Business.

Ontdek de Volkswagen Business-modellen.

Heel veel opties en lage leasekosten. Perfect voor de zakelijke rijder.

Leasen of kopen is nu wel heel aantrekkelijk. Zo zijn de Business-modellen extra rijk uitgerust én profiteert u van business-voordeel tot maar liefst € 2.986. Gaat u voor een nieuwe Passat of Passat Variant? Dan ontvangt u nu tijdelijk een gratis DSG-automaat t.w.v. maximaal € 2.900. Uw totale leasevoordeel loopt zo op tot maximaal € 5.886. Zo blijft de aanschafprijs en dus ook de bijtelling extra laag. Of u de nieuwe Volkswagen nou leaset of niet: u profiteert sowieso van duizenden euro's Business-voordeel. Kies daarom direct het model dat bij u past.

Profiteer nu tijdelijk van een gratis DSG-automaat.

Profiteer tijdelijk van een gratis DSG op de Passat en de Passat Variant. De ingebouwde dubbele koppeling maakt het mogelijk om vrijwel ononderbroken, zeer comfortabel en dus ook efficiënt van versnelling te wisselen.

 • Bespaar tot 10% op brandstof.
 • Accelereer sneller.
 • Verwissel ongemerkt van versnelling.


Lees meer over de DSG-automaat.

De Mijn Volkswagen app.

Altijd uw auto terugvinden, nooit meer te lang voor uw parkeerplek betalen, uw zakelijke kilometers overzichtelijk bijhouden en een melding krijgen als uw auto toe is aan onderhoud. Dit en nog veel meer vindt u in de Mijn Volkswagen app. Nu standaard op alle Business-, Business R- en GTE-modellen.

 • Houd uw zakelijke en prive kilometers bij.
 • Betaald parkeren met de Park Mobile integratie.
 • Check op afstand de locatie en of de auto op slot zit.
Meer over de Mijn Volkswagen app

De belangrijkste features op een rij.

Automatische airconditioning.

Altijd de perfecte temperatuur.

Met Automatische airconditioning stelt u de voor u ideale temperatuur in. Vervolgens doet uw Volkswagen al het werk voor u.

Navigatiesysteem 'Discover Media'.

Volledig geïntegreerd en multifunctioneel.

Het navigatiesysteem is volledig geintegreerd in het multimediasysteem en staat dankzij Car-Net Services altijd in verbinding met het internet. Zo geniet u van gratis kaartupdates en actuele verkeersinformatie.

Adaptive Cruise Control.

Stemt uw snelheid af op uw voorganger.

Met Adaptive Cruise Control houdt u niet alleen uw ingestelde snelheid vast, maar past de auto dit automatisch aan op uw voorganger. Ideaal voor in de file, bijvoorbeeld.

1/1

Kies uw Business-model.

Kijk ook naar deze zakelijke actie-modellen.

De Volkswagen Business R-modellen.

Luxe en sportiviteit voor de zakelijke rijder.

Voor wie luxe en sportiviteit wil combineren, zijn er nu de Business R-modellen. Deze uitvoeringen zijn compleet uitgerust en door een voordelige aanschafprijs en netto bijtellingstarief nu extra interessant. Perfect voor de sportieve zakelijke rijder.

De Volkswagen GTE-modellen.

Profiteer van 15% bijtelling. Op = op.

De Volkswagen GTE is zuinig voor het milieu, maar met 15% bijtelling ook voor uw portemonnee. Daarbij zijn de Golf GTE en Passat GTE nu extra rijk uitgerust. Het zijn de laatste modellen, dus profiteer nog zolang de voorraad strekt op 15% bijtelling op de laatste GTE-modellen uit voorraad.

Veelgestelde vragen over de Business-modellen.

 • Waarom is juist een Business-model zo’n geschikte leaseauto?

  Als zakelijke rijder maakt u jaarlijks heel wat kilometers op de weg. Om dit goed vol te kunnen houden, moeten uw autoritten zo comfortabel mogelijk zijn. De Business-modellen zijn hier speciaal voor samengesteld, met onder meer Adaptive Cruise Control, parkeersensoren, een navigatiesysteem en Car-Net.
 • Hoe blijven de leasekosten zo laag?

  De Business-modellen zijn extra luxe uitgerust, maar hebben slechts een minimale meerprijs ten aanzien van dezelfde modellen zonder Business-voordeel. De cataloguswaarde stijgt hierdoor amper, maar u rijdt wel in een Business-model vol met luxe opties. Zo rijdt u uiterst comfortabel tegen relatief lage leasekosten.

 • Wat is het Business-voordeel eigenlijk?

  De Business-modellen zijn extra luxe uitgerust: onder meer een navigatiesysteem, Adaptive Cruise Control, parkeersensoren, digitale radio-ontvangst (DAB+) en de informatiediensten App Connect en Guide & Inform verrijken de standaarduitrusting. Toch hebben de Business-modellen slechts een minimale meerprijs ten opzichte van de modellen zonder Business-uitvoering. Dat is het Business-voordeel van Volkswagen: een scherp geprijsde auto vol opties die uw ritten aangenamer maken.
 • Full Operational Lease of Financial Lease: ik wil weten welke leasevorm het best bij mijn situatie past. Waar vind ik meer informatie?

  Om te bepalen of uw organisatie het best voor Full Operational lease of voor Financial Lease kan kiezen, kunt u het best bij Volkswagen Zakelijk kijken. http://www.volkswagen.nl/zakelijk Of neem contact op met de Volkswagen dealer. Hij bekijkt samen met u wat de mogelijkheden zijn.
 • Waarom geldt voor GTE-modellen nog steeds 15% bijtelling?

  Er is nog een beperkte hoeveelheid GTE-modellen uit 2016 over, die daarom het bijtellingstarief van 15% hebben. In 2017 is dat voor de meeste leaseauto’s verhoogd naar 22%. U krijgt dus een behoorlijk leasevoordeel door voor een van de laatste GTE-modellen uit 2016 te kiezen.
 • Ik kies nu voor leasing van een GTE-model uit 2016. Hoeveel jaar kan ik nog profiteren van 15% bijtelling?

  U kunt voor dit model een leasecontract tot maximaal 1 januari 2022 afsluiten. Dat betekent dat u deze auto nog ruim vier jaar tegen het oude bijtellingstarief van 15% kunt leasen.
 • Wat is het verschil tussen een Business-uitvoering en een Business R-uitvoering?

  De Business R-uitvoering is een extra sportieve variant op de Business-uitvoering. Uw Volkswagen krijgt zo nog meer karakter, dankzij luxere metalen velgen, getinte ramen en het R-Line exterieurpakket. Dat bestaat uit een strakke grille, velgen, bumpers, spoilers, dorpels en het R-Line opschrift.
 • Wat doet een DSG-automaat precies?

  Direct Shift Gear is een zuinige, energie-efficiënte versnellingsbaktechniek. Die wisselt in een fractie van een seconde automatisch van versnelling, zonder onderbreking van de aandrijvende kracht. Zo profiteert u van een comfortabele transmissie, die u bovendien 10% brandstofverbruik bespaart. Meer weten? Zie http://www.volkswagen.nl/over-volkswagen/techniek/dsg.

*De Business actie loopt tot en met 31 december 2017. De gratis DSG-automaat bij aanschaf van een Passat of Passat Variant geldt tot en met 29 september 2017. De vanafprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Bekijk de prijslijst voor specifieke uitvoeringsprijzen. Lees de algemene verkoopinformatie.