De Touareg.

Extreme offroad kwaliteit en geavanceerde on road technologie. De kracht van een SUV en het comfort van een limousine. Het is duidelijk. Met de Touareg hoeft u geen concessies te doen. De Touareg is er in drie uitvoeringen; V6, High Edition en R-line Edition. De High Edition is tevens leverbaar als Hybride-uitvoering.

Exterieur

Vergroten
 • Meer weten over exterieur en opties?

  Zeer elegante lijnvoering.

  Robuust en krachtig. Maar door zijn lijnvoering zeer elegant. Precies de combinatie die de ontwerpers van deze bijzondere SUV voor ogen hadden.
 • Meer weten over exterieur en opties?

  Woest aantrekkelijk.

  Pure kracht en klasse. Comfortabel en ruig, speels en serieus, elegant en krachtig. De tegenstellingen maken de Touareg tot wat hij is.
 • Meer weten over exterieur en opties?

  Gestileerde chromen grille.

  Iconisch voor volkswagen. Gestileerd en perfect geïntegreerd in de Touareg. De grille en gehele neus geven de auto een perfect voorkomen.

 • Meer weten over exterieur en opties?

  Sportieve belijning.

  De kracht van een terreinwagen, de lijnvoering van een sportwagen. Het vernieuwde design met verlaagde hoogte en achterruit geeft de nieuwe Touareg een sportieve look.

 • Meer weten over exterieur en opties?

  Het comfort van een limousine

  Languit zitten achterin? U mag het verwachten van een Touareg. Door de lange wielbasis is er een ongekend riante hoofd- en beenruimte. Het ware limousinegevoel.
 • Meer weten over exterieur en opties?

  Bi-Xenon koplampen. Beter zien. Beter gezien worden.

  De Bi-Xenon koplampen zijn voorzien van dagrijverlichting met LED-technologie. Bij invallende duisternis en slecht zicht wordt deze automatisch ingeschakeld. Hiermee heeft u beter zicht én bent u beter zichtbaar voor andere weggebruikers. Verder zijn koplampen voorzien van dynamische bochtenverlichting en zorgen ze voor optimale verlichting van de rijbaan onder alle rijomstandigheden.
 • Meer weten over exterieur en opties?

  Fraai verzonken elektrisch schuif- en kanteldak.

  Met het in het dakdesign geïntegreerde optioneel verkrijgbare schuif- en kanteldak haalt u licht binnen zonder verblinding. En lucht zonder tocht. Zo wordt rijden nog aangenamer. Het dak is eenvoudig elektrisch te bedienen door bestuurder en voorpassagier.
 • Meer weten over exterieur en opties?

  Fraai design achterlichten.

  Het fraaie design van de optionele LED-achterlichten is niet alleen een perfect voorbeeld van de designfilosofie van Volkswagen, maar het benadrukt ook de breedte van de auto, wat hem een sportief accent geeft.

 • Meer weten over exterieur en opties?

  Lichtmetalen velgen. Van stoer tot elegant.

  De 17 inch lichtmetalen velgen 'Sonora' zijn standaard op de Touareg, maar er zijn optioneel veel meer mogelijkheden om uw Touareg met lichtmetalen velgen een eigenzinnig uiterlijk te geven. Van stoer tot elegant.

Interieur

Perfect afgewerkt interieur.

Business class.

Plaatsnemen in de Touareg is al een belevenis op zich. U betreedt een technologische hoogstaande cockpit, uitgevoerd in een eclectisch design dat is afgewerkt met hoogwaardige materialen. Zo is business class bedoeld

Comfortstoelen.

Het nieuwe zitten.

De comfortstoelen van de Touareg passen zich dankzij de opblaasbare kamers aan uw postuur aan, ongeacht uw lengte of gewicht. Heeft de auto een tijdje in de zon gestaan? Kies dan voor de klimaatfunctie. Een luchtstroom onder het zitvlak zorgt voor een heerlijk gekoelde stoel.

Memory pakket 2.

Uw stoel herinnert zich alles.

Niets is zo persoonlijk als de instelling van uw stoel. Daarom zijn de comfortstoelen van de Touareg op 12 manieren instelbaar. De bestuurdersstoel onthoudt tot 3 persoonsvoorkeuren. Laat u zich rijden? Kopieer dan eenvoudig uw voorkeursinstelling naar de bijrijdersstoel. Met één druk op de knop zit u meteen in uw favoriete houding.

Flexibele achterbank.

Alle ruimte voor comfort.

Comfort is een vereiste, ook voor uw passagiers achterin. De royale achterbank is ergonomisch van vorm en verschuifbaar. In een handomdraai creëert u 16 cm extra beenruimte.

Programmeerbare interieurvoorverwarming.

Altijd een warm welkom.

Laat de winter maar komen. Voor een aangenaam begin van elke autorit verwarmt u het interieur gewoon vooraf. De Touareg heeft daarvoor stuurverwarming en een programmeerbare interieurvoorverwarming.