De nieuwe Sharan.

De nieuwe Sharan.

Families weten waarom.

Scroll direct naar

Families weten waarom.

Volkswagen introduceert de nieuwe Sharan. Naast een aangescherpt uiterlijk en subtiele interieur-upgrades maakt de Sharan vooral in technologisch opzicht een flinke stap voorwaarts. Het ruimtewonder van Volkswagen profiteert van nieuwe motoren en een brede selectie aan nieuwe rijassistentie- en infotainmentsystemen. Het uiterlijk van de vernieuwde Sharan is in detail aangescherpt met nieuwe carrosseriekleuren, een uitgebreider aanbod lichtmetalen wielen en LED-technologie voor de achterlichtunits. De nieuwe Sharan biedt veel meer. Blijf op de hoogte met de Sharan nieuwsbrief.

Exterieur

Vergroten
 • Ruimtelijk. Elegant. Opvallend.

  In de nieuwe Sharan mag u zeker gezien worden. Door de lijnvoering en verlengde carrosserie oogt hij nog groter, lager én eleganter. Het opvallende en stoere design geeft hem desondanks een dynamisch en verbazingwekkend compact uiterlijk.

 • Getinte ruiten. Mooi en praktisch.

  De nieuwe Volkswagen Sharan is niet alleen een alleskunner, het is ook nog eens een stoere auto. Vooral de getinte zijramen en mistlampen springen in het oog. Mooi om te zien en praktisch op zonnige dagen.

 • Makkelijk inladen door grote achterklep.

  Of het nu om de buggy, de koffers of de surfplank gaat, het past allemaal in de nieuwe Sharan. En z’n grote achterklep maakt inladen extra gemakkelijk.

 • Schuifdeur voor makkelijke instap.

  Geen gedoe met uitklappende deuren en smalle openingen. De nieuwe Sharan heeft aan de zijkant een grote schuifdeur die een instap voor de tweede en derde zitrij lekker comfortabel maakt.

 • Fraaie, chromen sierlijsten.

  Vanaf de Comfortline is de nieuwe Sharan voorzien van chromen sierlijsten rond de zijruiten. Een mooi geheel in combinatie met de chromen dakreling.

 • Velgen. Van elegant tot stoer.

  Gaat u voor stoer of elegant? Bepaal zelf de look van uw nieuwe Volkswagen Sharan door de velgenkeuze. U kunt kiezen uit verschillende maten en velgen.

 • Stijlvolle chromen dakreling.

  De nieuwe Sharan heeft optioneel een chromen dakreling. Dit geeft de auto een chique uiterlijk.

Interieur

Zeven zitplaatsen.

Meer dan voldoende ruimte.

De nieuwe Sharan biedt als 7-zitter een grote binnenruimte, wat handig is voor elke situatie. Of u nu extra passagiers of bagage wilt meenemen.

Easy Fold systeem.

Meer zitplaatsen of meer bagage.

Het intelligente zitconcept is één van de absolute highlights van de nieuwe Sharan. Van de passagiersstoel tot de derde zitrij, laten alle stoelen zich snel omtoveren in een vlakke laadvloer.

Stoffen of lederen bekleding.

Hoogwaardige afwerking.

Diverse variaties in de bekleding vormen een spannend contrast. Ze geven het interieur een luxe uitstraling en benadrukken de hoogwaardige kwaliteit van het interieur.

Functioneel

Vergroten
 • De 5- 6- of 7-zitter.

  De nieuwe Sharan laat zich razendsnel ombouwen van een 5- naar een 7-zitter of naar een vlakke laadvloer en andersom. Ook het slimme opbergsysteem van de nieuwe Sharan is bijzonder praktisch. Met maar liefst 33 houders en vakken kunt u al uw spullen veilig opbergen.

 • De 5-of 6-zitter.

  De nieuwe Sharan laat zich razendsnel ombouwen van een 5- naar een 6-zitter of naar een vlakke laadvloer en andersom. Ook het slimme opbergsysteem van de nieuwe Sharan is bijzonder praktisch. Met maar liefst 33 houders en vakken kunt u al uw spullen veilig opbergen.

Live chat