Bespaar € 200 op brandstof, 22% minder kans op ongelukken.

Veiliger en zuiniger rijden gaat verder dan het bezit van een innovatieve auto. Daarom geven we alle Volkswagen rijders 1 jaar gratis toegang tot e-Driver, een bewezen effectief trainingsprogramma waarmee u tot wel € 200 brandstof bespaart en 22% minder kans op ongelukken heeft. Uw gezin gaat veiliger en zuiniger op weg. Bekijk de video of Schrijf u gratis in voor het e-Driver Trainingsprogramma.


e-Driver is een initiatief in samenwerking met de ANWB Drivers Academy met als doel: bewuster rijgedrag en daarmee minder ongelukken, minder brandstofverbruik. Op de site van e-Driver vindt u tientallen tips, trainingen, verkeerstesten, een verkeerseducatieprogramma voor jongeren en zelfs een gezinspagina waarop uw gezinsleden onderling de strijd kunnen aangaan. De zuinigste/veiligste wint. Schrijf u vandaag nog in voor e-Driver. Dan krijgt u als Volkswagen rijder 1 jaar gratis toegang.Voordelen van e-Driver.

  • Verkleint uw kans op ongelukken met 22%
  • Bespaart tot € 200 per jaar op brandstofkosten
  • Verlaagt uw CO2 uitstoot; beter voor het milieu
  • Elk kwartaal nieuwe seizoensgebonden trainingen
  • Altijd up-to-date met recente verkeersregels
  • Vergroot veiligheid schoolgaande kinderen


 

Meer tips? Bekijk de trainingsvideo’s en krijg meer inzicht in uw rijgedrag.

Bekijk de trainingen en ga bewuster de weg op. Daarmee bespaart tot wel € 200 en verkleint u de kans op ongelukken met 22%.

Onderzoek van TÜV Rheinland toont aan dat deelnemers die de trainingen en kennistesten hebben gedaan, gemiddeld 225 minder vaak betrokken zijn bij een ongeval. Ook verbruiken zij gemiddeld 8,5% minder brandstof (€ 140 per jaar). Met de Brandstof App besparen deelnemers gemiddeld 3,5% op de prijs van brandstof (€ 60 per jaar).