De nieuwe Volkswagen Touran

De nieuwe Touran. Onverslaanbaar.

Ontdek de nieuwe Touran! Een concept van het veelzijdige, succesvolle model toont zich bij zijn wereldpremière uitermate ruim, aangenaam comfortabel en verrassend dynamisch.

Alle ruimte om grote plannen te realiseren, met naar wens plaats voor maar liefst 7 personen. De nieuwe Touran combineert de talloze voordelen die zijn voorganger zo succesvol maakten. Moderne motortechniek en een ruim aanbod aan assistentie- en infotainmentsystemen – meer dan 50 innovaties wachten erop om door u ontdekt en beleefd te worden. Bij de wereldpremière op 24-02-2015 in Wolfsburg kon het vakpubliek zich ervan overtuigen dat er ook op het gebied van design het een en ander is gebeurd: doorlopende glazen oppervlakken versterken het royale ruimtegevoel, terwijl de naar achter aflopende daklijn zelfbewuste dynamiek uitstraalt.

Volop ruimte.

Ondanks zijn compacte afmetingen en de sportievere uitstraling levert ook de nieuwste generatie van de Touran niets aan veelzijdigheid in en biedt hij volop ruimte voor al uw activiteiten. Indien gewenst kan het aantal zitplaatsen met 2 extra plaatsen tot 7 worden uitgebreid. Of u nu met een groepje joelende kinderen onderweg bent of met zes vrienden wilt gaan toeren; alle passagiers nemen plaats op volwaardige, afzonderlijke stoelen die op de tweede en derde zitrij  zijn uitgerust met ISOFIX-bevestigingsogen en gordeldetectie voor alle zitplaatsen. Door het geslaagde ruimteconcept is bovendien ook op de derde zitrij voor voldoende hoofd- en beenruimte gezorgd.


Het dagelijkse leven gemakkelijker.

Om ervoor te zorgen dat u elke rit ontspannen tegemoet kunt zien, is de nieuwe Touran uitgerust met een groot aantal functies die het dagelijks leven vergemakkelijken. Door de standaard steunhoek en een spanband kunt u uw lading, die u met het optionele „Easy Open“ bijzonder snel in de Touran kunt plaatsen, eenvoudiger vastzetten. Zelfs wanneer u geen hand vrij hebt: een voetbeweging onder de achterkant is voldoende om de achterklep van de bij de 5-zitter 743 liter grote kofferruimte te ontgrendelen en te openen. Verder bieden de optionele radio- en navigatiesystemen of de standaard radio „Composition Touch“ het nodige luisterplezier. Het optionele „Car-Net App-Connect“ biedt fascinerende netwerkfuncties voor de optioneel verkrijgbare systemen „Composition Media“, „Discover Media“ en „Discover Pro“. Zo kunt u allerlei apps gebruiken die gegevens tussen de nieuwe Touran en uw smartphone uitwisselen om nieuwe functies mogelijk te maken; van praktisch en informatief tot vermakelijk en ontspannend: voor ieder wat wils. Bereid u voor op de nieuwe Touran. Onverslaanbaar.*Afgebeeld model: Touran met optionele R-Line. Concept.