Van den Udenhout Eindhoven

van_den_udenhout_eindhoven


Openingstijden

Nu open tot 18:00

Werkplaats

Maandag 08:00 – 18:00
Dinsdag 08:00 – 18:00
Woensdag 08:00 – 18:00
Donderdag 08:00 – 18:00
Vrijdag 08:00 – 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Contact

Pisanostraat 49 5623 CB EINDHOVEN

Bekijk route

Tel: 040-2904747
info@udenhout.nl

Wij hebben ook vestigingen in: HELMOND , VEGHEL , EINDHOVEN , OSS , 'S-HERTOGENBOSCH en SON EN BREUGEL .

Ik ben op zoek naar:

Uw Volkswagen specialist

Welkom bij Van den Udenhout Eindhoven, pisanostraat 49. U kunt hier terecht voor Volkswagen Service. Of u nu een nieuwe Volkswagen hebt of uw Volkswagen al wat jaren meegaat.

Economy Service

Speciaal voor de Volkswagen die al wat langer meegaan, hebben wij Economy Service. U profiteert van vele voordelen zoals lage prijzen voor onderhoud en reparatie en korting op Volkswagen Economy Onderdelen.

Autobedrijf Van den Udenhout

Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA dealers van Nederland, met vestigingen in Eindhoven, Helmond, 's-Hertogenbosch, Oss, Son, Veldhoven en Veghel. Vakmanschap, klantvriendelijkheid en servicegerichtheid zijn belangrijke pijlers voor de tot dusver behaalde successen. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease (Autopon Lease), privé lease, schadeherstel (Carlux, Boschman en Autoschade 040), Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC) en een webshop.

 Dit zijn onze diensten
 • Servicedealer
 • Occasions

Samenvatting beoordelingen

4,6
4343 beoordelingen
Verkoop
Onderhoud
 • 85 %
  5 sterren
  61 %
 • 11 %
  4 sterren
  27 %
 • 2 %
  3 sterren
  7 %
 • 1 %
  2 sterren
  3 %
 • 1 %
  1 ster
  2 %

Wat andere mensen vinden

 • alles is prima afgehandeld. alles was volgens afspraak zeer goed verlopen. nog [...] dank hier voor.

 • Er is duidelijk advies gegeven. Had leenauto, toen werkzaamheden langer nodig hadden en opnieuw ingepland moesten worden is leenauto automatisch verlengd. Alles is onder coulance regeling gevallen. Leenauto viel onder FRP. Prima contactmomenten, zowel in de zaak als telefonisch. Alles keurig en naar wens afgehandeld. Zeer tevreden. Geen enkele op of aanmerking. Erg bedankt voor de fantastische service

 • alles prima in orde

 • zie vorige bericht Tot mijn grote verbazing, werd ik gebeld met een prijsopgave van 849,00, zonder dat ik daar van op de hoogte was gesteld. Ik heb tot drie maal toe gevraagd even te wachten met het uitvoeren van de werkzaamheden, uiteindelijk hebben we telefonisch contact gehad en moest ik voor het reeds gedane onderhoud 192,50 afrekenen (1.35 uur werk en koelvloeistof bijgevuld) na een lang onderhoud met een van de medewerkers uiteindelijk besloten toch het onderhoud uit te laten voeren en na 30 minuten werd ik gebeld dat mijn auto klaar was, kosten zoals afgesproken 600,00. Ik geloof niet dat u in een half uur voor 400,00 reparatie aan mijn auto heeft verricht. Wanneer u dit verder uit kunt leggen erg graag. Groet, [...] ik geloof niet dat er wat aan de auto gedaan is.

 • Gebruik gemaakt van de express service en dit was top geregeld. Vriendelijk begroet door medewerkers en vervolgens in een mooi nieuw pand een kop koffie gepakt. Met een uur stond ik weer buiten en was mijn storing verholpen. TOP!

Vind een dealer in de buurt.