Upgrades voor jouw ID.

Naar de Volkswagen Connect Shop

Rust je ID. uit met nieuwe functionaliteiten

Of het nu gaat om navigatie, een assistentiesysteem of slimme klimatisering - als klant van VW Connect of We Connect kun je jouw ID. ook na aankoop eenvoudig upgraden met nieuwe functies, op voorwaarde dat deze in de fabriek is uitgerust met ID.- software 3.1 of hoger.

Je kunt gemakkelijk vanuit de auto, zonder naar de garage te hoeven rijden, nieuwe functies boeken. Dat kan direct in de auto of in de Volkswagen Connect Shop.

  • Gratis nieuwe functies uitproberen
  • Functies voor de auto flexibel en naar wens bestellen, zonder automatische contractverlenging
  • Upgrades zonder een bezoek aan de garage rechtstreeks in je ID.- model activeren
  • Geschikte vouchers van de Volkswagen-partner ontvangen
  • Waarde van de auto met nieuwe functies verhogen

Beschikbare Upgrades

Navigatie

Geen navigatie aan boord? Geen probleem!

Activeer de intuïtieve navigatiefunctie met actuele verkeersinformatie en bijzondere reisdoelen gewoon achteraf in het infotainmentsysteem 'Ready 2 Discover' of 'Ready 2 Discover Max'.
Via de e-routeplanner van het navigatiesysteem kunnen op de route automatisch laadstops worden gepland. In combinatie met de onlinediensten van VW Connect Plus of We Connect Plus ontvang je regelmatig kaartupdates en verkeersinformatie voor heel Europa.

Naar de webshop

Grootlichtassistent

Eenvoudig dimmen

Bijzonder handig voor de donkere dagen: met de grootlichtregeling 'Light Assist' hoef je niet handmatig te wisselen tussen dim- en grootlicht.

Op basis van je snelheid, locatie en eigen voorkeuren heb je altijd het perfecte licht. De afzonderlijk dimbare LED’s volgen de richting van de weg én je stuur. Voor- en tegenliggers worden herkent waardoor er automatisch word geschakeld tussen dim- en grootlicht.

Naar de webshop

Airconditioning 'Air Care Climatronic'

Regel een fijne temperatuur

Je vakantie staat op punt van beginnen? Upgrade dan je airconditioning met slimme functies en een 2-zoneregeling, waarmee je de klimatisering voor de voorste zitplaatsen afzonderlijk kunt regelen.

Regel eenvoudig via 'Smart Climate' en 'Air Care' de instellingen voor frisse en schone lucht. Zo heb je onderweg altijd optimaal zicht en een prettige temperatuur in jouw ID., in de zomer én winter.

Naar de webshop

Sfeerverlichting (meerkleurig)

Zorg voor meer kleur in de auto

Verlicht het interieur van je ID. geheel naar eigen smaak. Met deze Upgrade wordt de sfeerverlichting uitgebreid tot dertig kleuren.

Met dit uitgebreide pallet aan kleuren kun je de verlichting in de auto verder personaliseren en stijlvolle verlichtingsaccenten toevoegen. Je kunt hiermee een passende sfeer creëren op basis van je persoonlijke voorkeur of stemming.

Naar de webshop

Looptijden

Ervaar zelf hoe makkelijk het is om je ID. te upgraden. Als hoofdgebruiker van VW Connect of We Connect kun je voor elke Upgrade eenmalig een gratis proefmaand** bestellen. Daarna heb je bij alle Upgrades de keuze uit drie looptijden.

** per hoofdgebruiker en functie

Zo activeer je Upgrades voor jouw ID.

1. Voorwaarden voor Upgrades

Softwareversie en registratie

Om upgrades te kunnen kopen moet je ID. in de fabriek de softwareversie 3.1 of hoger krijgen en voldoen aan alle technische voorwaarden van de betreffende functie. Als je je voor VW Connect of We Connect hebt geregistreerd en als hoofdgebruiker van je auto bent geverifieerd, kun je aan de slag gaan.

2. Upgrades kopen

Kiezen en betalen

Alle voor jouw ID. -model beschikbare upgrades kun je in de in-Car shop van je infotainmentsysteem of in de Volkswagen Connect Shop vinden en aanschaffen. In het productoverzicht van de shops vind je alle belangrijke informatie over de beschikbare functies.

3. Upgrades activeren

Activeren en installeren

Om Upgrades te kunnen activeren, moet de auto met het internet zijn verbonden. Nadat je de betaling hebt afgerond wordt de nieuwe functie geïnstalleerd en deze staat de volgende keer dat je de auto start voor je klaar.

4. Upgrades gebruiken

Online en offline gebruik

Na activatie kun je de functie ook zonder internetverbinding gebruiken. Bepaalde functies, zoals de navigatie, bevatten aanvullende online functies, die bij een bestaande dataverbinding via de onlinediensten van VW Connect Plus of We Connect Plus kunnen worden gebruikt.