Business.

De Volkswagen Business-modellen.

Heel veel opties en lage leasekosten. Perfect voor de zakelijke rijder.

De Volkswagen Business-modellen maken leasen nu wel heel aantrekkelijk. Met business-voordeel tot maar liefst € 2.986. Bij een nieuwe Passat of Passat Variant krijgt u bovendien tijdelijk een gratis DSG-automaat t.w.v. maximaal € 2.900. Dit betekent dat uw totale leasevoordeel kan oplopen tot wel € 5.886. De actie komt namelijk bovenop het business-voordeel! Zo profiteert u van extra lage leasekosten.

Profiteer nu tijdelijk van een gratis DSG-automaat.

Profiteer tijdelijk van een gratis DSG op de Passat en de Passat Variant. De ingebouwde dubbele koppeling maakt het mogelijk om vrijwel ononderbroken, zeer comfortabel en dus ook efficiënt van versnelling te wisselen.

  • Bespaar tot 10% op brandstof.
  • Accelereer sneller.
  • Verwissel ongemerkt van versnelling.


Lees meer over de DSG-automaat.

De Mijn Volkswagen app.

Altijd uw auto terugvinden, nooit meer te lang voor uw parkeerplek betalen, uw zakelijke kilometers overzichtelijk bijhouden en een melding krijgen als uw auto toe is aan onderhoud. Dit en nog veel meer vindt u in de Mijn Volkswagen app. Nu standaard op alle Business-, Business R- en GTE-modellen.

  • Houd uw zakelijke en prive kilometers bij.
  • Betaald parkeren met de Park Mobile integratie.
  • Check op afstand de locatie en of de auto op slot zit.
Meer over de Mijn Volkswagen app

Features

Automatische airconditioning.

Altijd de perfecte temperatuur.

Met Automatische airconditioning stelt u de voor u ideale temperatuur in. Vervolgens doet uw Volkswagen al het werk voor u.

Navigatiesysteem 'Discover Media'.

Volledig geïntegreerd en multifunctioneel.

Het navigatiesysteem van uw Volkswagen volledig geïntegreerd in het multimediasysteem. Met Discover Media kunt u onbeperkt gratis kaartupdates downloaden. Bovendien is het navigatiesysteem voorzien van Car-Net Services, waarmee u via internet altijd de meest actuele verkeersinformatie ontvangt.

Adaptive Cruise Control.

Stemt uw snelheid af op uw voorganger.

Met Adaptive Cruise Control houdt u niet alleen uw ingestelde snelheid vast, maar past de auto dit automatisch aan op uw voorganger. Ideaal voor in de file, bijvoorbeeld.

Kijk ook naar deze zakelijke actie-modellen.

De Volkswagen Business R-modellen.

Luxe en sportiviteit voor de zakelijke rijder.

Voor wie luxe en sportiviteit wil combineren, zijn er nu de Business R-modellen. Deze uitvoeringen zijn compleet uitgerust en door een voordelige aanschafprijs en netto bijtellingstarief nu extra interessant. Perfect voor de sportieve zakelijke rijder.

De Volkswagen GTE-modellen.

Profiteer van 15% bijtelling. Op = op.

De Volkswagen GTE is zuinig voor het milieu, maar met 15% bijtelling ook voor uw portemonnee. Daarbij zijn de Golf GTE en Passat GTE nu extra rijk uitgerust. Het zijn de laatste modellen, dus profiteer nog zolang de voorraad strekt op 15% bijtelling op de laatste GTE-modellen uit voorraad.

*De Business actie loopt tot en met 31 december 2017. De gratis DSG-automaat bij aanschaf van een Passat of Passat Variant geldt tot en met 29 september 2017. De vanafprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Bekijk de prijslijst voor specifieke uitvoeringsprijzen. Lees de algemene verkoopinformatie.