Volkswagen Touareg R-Line pakketten: de prijzen

Volkswagen introduceert R-Line pakketten voor de Touareg. Daarmee krijgt de SUV een extra sportief tintje. Er is een R-Line pakket voor het interieur en voor het exterieur. Deze kunnen apart of in combinatie bij een Touareg worden besteld.

Om de Volkswagen Touareg een extra sportief tintje te geven is die nu aan te kleden als fraaie R-Line. De pakketten zijn leverbaar voor alle uitvoeringen, uitgezonderd de Touareg Hybrid.

 

Accenten op de juiste plaatsen

Het R-Line exterieurpakket zorgt voor een indrukwekkende road presence. Het omvat de volgende zaken: R-Line bumpers, zijdorpels en achterspoiler, wielkastverbreding, twee verchroomde, ovalen uitlaatpijpen, edelstalen instaplijsten en R-Line logo op de voorspatborden. De Volkswagen-dealer biedt ‘R-Line exterieur’ aan voor 4.090 euro inclusief BTW en BPM.

 

Sportiviteit van binnenuit

Ook voor het Touareg-interieur is een R-Line pakket beschikbaar. Ook hier gaat het om extra sportieve accenten, zoals een multifunctioneel en verwarmd R-Line stuur (inclusief schakelpaddels), aluminium pedalen, een schakelpook met aluminium afwerking, edelstalen instaplijsten met R-Line logo en R-Line-logo’s op de spatborden vóór. In het R-Line interieur zijn overigens ook een sportonderstel en 20-inch lichtmetalen velgen met 275/40 R 20-banden inbegrepen. Het R-Line interieurpakket is leverbaar tegen een meerprijs van 4.250 euro.

 

Efficiency dankzij BlueMotionTechnologies

De R-Line pakketen zijn beschikbaar voor de Touareg 3.6 V6 FSI en de Touareg V6 TDI. Beide modellen danken hun hoge mate van efficiency aan innovatieve BlueMotionTechnologies zoals een Start-Stop-systeem. De Touareg V6 TDI behoort met een gemiddeld brandstofverbruik van 7,4 l/100 km tot de meest efficiënte SUV’s in zijn klasse.