Brandbox

Uw occasion is welkom

Heeft u uw Volkswagen-occasion niet bij een officiële dealer gekocht? Kom dan langs bij de merkdealer voor de Welkomstcheck en hij controleert uw nieuwe aanwinst op verborgen gebreken. En dat geldt ook voor een gebruikte Volkswagen Bedrijfswagen. 

In tegenstelling tot een dealerauto is er van uw occasion wellicht minder bekend over de (onderhouds)historie. Bij de Welkomstcheck van de VW-dealer worden alle vitale onderdelen grondig gecontroleerd. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld de veiligheidssystemen, motor, vloeistoffen, versnellingsbak, ruitenwissers, banden, remmen en het onderstel van uw auto. Daarnaast wordt de auto aan een grondige esthetische check onderworpen. Is er sprake van steenslag of van andere beschadigingen aan de lak en/of de carrosserie? Niets wordt aan het toeval over gelaten. 

Door de Welkomstcheck wordt u een hoop wijzer en kunt u met een gerust gevoel de weg weer op! Van de dealer ontvangt u bovendien een compleet overzicht van de technische staat van de auto. Tot slot krijgt u een gedegen advies van een technisch expert over het toekomstig uit te voeren onderhoud.

Volkswagen
Heeft u een gebruikte Volkswagen gekocht, maar niet van de dealer? Klik hier voor meer informatie en om direct een afspraak te maken. Tijdelijk heeft Volkswagen een extra aantrekkelijk aanbod. U krijgt bovenop de voordelige Welkomstcheck van € 39,- een set vloermatten cadeau!

Volkswagen Bedrijfswagens
Heeft u een gebruikte Volkswagen Bedrijfswagen gekocht, maar niet van de dealer? Klik dan hier voor meer informatie en om direct een afspraak vast te leggen. Tijdelijk heeft Volkswagen Bedrijfswagens een extra aantrekkelijk aanbod. U krijgt namelijk bovenop de voordelige Welkomstcheck van € 32,25 (excl. BTW) een set vloermatten cadeau!