Volkswagen Zakelijk

Volkswagen Zakelijk

Zakelijke mobiliteit is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Daarbij komt het aan op maatwerk. Wat is de beste oplossing voor uw business? Leasing, financiering, aanbiedingen voor alle soorten bedrijven en ondernemers vindt u op Volkswagen Zakelijk.

ZZP.

De zelfstandige ondernemer zonder vast personeel vormt een groeiende groep ondernemers. Als ZZP’er moet je voor je eigen mobiliteit zorgen en je weg vinden in een woud van regels, wetten en mogelijkheden. Volkswagen helpt u bij het vinden van de juiste oplossing.


MKB.

Financial lease, operational lease, of gewoon kopen? De beste manier om zakelijke mobiliteit in het midden- en kleinbedrijf goed te regelen is eerst weten wat er allemaal mogelijk is.
Grootzakelijk.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Medewerkers binnen een grote onderneming zakelijk mobiel houden is een omvangrijk speelveld. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen kan veel kosten besparen.Leaserijder.

Een auto van de zaak is voor veel werknemers een interessante secundaire arbeidsvoorwaarde. Maar het brengt ook verplichtingen en kosten met zich mee. Volkswagen kan je helpen inzicht te geven in je mogelijkheden.