Park Assist.

Het parkeren van de auto wordt u wel heel erg gemakkelijk gemaakt met Park Assist. U dient alleen gas te geven en te remmen en uw Volkswagen doet de rest voor u.

Parkeren zonder handen.

Park Assist helpt u (of uw partner) met het inparkeren. Alles gaat zonder handen. U hoeft alleen zelf het gas en de rem te bedienen. Het systeem detecteert automatisch de ruimte bij file- en achteruit inparkeren en stuurt zelfstandig in en uit. Park Assist werkt samen met Park Distance Control. Dreigt u in botsing te komen met een ander voertuig dan krijgt u een waarschuwingssignaal.

Inparkeren was nog nooit zo makkelijk.

Omdat u alleen nog maar het gas en de rem hoeft te bedienen, wordt inparkeren kinderspel. U hoeft nooit meer zelf te worstelen om de auto in een klein parkeervak te zetten omdat de auto met Park Assist zichzelf in de kleinste plekjes kan parkeren.

Geen parkeerplek is te klein.

Park Assist van Volkswagen biedt u de optie om uw auto zelfstandig in te laten parkeren, zowel vooruit als achteruit. U hoeft zich geen zorgen meer te maken of uw auto wel in het parkeervak past omdat Park Assist nauwlettend samenwerkt met Park Distance Control. Hierdoor kan uw auto zich in parkeervakken parkeren met een afstand tot 20cm van een auto of obstakel.

Wilt u meer weten over de nieuwste innovaties van Volkswagen?
Wilt u meer weten over de technieken van Volkswagen?

Bekijk hier de Volkswagen XL1: de zuinigste productie-auto ter wereld.