De Passat.

Boordevol slimme innovaties.

Vanaf
€ 30.790*
Financiering
v.a. € 308* p/m
Bijtelling
v.a.  7 %
CO2
v.a.  37 g/km

v.a.  A 1,6L/100 km

Vergelijk

Vanaf € 30.790*. Tijdelijk beschikbaar als luxueuze Business Edition.

Completer, geavanceerder, verfijnder en desondanks in elke uitvoering voordeliger. Dat is de Passat. Om het rijden nog veiliger en comfortabeler te maken zijn er 12 veiligheidssystemen en assistenten beschikbaar. Bovendien is de Passat uitgeroepen tot Auto van het Jaar 2015. Met de nieuwe Passat GTE rijdt u al een Passat vanaf slechts 7% bijtelling. Tijdelijk is de Passat ook beschikbaar als luxueuze Business Edition met onder meer standaard Executive pakket. Ontdek de aantrekkelijke Business Editions

Ervaar de Passat zelf

tijdens een proefrit.

GTE

De Passat GTE.

Slechts 7% bijtelling.

De Volkswagen Passat GTE is de ruimste auto
in zijn klasse. En binnenkort te bestellen
bij uw Volkswagen dealer. Met een vermogen van
wel 160 kW (218 pk), lage uitstoot en een laag
verbruik is de Passat GTE een allemansvriend.

Exterieur

Vergroten
 • Meer weten over exterieur en opties?

  De slimste van de klas. 

  De achtste generatie van de zeer succesvolle Volkswagen Passat heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. Slimme technieken maken hem veiliger en zuiniger dan ooit en ook op het gebied van connectiviteit zet de Passat de toon.

 • Meer weten over exterieur en opties?

  Ledverlichting. 

  Voor de nieuwe Passat is het lichtdesign volledig vernieuwd. De verlichting creëert een lichtkleur die het daglicht benadert. Dat betekent dat u veel minder snel last zult hebben van vermoeide ogen. Bovendien heeft LED-verlichting een uiterst lange levensduur en is daardoor dus zeer betrouwbaar.
 • Meer weten over exterieur en opties?

  Strak design.

  Het strakke, herkenbare Volkswagen-design valt direct op bij de nieuwe Passat. De hoge carrosserievouw aan de zijkant van de Passat en de langere wielbasis zorgen voor een elegante uitstraling. 

 • Meer weten over exterieur en opties?

  Krachtige voorzijde.

  Een eerste indruk maak je maar één keer. De voorzijde van de nieuwe Passat is krachtig en strak doordat de grille van de nieuwe Passat geheel doorloopt tot de koplampen. Door de smalle, oplopende vorm van de koplampen zijn de onderste lamellen langer en dat geeft nu nét die gedistingeerde uitstraling.

 • Meer weten over exterieur en opties?

  Geheel vernieuwd. 

  Enkele verrassende ontwerpbeslissingen geven de nieuwe Passat een heel ander aangezicht. Extra dynamiek krijgt het model door het smalle lampdesign. Door de ingekorte neuspartij lijkt de nieuwe Passat nog steviger op de weg te staan. Het levert bovendien meer ruimte voor passagiers én een aanzienlijke gewichtsbesparing op.
 • Meer weten over exterieur en opties?

  Karakteristieke achterkant. 

  De achterkant van de nieuwe Passat blijft typisch Volkswagen. Karakteristiek en dynamisch vormgegeven. Het unieke lampdesign van de voorzijde van de nieuwe Passat is hier consequent doorgetrokken.
 • Meer weten over exterieur en opties?

  Extra (been)ruimte. 

  De verlengde wielbasis van de nieuwe Passat levert niet alleen een zelfbewuste uitstraling op. Het zorgt ook voor extra beenruimte en ruimte in de Passat. Dat resulteert in stabieler weggedrag bij hogere snelheden.
 • Meer weten over exterieur en opties?

  Uitgesproken zijlijn.  

  De nieuwe Passat is ontworpen met lef. Opvallend is de uitgesproken carrosserievouw. Die begint vanaf een strak en glad plaatwerk boven de voorwielen. Hij zet diep in na de wielkasten en doorsnijdt de portiergrepen. Het geeft het model een strak en herkenbaar voorkomen.
 • Meer weten over exterieur en opties?

  Fraaie velgen. 

  U bepaalt de persoonlijkheid van uw nieuwe Passat. De keuze uit fraaie velgen is uitgebreid. Standaard heeft de Highline de 16-inch lichtmetalen velgen Aragon en de Comfortline rijdt met de velg Sepang, ook 16 inch. Optioneel kunt u kiezen voor 17-inch of 18-inch velgen, in staalkleur, antraciet of zwart. Of gaat u voor
  dé blikvangers van de nieuwe Passat? Dan kiest u voor velgen Verona van maar liefst 19 inch in sterling zilver gelakt.

Interieur

Vergroten
 • Meer weten over interieur en opties?

  Luxe en comfort. 

  In het interieur van de Passat draait alles om luxe, comfort en ruimte. Stuurverwarming, luxe bekleding en ergonomische stoelen, om maar eens wat te noemen. U kunt bovendien alle functies op het dashboard heel gemakkelijk bedienen, zonder uw aandacht voor het verkeer te verliezen.
 • Meer weten over interieur en opties?

  Active Info Display. Uw digitale dashboard.

  De nieuwe Passat is leverbaar met Active Info Display. Oftewel: een innovatief digitaal dashboard. Het Active Info Display geeft precies weer wat de bestuurder op dat moment wil zien, van snelheid, toerental en navigatie-info tot uitgebreide infotainmentfuncties. U kunt bijvoorbeeld heel eenvoudig de navigatiekaart in het
  display integreren.

 • Meer weten over interieur en opties?

  Optimaal bedieningsgemak.

  Het interieur van de nieuwe Passat is ontworpen en ingericht om u van optimaal comfort te voorzien. Dat u als bestuurder overal gemakkelijk bij kunt is niet meer dan logisch. Alle functies zijn zeer intuïtief en flexibel te bedienen. Na enkele kilometers kunt u zich al niet meer voorstellen dat u ooit in een andere auto heeft gereden.
 • Meer weten over interieur en opties?

  ErgoComfort. 14 manieren om te relaxen. 

  De juiste zitpositie is cruciaal als u vaak in de auto zit. U rijdt altijd in ontspannen houding door de ergoActive-stoel met massagefunctie. Dankzij maar liefst 14 instelmogelijkheden vindt u altijd een prettige en comfortabele houding, waardoor u ook na een lange rit energiek de auto uitstapt.

 • Meer weten over interieur en opties?

  Uw doelen bereiken.

  Door de efficiënte manier waarop het touchscreen van het navigatiesysteem in het interieur is opgenomen, rijdt u altijd veilig recht op uw doel af. Voor uw veiligheid en rijplezier zijn ook alle andere dashboardelementen die u van cruciale informatie voorzien, geïntegreerd op de plaats die u verwacht en die het
  meeste rijcomfort biedt.
 • Meer weten over interieur en opties?

  Voor alle passagiers.

  De nieuwe Passat biedt u alle comfort die u nodig heeft, maar ook uw medereizigers zullen met plezier in de auto stappen. Als de luxe bekleding, de aangename verlichting en het multimedia-systeem daar al niet voor zorgen, dan is het wel de ruime been- en hoofdruimte, zowel voor als achterin. En dan hebben we de laadruimte
  nog niet eens besproken. 
 • Meer weten over interieur en opties?

  Twaalf assistenten beschikbaar. 

  Het valt niet mee om altijd alert te zijn. Daarom is het goed te weten dat diverse innovatieve technieken u op allerlei manieren kunnen helpen op te letten. Zo parkeert u eenvoudig in met Park Assist en rijdt u ontspannen in de file met de File-assistent. De Emergency Assist kan door tijdig corrigerend in te grijpen, zelfs
  gevaarlijke situaties voorkomen. En zo zijn er nog negen assistenten die u het leven makkelijker én veiliger kunnen maken. 

Auto van het Jaar 2015

Auto van het Jaar 2015.


Op de autobeurs in Genève is de Volkswagen Passat uitgeroepen tot Auto van het Jaar 2015. Een Europese jury van 58 vakspecialisten koos de Passat als winnaar uit de zeven genomineerden. De Volkswagen Passat kreeg een puntentotaal van 340 punten. Daarmee scoort de Passat 92 punten hoger dan de nummer twee.

Techniek en Innovatie


Innovatieve technologie.

De Passat verrast en zet de toon met nieuwe, innovatieve technieken. Zo is er een ruime keuze uit slimme assistenten die uw rit comfortabeler, veiliger en gemakkelijker maken.

Aanhangerassistent (Trailer Assist). 

Assisteert bij insturen met aanhangers. 

Manoeuvreren met een aanhanger, dat kan knap lastig zijn. De Trailer Assist biedt uitkomst. Ingeschakeld neemt hij moeiteloos het insturen van u over. En dat bespaart u niet alleen veel tijd, maar ook frustratie.

File-assistent. 

Ontspannen rijden in de file. 

De File-assistent houdt de Passat bij filerijden tussen de lijnen en zorgt voor voldoende afstand tot voorliggers. Kop-staartbotsingen behoren met deze assistent tot het verleden. De File-assistent loodst u zelfs veilig over smalle rijbaangedeelten en versmalde rijbanen bij wegwerkzaamheden.

360°-camera (Area View). 

U ziet alles.

Vier camera's bieden u zicht in tal van situaties en vereenvoudigen het manoeuvreren met uw auto. De directe omgeving van uw auto kan bijvoorbeeld vanuit vogelperspectief worden weergegeven. Of u kijkt via het display van uw radiosysteem ‘om de bocht’: camera's op het voorste en achterste punt van de auto maken het mogelijk een straat in te kijken als het directe zicht voor de bestuurder geblokkeerd is.

Parkeerassistent (Park Assist).

Hulp bij voor- en achteruit inparkeren. 

Voor- en achteruit inparkeren: met Park Assist gaat dat automatisch, dankzij vernieuwende Volkswagen-technologie. Tot nu toe was dit alleen voor achteruit inparkeren mogelijk. Optimaal parkeergemak dus, voor elke parkeerplaats.

De Passat. Leaseauto van het Jaar

Jaarlijks organiseert Alphabet de Lease Auto van het Jaar verkiezing. Deze verkiezing kent vier categorie winnaars en een overall winnaar.

En... De Volkswagen Passat is de overall winnaar geworden en is daarmee een jaar lang 'Lease Auto van het jaar'.Jaarlijks organiseert Alphabet de Lease Auto van het Jaar verkiezing. Deze verkiezing kent vier categorie winnaars en een overall winnaar.

En... De Volkswagen Passat is de overall winnaar geworden en is daarmee een jaar lang 'Lease Auto van het jaar'.

Multimedia

Uw eigen concertzaal.

Standaard in de Passat: het radiosysteem Composition Touch. Vier luidsprekers voorin zorgen voor een kraakhelder geluid. Het systeem is te bedienen via touchscreen en MP3- en WMA-compatibel. Daarnaast is een SD-kaartsleuf beschikbaar evenals een AUX-IN-bus. Voor een ultieme geluidservaring kiest u voor het optionele DynAudio geluidssysteem met wel 10 luidsprekers. De weg op in uw eigen concertzaal, met altijd uw favoriete muziek uit de speakers.

'App-Connect' smartphone-integratie

Eenvoudig uw apps bedienen.

Met dit unieke entertainmentsysteem kunt u een Android-smartphone aan de Passat koppelen. Hierdoor kunt u gecertificeerde apps veilig en eenvoudig bedienen op het scherm van uw radio- of navigatiesysteem. Met een app op een tablet kan zelfs een passagier op de achterbank het infotainmentsysteem bedienen.

(Car-Net) 'Guide & Inform Plus' 

Actuele informatie bij de hand. 

Met Car-Net beschikt u altijd over actuele verkeersinformatie. Verder vindt u in een handomdraai handige en interessante locaties zoals restaurants en tankstations en met Google Streetview kunt u uw bestemming al voor vertrek bekijken. Car-Net voorziet u ook van info over uw batterijen, de airco, uw rijgedrag en vertelt u zelfs waar u uw auto geparkeerd heeft. Car-Net is 36 maanden gratis. (Alleen in verbinding met Discover Media of Pro). 

Navigatie-, radio-, en multimediasysteem 'Discover Pro'.

Bluetooth-functie, USB- en iPod-aansluiting. 

Het radio-navigatiesysteem ‘Discover Pro’ laat zich met zijn grote TFT-kleurentouchscreen intuïtief bedienen. Bovendien beschikt het onder meer over spraakbediening, een Bluetooth-functie, USB- en iPod-aansluiting. 

Spraakbediening. 

Dat stemt tevreden.

Optioneel in de Passat is spraakbediening. Met uw stem geeft u commando’s aan belangrijke functies als telefoon, navigatiesysteem of radio. 

Veiligheid

Vijf sterren voor veiligheid.

De Volkswagen Passat is standaard rijk uitgerust met de modernste veiligheidsfeatures, zoals Front-Assist, ABS en ESB. Dat wordt beloond. Tijdens de EuroNCAP-crashtest kreeg de Volkswagen Passat de hoogste score: vijf sterren. Zo is de Passat een van de veiligste auto's in zijn klasse.

Voetgangersherkenning.

Waarschuwt bij gevaarlijke situaties.

Uw veiligheid telt. Maar ook die van uw medeweggebruikers. Voetgangerherkenning in de Passat helpt aanrijdingen voorkomen. Ook in donkere en onoverzichtelijke situaties wordt u gewaarschuwd als u een voetganger nadert en als u zelf niet tijdig reageert, remt de auto automatisch af. 

Emergency Assist.

Stopt wanneer u dat niet kunt.

U moet er niet aan denken: in slaap vallen of onwel worden achter het stuur. Volkswagen is als eerste in staat u met Emergency Assist te waarschuwen met indringende signalen. Als u daarop niet reageert, houdt het systeem de auto op de baan, schakelt waarschuwingssignalen in en remt de auto veilig af tot stilstand.

Side Assist. 

Houdt alles in de gaten. 

Side Assist is uw assistent bij het wisselen van rijbaan. De ingebouwde ‘Blind Spot-sensor waarschuwt voor voertuigen in de dode hoek en remt indien nodig. En met het daarbij geleverde Rear Traffic Alert houdt u in de gaten of er verkeer aankomt als u achteruit rijdt. Het systeem geeft een waarschuwingssignaal en voert een remingreep uit als u niet tijdig reageert.

Front Assist. 

Voorkomt aanrijdingen met voorliggers.

De functie Front Assist analyseert continu het verkeer. Dit helpt u bij het voorkomen van een aanrijding met een voorligger. Als de onderlinge afstand onder een kritieke waarde daalt, krijgt u een waarschuwingssignaal. Reageert u niet, dan vermindert Front Assist de snelheid om de kans op een aanrijding te verkleinen. Front Assist is actief tot een snelheid van 150 km per uur.

Motoren
De meest efficiënte motoren.

De Passat geeft u de keuze uit een breed scala aan efficiënte, milieubewuste TSI-benzine-, TDI-diesel en GTE plug-in hybridemotoren. Neem bijvoorbeeld de 2.0 TDI biturbo, compleet nieuw in zijn soort en de krachtigste viercilinder diesel ooit van Volkswagen. De motoren van de Passat zijn door innovatieve technologie tot maar liefst 20% zuiniger.

2.0 TDI biturbo.

Krachtigste 2.0 diesel ter wereld.

De nieuwe 2.0 TDI biturbo is met 176 kW/240 pk de krachtigste viercilinder diesel ooit van Volkswagen. In de Passat verbruikt hij circa 5,0 l/100 km. De Passat met biturbomotor wordt standaard met de 4-wielaandrijving 4MOTION, een 2-voudige DSG-koppeling en 7 versnellingen geleverd. 

DSG.

Comfortabel en efficiënter rijden.

DSG staat voor Double Shift Gear en wordt ook wel ‘de groene versnellingsbak’ genoemd. De ingebouwde dubbele koppeling maakt het mogelijk om vrijwel ononderbroken, zeer comfortabel en efficiënt dus, van versnelling te wisselen. In feite is het een energie-efficiënt alternatief voor de automatische versnellingsbak en de handgeschakelde transmissie.

GTE.

De plug-in hybride.

De Passat GTE heeft een 1.4 TSI benzine motor, een elektromotor, een zestraps DSG-transmissie en een lithium-ion batterij (9,9 kWh). Als de TSI en de elektromotor samenwerken is er een vermogen van wel 160 kW (218 pk). Goed voor een topsnelheid van meer dan 220 kilometer per uur en een sprint van 0-100 kilometer per uur in circa 8 seconden.

Set lichtmetalen velgen inclusief winterbanden.

Nu €1290 €749*.

Geef uw Volkswagen Passat de uitstraling die bij uw persoonlijke stijl past met deze 16" Aspen lichtmetalen velgen. De lichtmetalen Aspen velgen worden inclusief Continental winterbanden geleverd, zodat u veilig de winter doorkomt. Nu zeer scherp geprijsd van €1290 voor €749*. 

* Bovenstaande prijs is exclusief montage. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en duurt zolang de voorraad strekt.

Klant Reviews

Loading.

Stel uw eigen Passat samen.

Maak hem persoonlijk.

De mogelijkheden om uw Passat naar uw eigen wensen aan te passen zijn eindeloos.

Download Brochure.

In alle rust doorbladeren.

Thuis alles rustig doorbladeren? Download de brochure of vraag hem aan per post.

Maak een proefrit.

Oordeel zelf.

Vraag geheel vrijblijvend een proefrit aan bij een Volkswagen dealer bij u in de buurt.

Rij-impressies

De nieuwe Passat is spannender, lichter en er komt zelfs een versie met 7 procent zakelijke bijtelling. Succes gegarandeerd.

Lees meer.

De Volkswagen Passat heeft meer in zijn mars dan ooit tevoren. De nieuwste generatie kan je caravan helpen manoeuvreren of zelfs je leven redden.

Lees meer.

Van het lijnenspel over de interieurinrichting tot de motorsensaties, Volkswagen maakt het zeer goede vooral nog beter.

Lees meer.

Think Blue

Think Blue.

De duurzaamheid van een Volkswagen zit hem niet enkel in de technieken die u terugvindt in de nieuwe Passat en alle andere Volkswagen-modellen. Ook in het productieproces hebben we het milieu en het besparen van energie hoog in het vaandel staan. Maar Think Blue gaat verder. Het gaat ook over verantwoordelijkheid op de weg en meer milieubewustzijn. Overal, iedere dag.

U zit aan het stuur.

Duurzame auto zoekt duurzame berijder.

Energie besparen is leuk. U kunt zelf ook veel doen om in een Volkswagen duurzamer te rijden en efficiënter te leven. Think Blue.

 Bekijk de praktische tips

EcoFuel, rijden op aardgas.

De schoonste fossiele brandstof.

Diverse Volkswagen modellen zijn er in EcoFuel-uitvoering. Deze zijn ontworpen voor het gebruik van aardgas. Volkswagen modellen in EcoFuel-uitvoering kenmerken zich door een laag verbruik en een zeer lage CO2-uitstoot. EcoFuel-auto’s zijn ook geschikt voor het nóg duurzamere Groen Gas. Met Groen Gas komt betaalbaar CO2-neutraal rijden binnen handbereik.

Lees meer over EcoFuel 

BlueMotion Technologies.

Dat vinden we niet bijzonder, maar natuurlijk.

Hoe halen we alles uit technologie om u zo lekker mogelijk te laten rijden? Dat is de vraag die ons altijd gedreven heeft. En met BlueMotionTechnologies zorgen we ervoor dat dat tegelijkertijd schoner kan. Met tientallen slimme innovaties die brandstof besparen, de uitstoot van CO2 verlagen en zorgen voor minder fijnstof en stikstofoxiden.

Lees meer over BlueMotion Technologies

Financiële diensten

Financieren. Leasen.
Verzekeren. Alles rond.


In één keer alles rond met de eenvoud
en kwaliteit van Volkswagen.Volkswagen
staat voor veiligheid en betrouwbaarheid.
Deze eigenschappen vindt u ook
terug in de financiële diensten van
Volkswagen Bank / Volkswagen Leasing.
Financieren, verzekeren of leasen. U
regelt het allemaal eenvoudig in één
keer. Gewoon bij uw eigen Volkswagen
dealer.

Financieren.

Betrouwbare en slimme financiering die past bij uw persoonlijke situatie.

Kiest u voor financieren, dan kiest u voor Volkswagen Privé Plan. De enige financiering die is afgestemd op uw wensen, uw situatie en uw Volkswagen. Dankzij de hoge inruilwaarde profiteert u van lage maandlasten. Een slimme én voordelige keuze dus! En u bent de trotse bezitter van uw eigen Volkswagen.

Lees meer over Financieren.

Leasen.

Altijd mobiel voor een vast maandbedrag.

Volkswagen Full Operational Lease biedt zakelijke rijders een complete en persoonlijke oplossing, waarbij alle kosten van uw auto in het maandtarief zijn opgenomen. Niet alleen de financieringskosten zoals afschrijving en rente, maar ook alle operationele kosten worden meegenomen. Alle operationele zaken rond uw auto regelt Volkswagen Leasing voor u en daarnaast profiteert u altijd van de beste zorg en persoonlijke service van uw Volkswagen-dealer. Zo kunt u zich richten op de kernactiviteiten van uw onderneming.

Lees hier meer over Volkswagen Leasing. 

Verzekeren.

De zekerheid van uitstekende voorwaarden met een scherpe premie.

Uw eigen Volkswagen gevonden? Sluit dan meteen een passende autoverzekering af bij uw Volkswagen-dealer. Wij bieden u diverse verzekeringen, afgestemd op uw auto. Met uitstekende voorwaarden en een scherpe premie. Net zo betrouwbaar en veilig als uw Volkswagen.

Lees meer over Verzekeren. 

Privé Leasen.

Sluit een abonnement af voor een vast bedrag per maand.

Sluit nu een Volkswagen Abonnement af en rijdt een nieuwe Volkswagen voor een vast bedrag per maand. Geen zorgen over verzekering, reparatie of onderhoud. Dat is mobiliteit zonder zorgen.

Leer hier meer over het Volkswagen Abonnement. 

eDriver

Gratis toegang tot e-Driver.

Als Volkswagen rijder profiteert u van veel voordelen. Zo krijgt u 1 jaar lang exclusief toegang tot e-Driver. Met dit unieke online trainingsprogramma verkleint u uw kans op ongelukken met 22% en bespaart u tot wel € 200* op brandstof. op de site van e-Driver vindt u tientallen tips, trainingen en verkeerstesten.

Direct rijden zonder levertijd

Euromobil.

Huur een Volkswagen.

Kunt u niet wachten maar wilt u toch graag uw eigen Volkswagen samenstellen? Euromobil zorgt dat u altijd mobiel bent. U kunt via uw eigen Volkswagen-dealer een auto huren voor de periode waarin uw auto wordt geproduceerd. Of wellicht passen uw vakantieplannen niet in de Golf.

Bekijk het aanbod van Euromobil

Volkswagen Startklaar.

Kies direct een Golf uit voorraad.

Op Volkswagen Startklaar vindt u in een paar simpele stappen een spiksplinternieuwe Golf uit voorraad. Binnen 10 dagen geleverd.

Bekijk de voorraad.

Occasion aanbod

Das WeltAuto occasions.

Voorkomt verrassingen achteraf.

Volkswagen biedt u ook een selectie van jong gebruikte exemplaren die voldoen aan de Das WeltAuto kwaliteitsnorm.

 

Service

Pechhulp als service.

24 uur per dag, in bijna heel Europa.

Bij iedere nieuwe Volkswagen hoort een gratis Mobiliteitsservice. Mocht u ooit stranden met uw Volkswagen, dan helpen wij u snel weer op weg. U hoeft maar één telefoonnummer te noteren, het Volkswagen Pechhulp Servicenummer: +31 (0)800 555 7000. De dichtstbijzijnde Volkswagen-dealer of andere professionele hulpverlener helpt u snel weer op weg. De kosten? Die zijn voor rekening van Volkswagen.

Lees meer over Mobiliteitsservice

Volkswagen Inclusief.

Profiteer ook en haal 100% uit uw Volkswagen.

Volkswagen-rijders hebben een streepje voor. Daarom is er een exclusief programma: Volkswagen Inclusief. Als lid profiteert u van extra kortingen en exclusieve privileges zoals:

 • Gratis APK bij groot onderhoud
 • Gratis Zomer- of Wintercheck
 • Rijvaardigheidstraining
 • Korting bij Center Parcs
Ontdek wat Volkswagen Inclusief u allemaal te bieden heeft.

Let op! Geld lenen kost geld

Getoonde maandbedragen zijn indicatief. Leasetarieven zijn vanafprijzen zonder meeruitvoeringen.

Contante Prijs Aanbetaling Totaal kredietbedrag Slottermijn Termijnbedrag Totale door de consument te betalen bedrag Debetrentevoet Jaarlijks kostenpercentage Looptijd in maanden
€ 30.790,48 € 7.697,62 € 23.092,86 € 15.395,24 € 308,41 € 26.498,00 5,99% 5,99% 36

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Bank te Amersfoort. Ingeschreven in het handelsregister met de statutaire naam Volkswagen Bank GmbH Zweigniederlassung Niederlande onder nummer 32099980 en gevestigd te Amersfoort. AFM vergunningnummer 12000996. Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Advieswijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.volkswagenbank.nl. Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden. Berekening is inclusief BTW en BPM, exclusief verwijderingsbijdrage en kosten rijklaar maken.

Live chat