De nieuwe Caddy Combi.

De nieuwe Caddy Combi.

Zuiniger. Veiliger. Handiger.

De nieuwe Caddy Combi.

Dankzij de royale ruimte en praktische gebruiksmogelijkheden voldoet de Caddy Combi aan al uw wensen. Afhankelijk van wat u wil, biedt de Caddy ruime, comfortabele zitplaatsen óf veel ruimte voor bagage. De Caddy Combi is op alles voorbereid. De nieuwe Caddy Combi wordt deze zomer in Nederland verwacht. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met de Caddy Combi Nieuwsbrief. Zo weet u als eerste wanneer u een nieuwe Caddy Combi kunt bestellen.

Nieuwe uitstraling.

Strakke contouren en dynamische vormen definiëren het design van de nieuwe Caddy. Aan alle kanten bevinden zich opvallende details zoals een sportieve spoiler, nieuwe achterlichten, buitenspiegels en een sportieve voorkant met chromen grill.

Strak design.

Het vernieuwde design is niet alleen mooi, maar ook erg functioneel. Met de handige dakrails en beschermende zijstroken kunt u alle bagage kwijt. Zo komt u nooit ruimte tekort.

Interieur op een heel nieuw level.

Geniet van de superieure afwerking in de nieuwe Caddy Combi dankzij de ergonomische stoelen, een verbeterde interieurakoestiek en nieuw infotainmentsysteem. U waant zich in luxe en comfort.

Altijd goed op weg.

De Caddy Combi is leverbaar met gloednieuwe multimediasystemen als Radio Composition Colour en Composition Media en het radio-navigatiesysteem Discover Media. De slimme systemen zijn te combineren met een achteruitrijcamera en Park Assist. Zo kunt u automatisch inparkeren. Nooit meer dubbel insteken.

Meer innovatie dan ooit.

Dankzij de nieuwste assistentiesystemen verzet de nieuwe Caddy Combi de bakens in zijn segment op het gebied van veiligheid, comfort én gebruiksgemak. Met de opties Front Assist met City-noodremfunctie kan het systeem autonoom een noodstop uitvoeren.

Veiligheid voorop.

Multi Collision Brake is standaard bij de Euro 6-versies en beperkt of voorkomt zelfs vervolgschade na een aanrijding. Slimme opties zijn de grootlichtassistent, vermoeidheidsherkenning en voorruitverwarming. Ook adaptieve cruise controle (ACC) is als extra verkrijgbaar.

Live chat