Actie: Profiteer nu tijdelijk van een gratis DSG-automaat

Het is goed zakendoen met Volkswagen. Zeker nu u op de uitvoeringen van de Passat en Passat Variant tijdelijk een gratis DSG-automaat ontvangt t.w.v. maximaal € 2.900. Voor de Business-modellen van de Passat en Passat Variant betekent dit dat uw voordeel oploopt tot wel €6.715 op een Passat Variant Highline Business R. De gratis DSG-automaat komt namelijk bovenop het business-voordeel! DSG staat voor Direct Shift Gear. De ingebouwde dubbele koppeling maakt het mogelijk om vrijwel ononderbroken, zeer comfortabel en dus ook efficiënt van versnelling te wisselen.

Bekijk de actiemodellen

De pluspunten van een DSG-automaat.

De ongeëvenaarde automaat.

Soepeler, comfortabeler en efficiënter, dat zijn de kenmerken van de DSG-automaat. Dit komt door de slimme techniek achter deze automaat. Normale automaten gebruiken één as voor alle versnellingen, maar de DSG-automaat heeft er twee. Eén voor de oneven en één voor de even versnellingen. Hierdoor schakelt de auto naadloos van versnelling.

Bespaar 10% op uw brandstofkosten.

Doordat de assen zo slim met elkaar samenwerken, is het verbruik lager. Er is namelijk minder tijd tussen het schakelen. Hierdoor wordt het brandstofverbruik verminderd tot wel 10%, wat het rijden leuker maakt voor uw portemonnee.

Comfortabeler en zuiniger rijden.

Direct Shift Gear (DSG) wordt ook wel de ‘groene versnellingsbak’ genoemd. Het is in feite een comfortabel en energie-efficiënt alternatief voor de automatische versnellingsbak en de handgeschakelde transmissie. Want hoe minder verbruik, hoe lager de CO2-uitstoot is.

Voordeel op de Passat Variant Business-modellen

Comfortline Business


  • Adaptive Cruise Control
  • Navigatiesysteem
  • Car-Net 'App-Connect'
  • Parkeersensoren
  • Led-verlichting voor en achter
  • Mijn Volkswagen app

Vanaf: € 37.921*
Bijtelling vanaf: € 276 p.m.*

Highline Business R

Extra's t.o.v. de Business uitvoering:

  • R-line exterieur pakket
  • 17 inch lichtmetalen velgen
  • Active Info display

Vanaf: € 40.670*
Bijtelling vanaf: € 304 p.m.*

Hulp nodig bij uw keuze?

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de Volkswagen die bij u past? Of wilt u gewoon een proefrit maken? Geen enkel probleem, de dealers staan voor u klaar. Zoek de dichtstbijzijnde dealer. Zij helpen u graag verder.

Zoek een dealer