Business.

De Volkswagen Business-modellen.

Vol met opties, heel veel voordeel. Perfect voor de zakelijke rijder.

Alles wat u maar in een zakelijke auto wilt hebben, vindt u terug in de Business uitvoeringen. Deze zijn onder andere voorzien van Adaptive Cruise Control, een navigatiesysteem, lichtmetalen velgen en heel veel voordeel. Zeker nu u op alle uitvoeringen van de Passat en Passat Variant tijdelijk een gratis DSG-automaat ontvangt t.w.v. maximaal € 2.900. Dit betekent dat uw voordeel oploopt tot wel € 5.886 op een Passat Variant Comfortline Business. De actie komt namelijk bovenop het business-voordeel! Hierdoor blijft de aanschafprijs, maar dus ook uw netto-bijtellingstarief exta laag.

Profiteer nu tijdelijk van een gratis DSG-automaat.

U kunt nu tijdelijk profiteren van gratis DSG op de Passat en de Passat Variant. DSG staat voor Direct Shift Gear. De ingebouwde dubbele koppeling maakt het mogelijk om vrijwel ononderbroken, zeer comfortabel en dus ook efficiënt van versnelling te wisselen.

  • Bespaar tot 10% op brandstof.
  • Accelereer sneller.
  • Verwissel ongemerkt van versnelling.


Lees meer over de DSG-automaat.De Mijn Volkswagen app.

Altijd uw auto terugvinden, nooit meer te lang voor uw parkeerplek betalen, uw zakelijke kilometers overzichtelijk bijhouden en een melding krijgen als uw auto toe is aan onderhoud. Dit en nog veel meer vindt u in de Mijn Volkswagen app. Nu standaard op alle Business-, Business R- en GTE-modellen.

Features

Automatische airconditioning.

Altijd de perfecte temperatuur.

Met Automatische airconditioning stelt u de voor u ideale temperatuur in. Vervolgens doet uw Volkswagen al het werk voor u.

Navigatiesysteem 'Discover Media'.

Volledig geïntegreerd en multifunctioneel.

Het navigatiesysteem van uw Volkswagen volledig geïntegreerd in het multimediasysteem. Met Discover Media kunt u onbeperkt gratis kaartupdates downloaden. Bovendien is het navigatiesysteem voorzien van Car-Net Services, waarmee u via internet altijd de meest actuele verkeersinformatie ontvangt.

Adaptive Cruise Control.

Stemt uw snelheid af op uw voorganger.

Met Adaptive Cruise Control houdt u niet alleen uw ingestelde snelheid vast, maar past de auto dit automatisch aan op uw voorganger. Ideaal voor in de file, bijvoorbeeld.

Kijk ook naar deze zakelijke actie-modellen.

De Volkswagen Business R-modellen.

Luxe en sportiviteit voor de zakelijke rijder.

Voor wie luxe en sportiviteit wil combineren, zijn er nu de Business R-modellen. Deze uitvoeringen zijn compleet uitgerust en door een voordelige aanschafprijs en netto bijtellingstarief nu extra interessant. Perfect voor de sportieve zakelijke rijder.

De Volkswagen GTE-modellen.

Profiteer van 15% bijtelling. Op = op.

De Volkswagen GTE is zuinig voor het milieu, maar met 15% bijtelling ook voor uw portemonnee. Daarbij zijn de Golf GTE en Passat GTE nu extra rijk uitgerust. Het zijn de laatste modellen, dus profiteer nog zolang de voorraad strekt op 15% bijtelling op de laatste GTE-modellen uit voorraad.

*De Business-campagne is geldig tot 30 juni 2017. Bij de Passat en Passat Variant is de Business-campagne, in combinatie met de DSG-campagne, geldig tot en met 29 september 2017. De vanafprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Voor meeruitvoeringen gelden de prijzen uit de daarbij behorende prijslijsten.
Lees de algemene verkoopinformatie.