Service volgens het boekje

Om u altijd met een vertrouwd gevoel de weg op te laten, bieden al onze Volkswagen dealers de beste service, volgens het boekje. Zo blijft uw Volkswagen een echte Volkswagen en weet u dus altijd en overal waar u aan toe bent. En dat betaalt zich altijd terug.

Service volgens het boekje

Serviceboekje wordt geladen.

Vaste
landelijke prijzen.

Bij een Volkswagen dealer weet u altijd vooraf wat u achteraf kwijt bent. Al onze dealers werken namelijk volgens dezelfde menustructuur. Hierdoor kunnen we in heel Nederland overzichtelijke, eerlijke prijzen garanderen.

Voordelig onderhoud voor oudere Volkswagens.

Om ook de oudere generaties Volkswagen optimaal te laten rijden, is onderhoud belangrijk. Daarom bieden we modellen van 5 jaar of ouder lagere onderhoudsprijzen en voordelige reparaties met Volkswagen Economy-onderdelen. Of u uw auto destijds nieuw gekocht hebt of tweedehands.

Direct weer
op weg met mobiliteitsgarantie.

Een Volkswagen laat je niet in de steek. Maar mocht er toch iets aan de hand zijn, dan komen wij gewoon naar u toe. Met onze Mobiliteitsgarantie bent u bij pech weer snel op weg. In bijna heel Europa, 24 uur per dag.

Volkswagen Onderdelen.

Bij Volkswagen zijn we gek op onze klanten. Toch willen we u niet te vaak langs zien komen. Daarom werken onze monteurs alleen met Officiële Volkswagen Onderdelen. En daar krijgt u ook nog twee jaar garantie op.

Opgeleid door Volkswagen.

Al onze monteurs en service-medewerkers zijn opgeleid door de Volkswagen fabriek. Daar kennen ze iedere Volkswagen letterlijk als geen ander. Het is dan ook niet voor niets dat we al jaren in de top 3 van klanttevredenheidsonderzoeken eindigen.

Uw Volkswagen
up-to-date.

Een auto is veel meer dan zuigers en assen. Niet alleen het hart, ook het hoofd van uw Volkswagen moet dan ook goed onderhouden worden. Daarom krijgt u indien nodig de laatste software updates, rechtstreeks uit de Volkswagen fabriek.

vorige volgende

Plan uw werkplaatsafspraak online in

Maak direct een werkplaatsafspraak. Vul eerst uw kenteken in zodat we weten om welke auto het gaat.