Nieuwe Volkswagen Jetta nu in de showroom

De nieuwe Jetta staat per direct bij de Nederlandse Volkswagen-dealers. De Jetta is groter, comfortabeler, dynamischer en efficiënter dan ooit. In eerste instantie is er keus uit drie motoren, allemaal goed voor een groen label. Er zijn direct vijf uitvoeringen met 20% bijtelling beschikbaar. De nieuwe Jetta is bovendien aanzienlijk gunstiger geprijsd dan zijn voorganger. Hij is leverbaar vanaf 21.390 euro.

De nieuwe Volkswagen Jetta is een volledig op zichzelf staand model. Met zijn ruime interieur en riante bagageruimte (510 liter inhoud) positioneert hij zich tussen de Golf en de Passat. Het comfortniveau is zeer hoog, niet in het minst door de perfecte afwerking van het interieur. De nieuwe Jetta is er als Easyline, Trendline, Comfortline en Highline. Elke Jetta beschikt over een boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, elektrische bediening van de ramen vóór en achter, dagrijverlichting, ESP, ASR en zes airbags.

 

Efficiënte motoren

In eerste instantie is de Jetta leverbaar met keus uit drie motoren. De 1.2 TSI BlueMotion Technology-krachtbron is uitgevoerd met start-stopsysteem en een regeneratief remsysteem. Deze motor levert pittige prestaties, maar is desondanks zeer zuinig, hetgeen goed is voor een A-label en 20% bijtelling. Ook de 1.6 TDI (77 kW/105 pk) beschikt over een start-stopsysteem en een regeneratief remsysteem. Het officiële verbruik van 4,2 l/100 km (A-label, 20% bijtelling) maakt hem tot de meest efficiënte limousine is zijn klasse. De Jetta is er ook met de 103 kW /140 pk sterke 2.0 TDI. Deze motor is er in combinatie met handgeschakelde zesbak (B-label) of met de zestraps DSG-transmisisie (C-label). Met een vanafprijs van 21.390 euro (inclusief btw en bpm) biedt de nieuwe Jetta bijzonder veel Volkswagen voor zijn geld. Ook de leaseprijzen zijn zeer aantrekkelijk: vanaf 549* euro per maand.

* Leaseprijs op basis van 20.000 km/48 maanden exclusief BTW en exclusief brandstof.