Keurmerk Private Lease

Private Lease de Volkswagen Golf

vanaf € 349* p/m

 • Wegenbelasting
 • All-riskverzekering
 • Reparatie en onderhoud
 • Bandenservice
 • Internationale pechhulp

Maak kennis met de nieuwe Golf: boordevol met de nieuwste innovaties.
In combinatie met het Volkswagen Private Lease contract rijd je hem al vanaf € 349 per maand*.

Kies je uitvoering

Edition

Luxe is de nieuwe standaard.

Golf

Vanaf € 349* p/m

Maak kennis met de nieuwe Golf Trendline. Dankzij de vele innovatieve features die de basisuitrusting compleet maken, is de Golf Trendline altijd rijk uitgerust. Want luxe is de nieuwe standaard.
 

Comfortline

Maak rijden comfortabel.

Golf

Vanaf € 379* p/m

Maak kennis met de nieuwe Golf Comfortline. Standaard is de Golf al rijk uitgerust, maar de extra luxe maakt elke rit nog comfortabeler. Zo beschikt de Comfortline onder andere over Adaptive Cruise Control en een multifunctioneel stuurwiel.

Highline

Omgeven door comfort en luxe.

Golf

Vanaf € 395* p/m

Maak kennis met de nieuwe Golf Highline. Deze Golf heeft alles om het voor u zo aangenaam mogelijk te maken. Daardoor kunt u optimaal genieten van elke rit, zonder snel vermoeid te raken.
 

Toch een ander model?

De up!

up!

Nu tijdelijk vanaf € 169* p/m

Klein, maar wel Volkswagen.

Bekijk de up!
De Polo.

Polo

Nu tijdelijk vanaf € 249* p/m

Vol innovatie. Vol vertrouwen.

Bekijk de Polo
De Golf.

Golf

Nu tijdelijk vanaf € 349* p/m

Perfectie tot in detail.

Bekijk de Golf
De Golf Variant.

Golf Variant

vanaf € 415* p/m

Ruimste variant van de Golf.

Bekijk de Golf Variant

Alles over de Volkswagen Golf.

Maak kennis met de nieuwe Golf. Standaard vol met de nieuwste technologische innovaties om het dagelijkse leven makkelijker te maken. Zo beschikt de Comfortline al over onder andere Adaptive Cruise Control met voetgangersherkenning en Front Assist, Park Distance Control en een multifunctioneel lederen stuurwiel. Hierdoor bent u klaar voor de toekomst.

Meer over de Golf.

Golf-rijders geven gemiddeld een 0

0 anderen over de Golf.

0.0
Mooie auto met veel ruimte, comfort en goede rijeigenschappen Arie Eichhörn
0.0
Fijn, degelijk en praktische auto met kleine, redelijk pittige motor Carla
0.0
Alles wat van een auto uit dit segment mag verwachten heeft deze golf. Cornelis Smits
Keurmerk Private Lease

Keurmerk Private Lease.

De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease

 • Eerlijke voorwaarden

  Eerlijke voorwaarden

 • Compleet product

  Compleet product

 • Bescherming tegen te hoge financiële lasten

  Bescherming tegen te hoge financiële lasten

 • 14 dagen bedenktijd

  14 dagen bedenktijd

 • Zekerheid bij klachten

  Zekerheid bij klachten

Veelgestelde vragen.

 • Kunnen mijn ouders garant staan wanneer ik een Volkswagen Private lease afsluit?

  Ouders kunnen zeker garant staan. Zij worden als tweede en derde contractant toegevoegd aan de overeenkomst. Zij doorlopen dezelfde acceptatieprocedure en zijn daarmee ook aansprakelijk voor het nakomen van de financiële verplichting. De contractanten die garant staan worden ook BKR-geregistreerd.
 • Hoe zit het als ik mijn Volkswagen Private lease vroegtijdig wil beëindigen?

  Het is mogelijk het Volkswagen private lease vroegtijdig te beëindigen. Afhankelijk van de verstreken looptijd worden er wel kosten in rekening gebracht voor het vroegtijdig beëindigen van de lopende overeenkomst. Deze kosten worden vooraf vermeld op de overeenkomst en bedragen maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Neem contact met ons op via (033) 454 91 38 om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.
 • Is inruil mogelijk en wat doet dat met mijn maandbedrag?

  Inruil is mogelijk. De Volkswagen dealer kan een inruilwaarde voor de huidige auto bepalen. Kies na het samenstellen van de auto voor bestellen en kies voor de optie aanvragen met hulp van een merkdealer in de buurt. Dan neemt de Volkswagen dealer contact met u op. De inruilwaarde heeft geen invloed op het maandbedrag.
 • Wanneer kom ik in aanmerking voor een Volkswagen Private lease?

  Iedereen met een geldig autorijbewijs kan tot de maximale leeftijd van 78 jaar (op verwachte einddatum) een Volkswagen Private lease aanvragen. Na aanvraag beoordelen wij of een Volkswagen Private lease een verstandige keuze is of niet.
 • Wordt een Volkswagen Private lease bij BKR gemeld?

  Om te controleren of het Volkswagen Private lease financieel een verstandige keuze is raadplegen wij het BKR te Tiel. Dit betekent dat wij bij de aanvraag van een Volkswagen Private lease navragen of er al een of meerdere krediet(en) lopen. Wij laten het Volkswagen Private lease als kredietovereenkomst registreren bij BKR. Dit kan invloed hebben op de toekomstige leencapaciteit. Het bedrag dat bij het BKR geregistreerd wordt communiceren wij vooraf op de leaseovereenkomst. Voorbeeld: Stel uw looptijd is 48 maanden en uw leasetarief bedraagt € 199. Het bedrag dat bij BKR geregistreerd wordt is dan als volgt berekent: 48 maanden x €199 x 65% = €6.209.
 • Mogen anderen in de auto rijden?

  Iedereen met een voor het betreffende voertuig in Nederland geldig rijbewijs mag in de auto rijden en is verzekerd. Met uitzondering van een zeventienjarige in het kader van het experiment begeleid rijden (“2todrive”).

* Volkswagen Abonnement wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services. Getoonde vanafprijzen zijn actieprijzen o.b.v. Private Lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, €500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Vaste opzegvergoeding is 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.