Van den Udenhout Eindhoven

van_den_udenhout_eindhoven


Openingstijden

Nu open tot 18:00

Werkplaats

Maandag 08:00 – 18:00
Dinsdag 08:00 – 18:00
Woensdag 08:00 – 18:00
Donderdag 08:00 – 18:00
Vrijdag 08:00 – 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Contact

Pisanostraat 49 5623 CB EINDHOVEN

Bekijk route

Tel: 040-2904747
info@udenhout.nl

Wij hebben ook vestigingen in: HELMOND , VEGHEL , EINDHOVEN , OSS , 'S-HERTOGENBOSCH en SON EN BREUGEL .

Ik ben op zoek naar:

Uw Volkswagen specialist

Welkom bij Van den Udenhout Eindhoven, pisanostraat 49. U kunt hier terecht voor Volkswagen Service. Of u nu een nieuwe Volkswagen hebt of uw Volkswagen al wat jaren meegaat.

Economy Service

Speciaal voor de Volkswagen die al wat langer meegaan, hebben wij Economy Service. U profiteert van vele voordelen zoals lage prijzen voor onderhoud en reparatie en korting op Volkswagen Economy Onderdelen.

Autobedrijf Van den Udenhout

Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA dealers van Nederland, met vestigingen in Eindhoven, Helmond, 's-Hertogenbosch, Oss, Son, Veldhoven en Veghel. Vakmanschap, klantvriendelijkheid en servicegerichtheid zijn belangrijke pijlers voor de tot dusver behaalde successen. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease (Autopon Lease), privé lease, schadeherstel (Carlux, Boschman en Autoschade 040), Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC) en een webshop.

 Dit zijn onze diensten
 • Service dealer
 • Occasions

Samenvatting beoordelingen

4,6
4497 beoordelingen
Verkoop
Onderhoud
 • 85 %
  5 sterren
  62 %
 • 12 %
  4 sterren
  27 %
 • 2 %
  3 sterren
  7 %
 • 1 %
  2 sterren
  3 %
 • 1 %
  1 ster
  2 %

Wat andere mensen vinden

 • Ik heb gevraagd om voor dezelfde banden voor te vervangen als achter. Toen ik eenmaal thuis bleek het andere banden te zijn. Oplossing_

 • omdat ik goed en fijn geholpen ben door de verkopers en ook door de dame bij de receptie kortom prettig om hier zaken te doen!

 • we zijn zeer goed geadviseerd en netjes als klant behandeld.

 • Alles perfect geregeld qua tijd en haal- en brengservice naar Nuenen waar ik woon. Volgende keer kom ik weer

 • Allereerst kon ik snel, binnen 1 week, terecht voor de beurt. Ik werd prettig te woord gestaan en na afloop van de beurt nam men de tijd om het resultaat te bespreken allereerst nog de vorige vraag. Of de beurt resultaat heeft, moet de komende periode blijken. Voor de rest liep alles prettig. Het rapport van werkzaamheden, d.w.z. de checklist, had gedetailleerder kunnen zijn De beurt was best duur. Alleen al de longlife onderhoudsservice incl. olie verversen kostte ex btw € 305,79 Daar kwam nog bij intereurfilter vervangen en bandenwissel. Ex btw kwam het in totaal uit op € 375,21 ex btw en incl. btw op € 454. Hoe duur moet het dan wel niet worden als er behoorlijke reparaties zijn

Vind een dealer in de buurt.