Bourguignon Dokkum

Volkswagen Dealer


Openingstijden

Vandaag gesloten

Werkplaats

Maandag 07:30 – 17:00
Dinsdag 07:30 – 17:00
Woensdag 07:30 – 17:00
Donderdag 07:30 – 17:00
Vrijdag 07:30 – 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Showroom

Maandag 08:00 – 18:00
Dinsdag 08:00 – 18:00
Woensdag 08:00 – 18:00
Donderdag 08:00 – 18:00
Vrijdag 08:00 – 21:00
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Contact

De Brege 4 9101 PW DOKKUM

Bekijk route

Tel: 0519-228090
info@bourguignon.nl

Wij hebben ook vestigingen in: LEEUWARDEN .

Ik ben op zoek naar:

Bourguignon Dokkum. Dé Volkswagen dealer van Friesland.

Welkom op de officiële Volkswagen dealer-pagina van Bourguignon. Wij zijn dealer van Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens in Friesland.

Geen betere partner dan Bourguignon als het om automobiliteit gaat. Met de merken Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens onder één dak bieden wij u het beste op autogebied in Friesland en omstreken. Via ons krijgt u niet alleen een voorsprong in (steeds milieuvriendelijkere) techniek, maar ook in service.

Bourguignon staat voor One Stop Shopping in Mobiliteit. Voor het beste in verkoop, inruil, occasions, onderhoud, reparatie, schadeherstel, leasen, huren, financieren en verzekeren in Friesland. Het is onze drive om de beste te zijn en de beste te blijven. Daarom lopen wij net een stapje harder. We doen net een beetje meer. Dat is wat wij bedoelen met beter, best... Bourguignon.


Volg Bourguignon
Wij leveren gegarandeerde, hoogwaardige dienstverlening op het gebied van mobiliteit. De behoeften van klanten in de provincie Friesland staan centraal in ons handelen, waarbij respect, oprechtheid en betrouwbaarheid de kernwaarden zijn waarmee onze mensen op unieke wijze het verschil maken! Bourguignon is te vinden in Leeuwarden en Dokkum.
Dit zijn onze diensten
 • Service dealer
 • Occasions

Samenvatting beoordelingen

4,7
593 beoordelingen
Verkoop
Onderhoud
 • 88 %
  5 sterren
  69 %
 • 8 %
  4 sterren
  23 %
 • 3 %
  3 sterren
  6 %
 • 1 %
  2 sterren
  2 %
 • 0 %
  1 ster
  1 %

Wat andere mensen vinden

 • Alle werkzaamheden keurig volgens afspraak uitgevoerd.

 • Kwam met klacht over melding in bandenspanning. Werd in eerste instantie zo naar huis gestuurd. Op eigen aandringen de auto laten staan om verder te kijken. Achteraf bleek rechts achter lek te hebben aan zijkant band en 2 voorste banden versleten. Daarna wel opgelost Vooraf gebeld voor afspraak, moest lang wachten voor ze de auto gingen controleren en daarna nog lang wachten op vervangend vervoer. Erg lastig want ik had haast Het komt over alsof je een beetje tot last bent terwijl je naar mijn idee in de watten moet worden gelegd zodat je terug komt. Het is dat ik een leaseauto heb en bij een dealer voor onderhoud moet en van de brug te ver omrijden was, heb betere ervaringen bij andere dealers.

 • Bij koop vorig jaar was afgesproken door [...] van den [...] dat er ook een niet digitaal serviceboekje afgegeven en bijgehouden zou worden. Dit was zeer problematisch om te krijgen toen ik daar dit jaar weer op terugkwam. Uiteindelijk heb ikzelf via Century een onderdeelnummer doorgegeven van dit boekje en het gekregen. ook de receptionist begon eerst een betoog dat dit niet nodig/moeilijk was...waarop ik hem mijn zelf al eerder gekocht boekje liet zien. Toen bleek er wel 1 voor mij besteld te zijn en heb ik die uiteindelijk gekregen..

 • Leuk bedrijf vriendelijk gast vrij snel geholpen

 • deze keer alleen een APK-keuring, prima en snel gedaan, maar auto niet vrijgegeven

Vind een dealer in de buurt.