Is uw Volkswagen al winterklaar?

Gladde wegen, slecht zicht, sneeuw en strooizout: de winter staat voor de deur. Ook uw auto wordt weer flink op de proef gesteld. Volkswagen biedt daarom de Wintercheck aan. Uw auto wordt voor uw veiligheid op een aantal essentiële punten gecontroleerd waardoor uw Volkswagen pas écht winterklaar is. Maak nu een afspraak en ontvang een gratis Volkswagen 4-delig winterpakket.

De volgende punten worden tijdens de Wintercheck gecontroleerd:
 1. Deuren
 2. Koelsysteem
 3. Motorolie
 1. Accu
 2. Airconditioning
 3. Banden
 1. Remschijven
 2. Ruitenwisser/sproeiers
 3. Uitlaatsysteem
 1. Verlichting
 2. Verwarming
 3. Voorruit
Plan de Wintercheck

Plan nu de Volkswagen Wintercheck

Vul eerst uw kenteken in zodat we weten om welke auto het gaat.

 

 

 

 

 

Webshop

Kofferbakmatten.

Optimale bescherming van de laadruimte tegen vocht en vuil door de opstaande rand. De mat is gemakkelijk schoon te maken en is vuurbestendig.

Shop nu online.

Ruitensproeiervloeistof.

Tijdens de donkere en natte maanden is een schone voorruit wel zo prettig en veilig. Met deze can (5 liter tot -20˚ C) heeft u genoeg reserve voor onderweg.

Bandenhoezen.

Met de bandenhoezen kunt u de banden beschermd bewaren. Door de tekening op de hoes weet u precies waar u de band bij de volgende wissel op de auto moet plaatsen. De set bestaat uit vier hoezen.

Shop nu online.

Car Care Winterpakket.

Bij winters weer zorgt dit pakket dat u goed voorbereid bent om in uw Volkswagen te rijden. In dit pakket zit 500 ml ruitenontdooier en 500 ml antivries. 

Shop nu online.

Dakdragers.

De Volkswagen dakdragers vormen de ideale basis om extra bagage in verschillende vormen en maten mee te nemen. Een fietshouder, ski- en snowboardhouder of een ski- en bagagekoffer in verschillende maten zijn allemaal gemakkelijk op de Volkswagen allesdragers te monteren.

Shop nu online.

Bagagebox.

Plek zat met de Volkswagen Bagagebox. U neemt met gemak al uw spullen mee en bespaart ruimte in de auto. Handig als er veel passagiers mee gaan of tijdens de wintersport.

Shop nu online.

Rubberen vloermatten.

Bescherm uw interieur tegen vocht en vuil tijdens de natte maanden met deze all-weather mattenset. Past perfect en de matten zijn voorzien van modelnaam.

Shop nu online.

Calamiteitenkit.

Als er iets onderweg gebeurt, dan heeft u hulp bij de hand met deze calamiteitenkit, zoals veiligheidsvestjes, verbandmiddelen, schaar, pen en handschoenen.

Shop nu online.

Houten slee.

Ook in de sneeuw zorgt Volkswagen voor veilig en betrouwbaar transport. Deze opklapbare houten Volkswagen slee is gemaakt van multiplex met metalen platen aan de zijkant voor extra stevigheid, en dus veiligheid. Met het nylon koord en houten handle is de slee makkelijk voort te trekken.

Shop nu online.

Ijskrabber met sneeuwborstel.

Met behulp van deze ijskrabber met sneeuwborstel is het schoonmaken van uw Volkswagen snel en efficiënt gebeurd. De ijskrabber is gemaakt van hoogwaardige polycarbonaat en is voorzien van een anti-slip handvat.

Shop nu online.

* De actie is geldig t/m. 28 februari 2017. De check is geen onderhoudsbeurt, maar een controle op genoemde punten. Aan de uitgevoerde controle kunnen geen garanties worden verleend en is slechts een momentopname, mogelijke aansprakelijkheden naar aanleiding van de check zijn dan ook uitgesloten. Wij adviseren u met betrekking tot onderhoud de fabrieksvoorschriften aan te houden. Het gratis 4-delig winterpakket pakket wordt geleverd zolang de voorraad strekt.