Aircoservice

Aircoservice bij Volkswagen

De koelcapaciteit van een airconditioning neemt echter jaarlijks af. Daarom adviseren wij om een servicebeurt uit te laten voeren. Tijdens deze servicebeurt wordt de airconditioning voorzien van een nieuwe koudemiddel en wordt het airco- en ventilatiesysteem gereinigd. Een geurbehandeling zorgt daarnaast dat nare geurtjes voorkomen worden. Nu een airco-check voor slechts €19,95.

Maak direct online een werkplaatsafspraak

Maak direct een werkplaatsafspraak. Vul eerst uw kenteken in zodat we weten om welke auto het gaat.

Complete Volkswagen Airco Servicebeurt inclusief geurbehandeling nu voor slechts € 99.

 • Reinigen airco- en ventilatiesysteem 
 • Visuele controle 
 • Temperatuurmeting 
 • Druk- en lektest 
 • Vervanging van koudemiddel 
 • Controle van de pollenfilter 
 • Controle van bediening 
 • Anti-geur behandeling 
 • Desinfectie van luchtkanalen
  (anti-schimmel)

Airco-check voor € 19,95.

Heeft uw airco onderhoud of behandeling nodig? Uw Volkswagen-dealer stelt dit makkelijk vast met een airco-check.
Als reparatie of verdere behandeling noodzakelijk is, kan hij dit verzorgen. Uiteraard na goedkeuring van de offerte door u.

Bekijk de airco-check

Vervangen van stof- en pollenfilter.

Als het huidige filter stofdeeltjes, uitlaatgassen en pollen onvoldoende tegenhoudt, moet het filter vervangen worden. Na vervanging bent u weer zeker van gezonde lucht in uw Volkswagen.

Airco geurbehandeling.

Door het vochtige klimaat en temperatuur- wisselingen in uw aircosysteem is de kans op bacterie- en schimmelgroei groot. Dit leidt tot nare, muffe luchtjes uit de ventilatieroosters. Om dat tegen te gaan, bevelen wij een airco geurbehandeling aan. Zo bent u weer zeker van schone en frisse lucht.

Airco onderhoudsbeurt.

‘Koudemiddel’ in het aircosysteem zorgt voor de koelende werking. Gedurende de tijd verliest het systeem koudemiddel en neemt de werking geleidelijk af. Dat kan schade veroorzaken aan uw airco, met hoge reparatiekosten tot gevolg. Met de airco onderhoudsbeurt vermindert u het risico op schade.

Airco-onderhoudsbeurt.

Om tijdens uw vakantie te genieten van frisse en schone lucht in uw Volkswagen, controleren we de airco tijdens de Zomercheck. Als er onderhoud nodig is, dan betaalt u slechts € 99. Met de voordelige geurbehandeling van slechts € 39 wordt uw airco weer volledig gedesinfecteerd en voorkomt u nare geurtjes. Als u op tijd onderhoud pleegt, verkleint u de kans op dure reparaties.