Volkswagen up! beste stadsauto volgens ANWB

De Volkswagen up! heeft de Stadsautotest van de ANWB gewonnen. In deze test nam de up! het op tegen zes directe concurrenten. Hij kreeg van de jury het hoogste eindcijfer, een 8, en dat was goed voor de eindoverwinning. De Stadsautotest wordt gepubliceerd in het ANWB-ledenmagazine Kampioen van juni.

In de ANWB Stadsautotest werd de up! evenals zes directe concurrenten beoordeeld op vijf criteria: veiligheid, comfort, rijgedrag, aandrijflijn en ruimte. De test werd uitgevoerd door twee ANWB-experts en een delegatie van het Kampioen Autopanel (ANWB-leden die op regelmatige basis hun mening over auto’s geven). De up! behaalde de eindoverwinning op overtuigende wijze: hij won vier van de vijf individuele onderdelen en werd op één onderdeel tweede.

 

De jury over de up!

De jury motiveerde de eindoverwinning van de Volkswagen up! als volgt: “Hij biedt de binnenruimte, het weggedrag en de veiligheidsvoorzieningen van een grote auto. Dat is in deze (prijs)klasse ongekend. Het is ook nog eens een echt hebbeding.” Eén van de juryleden over de up!: “Als je achter het stuur van de up! stapt, wil je hem meteen hebben.”

 

Een unieke deal

Op dit moment is er een zeer aantrekkelijke financieringsaanbieding voor de Volkswagen up!. Klanten die een up! kopen, betalen nu de helft. Het resterende bedrag (met een maximum van 5.000 euro) mag een jaar later rentevrij worden afgerekend. Deze actie geldt tot en met 31 augustus aanstaande voor up!s die op voorraad zijn.De Volkswagen-dealer biedt bij aankoop van elke nieuwe up! bovendien een extra inruilvoordeel van 400 euro. Deze actie is te combineren met de financieringsaanbieding en is eveneens geldig tot en met 31 augustus. Een overzicht van alle actuele Volkswagen-acties is hier te vinden. De up! is er al vanaf 8.490 euro.