijdt. Ik besloot toen nog niet de auto te laten maken omdat het een dure reparatie zou worden. Nou had ik 2 weken voordat ik mijn auto alsnog liet repareren een afspraak gemaakt bij auto hoogenboom in vlaardingen om te zeggen dat ik mijn gasklephuis gerepareerd wou hebben en toen ik langs ging voor de afspraak zeiden ze dat het lang geleden was dat ik de eerste keer langsging voor de storing dus ze zouden het opnieuw moeten uitlezen. Ik gaf toen aan dat ik zeker weet dat de probleem hetzelfde is gebleven en dat de gasklephuis niet in orde is want dat zag je gewoon met de oog omdat er olie lekte maar meneer gaf aan toch de auto moeten uit te lezen. Eenmaal auto uitgelezen kreeg ik te horen dat het inderdaad de gasklephuis is en dat ze de onderdeel niet op voorraad hadden en dat een nieuwe afspraak een week zou duren. Wat ik hier zo jammer vond was dat ik eigenlijk de eerste afspraak waar ik 2 weken op zat te wachten duidelijk had gemaakt om de gasklephuis te vervangen maar inplaats daarvan werd de auto weer uitgelezen en ook dat de auto niet meteen gerepareerd kon worden. Ook vind ik jammer dat ik vervolgens ook voor het uitlezen opnieuw moest betalen en weer een week moest wachten tot de auto gerepareerd kon worden en uiteindelijk zou de bedrag 780 euro worden. Eenmaal een week verder heb ik de auto gebracht voor reparatie en na de reparatie kreeg ik te horen dat het wel eens voorkomt dat je alsnog een melding kan krijgen met storing en als dat het geval is kon ik de auto weer langs brengen en dan zouden ze de buizen of iets dergelijks gaan reinigen. Ik vroeg waarom dat nodig was en de medewerker zei dat als je gasklephuis langere tijd niet goed is en je rijdt ermee dat de buizen

 • Alles verliep volgens de digitaal gemaakte afspraak voor een APK

 • alles was perfect.vooral houden zo.

 • IK ben tevreden met ht bezoek

Vind een dealer in de buurt.